Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Herkese merhaba;

bi sürü mesaj atmışsınız kızlar.İnanın ki daha yeni okudum hepsini.Ben de derdini halledince siteyi terkedenlerden biriyim ne yazık ki :KK43: Ben gayet iyiyim.Herşey yolunda 13 Kasım da 2 yıl bitti ameliyat olalı. Bilmeyenlere,hatırlamayanlara tekrar söyleyim.Ben 2 Yıl önce Hasan Fındık'a silikon protez ameliyatı olmuştum.İyileşene kadar ağrılı bi dönem geçirdim evet ama şimdi çok iyiyim,çook mutluyum.Sürekli etek giyiyorum :) $2012-08-18 23.32.02.jpg $2012-08-18 23.31.21.jpg bu resmiler de son hali. kendinize iyi bakın....

blackdaisy çok güzel olmuşşş.tam karşıdan görebilsek daha iyi olucaktı ama gördüğüm kadarıyla gayet başarılı.bende silikon düşünüyorum ama ilerde zararı olur diye korkuyorum.doktor sana bu konuda ne söyledi mutlaka sormuşsundur.lütfen bizi bilgilendir.ortalıktan kaybolma:KK43: o kadar zor ki doktor seçmek ve karar vermek.deneyimli arkadaşlarımızın yardımına ihtiyacımız var.ama kimse yok ortalıkta herkes sorununu çözdü bi ben mi kaldım:KK43:(((((

mrb arkadaslar 1 yil once ben de yag enjeksiyonu yaptirmistim ankarada. hepsi erimedi ama su an istedigim kalinlikta degiller aslinda ikincisi gerekiyor bence...herkese sglikli gunler

mrb arkadaslar 1 yil once ben de yag enjeksiyonu yaptirmistim ankarada. hepsi erimedi ama su an istedigim kalinlikta degiller aslinda ikincisi gerekiyor bence...herkese sglikli gunler

Hoşgeldin canım...tamamen erimemesi de iyi haber sayılır...
bilgilendirdiğin için teşekkürler...buralar ıssız...bir sebebi var var ama çözemedim...

Sevgiler.

Blackdaisy Yandan güzel görünüyor beğendim. Bir de tam önden görsek süper olacak. Sende ikişer silikon mu var bu arada? Bir de arkada iz kalmamış değil mi?

Bu talep hep oluyor kimse de önemsemiyor ama daha önce operasyon geçirmiş arkadaşlar koysa fotoğrafını şimdi ne güzel olurdu...

arkadaşlar merhaba hatırlayan vardır belki ben 6 aralık tarihinde bacak dolgusu yaptırmıştım ve o sıralar çok mesajlar yazıp işlerimin yoğunluğundan dolayı bayağdır yazamıyordum fırsat bulmuşken hemen girip yazayım dedim 9-10 ay civarı oldu benim ama maşallah her şey çok yolunda ilk ameliyat olduğum gibi bacaklarım hiç değişmedi hayatımda geçirdiğim en mutlu yazdı bu yaz hergünümü elbise etek ve şortla geçirdim. dar pantolon tayt çok şükür gönlümce herşeyi alıyor canım ne isterse onu giyiyorum ve bu özgürlük mükemmel bişeymiş. bence düşünen arkadaşlar vakit kaybetmeyin ve en az benim kadar mutlu olun.. umarım gönlünüzce oolur herşey,sorularınız olursa elimden geldiğince cevaplarım. hoşçakalın..

Merhaba Ben daha yeni katıldım bu foruma. Acaba hangi doktor ile görüştünüz? Sadece yağ enjeksiyonumu yoksa slikonda var mı? Bilgi verirseniz çok memnun olurum teşekkürler şimdiden...

merhabalar,
ağustos 10'da ameliyat olmuştum. ameliyat sonrası fotoğrafımı az önce cep telefonumla ayna karşısında çektim. net değil ama değişimi görmeye yeter :)
olası sorulara cevap yazayım :)
doktorum deniz işcen, istanbulda muayenehanesi. basen civarından ve diz kapağımın içlerinden yağ alıp bacak içlerini doldurdu. yağ alabileceği başka yer yoktu, bu kadarıyla bile baya başarılı oldu bence :) ameliyat sonrası çok çok az ağrım oldu. hareketlerimde zorlanma olmadı. küçük ameliyat izleri bir kaç yerde var hala ama pek önemli değil bence :) ameliyatta doldurulan kısımlarda erime olmadı sanırım, olduysa da baya az olmuştur.
hepinize iyi şanslar. umutlu olun!

$önce.jpg $sonra.jpg

Evet değişim güzel ama ben böyle dolu dolu olsun britney spears gibi olsun istiyorum ya. Ama ama ama silikon istemiyorum şansım vardır değil mi? Delphine seni çok merak ediyorum özellikle

Kızlar sizce göğüs büyütme ile aynı anda olsam çok mu ağrı çekerim? Canım da tatlıdır

merhabalar,
ağustos 10'da ameliyat olmuştum. ameliyat sonrası fotoğrafımı az önce cep telefonumla ayna karşısında çektim. net değil ama değişimi görmeye yeter :)
olası sorulara cevap yazayım :)
doktorum deniz işcen, istanbulda muayenehanesi. basen civarından ve diz kapağımın içlerinden yağ alıp bacak içlerini doldurdu. yağ alabileceği başka yer yoktu, bu kadarıyla bile baya başarılı oldu bence :) ameliyat sonrası çok çok az ağrım oldu. hareketlerimde zorlanma olmadı. küçük ameliyat izleri bir kaç yerde var hala ama pek önemli değil bence :) ameliyatta doldurulan kısımlarda erime olmadı sanırım, olduysa da baya az olmuştur.
hepinize iyi şanslar. umutlu olun!

Eki Görüntüle 571507 Eki Görüntüle 571508

Canım hoşgeldin...bacakların da çok güzel olmuş..az bir işlemle mükemmel sonuç.
Yalnız...benim anlamadığım operasyon tarihi...ağustos 10 diyorsun ama..benim hatırladığım bu yıl değil ki!
Geçen yıl...yani..2011 ağustos 18...yanılıyormuyum?
.

merhaba, siteyi bir hafta önce keşfettim. ilk 700 sayfayı okudum, sonra sıkılıp aralardan baktım. leydi ilk sayfalardan beri burada galiba :))
görmek güzel bunca uzun zamandır. genel olarak anladığım kadarıyla doktor adı vermek yasaklanmış, ilk sayfalarda doktorlara dair yorumlar da çok yapılıyordu. yağ transferi en çok denenen yöntem hala sanırım, tabi kök hücre destelki ve süperdry denen yöntem galiba tercih ediliyor. bir arkadaş yağ transferi yapılırken trombosit eklediklerinden sözetmiş son zamanlarda. silikon yapan arkadaşlar da var sanırım aralarda. yağ transferi yapan arkadaşlardan anladığım kadarıyla çok memnuniyetsizlik yaşayan yok. 600 lü sayfalarda bir arkadaş çok sorun yaşamıştı, sonrasında var mı bilmiyorum. erimiş olsa da hepsinin erimediğini söylemişler okuduğum kadarıyla. sporla kas geliştirmekten en baştan beridir sözediliyor ama genelde herkes vazgeçiyor tam sonuç elde edilemediği için. ben de diz altı parantez bacak sıkıntısından muzdaribim. spor deniyorum, bugün 5. gün. ama tabii en iyisi galiba kök hücre destekli yağ dolgusu. artık doktor araştırmanın zamanı geldi sanırım.

herkese selam uzun bi aradan sonra ne var ne yok diye bi bakayim dedim ama o kadar cok sayfa birikmis ki yorumumu yazayim isteyen eklesin baksin boyle daha iyi olacak :)

subat 2012 sonlarina dogru iki bacagima da silikon koyuldu. dayanilmaz agrilarim yuzunden ekstradan 1 gun daha kaldim hastanede cunku tuvalete bile gidemiyordum. agrilarim sukur bitti,izler kayboldu ve yazin kicimi kapatmadim desem yeridir :)))) diz kapagimin altindaki o oyukluk gitti carpik durmuyor artik ama bileklere dogru ciddi bi incelme var. neyse buna da sükür cunku tayt filan giyiyorum gayet :) isteyen olursa eklesin fotograf var profilimde.

biliyorum cogu kisi sitem ediyo ameliyat olup buraya artik ugramayanlara. ben de ederdim. ama bunun sonu yok kizlar... surekli buraya birileri gelecek cunku toplum icinde farkedilmesek de cok fazlayiz. ve derdine derman bulan gidecek,yerine yenisi gelecek.bu boyle.
sorusu olan sorabilir. vaktim oldukca cevaplarim.

herkese sevgiler :KK3::KK3:

serpil

herkese selam uzun bi aradan sonra ne var ne yok diye bi bakayim dedim ama o kadar cok sayfa birikmis ki yorumumu yazayim isteyen eklesin baksin boyle daha iyi olacak :)

subat 2012 sonlarina dogru iki bacagima da silikon koyuldu. dayanilmaz agrilarim yuzunden ekstradan 1 gun daha kaldim hastanede cunku tuvalete bile gidemiyordum. agrilarim sukur bitti,izler kayboldu ve yazin kicimi kapatmadim desem yeridir :)))) diz kapagimin altindaki o oyukluk gitti carpik durmuyor artik ama bileklere dogru ciddi bi incelme var. neyse buna da sükür cunku tayt filan giyiyorum gayet :) isteyen olursa eklesin fotograf var profilimde.

biliyorum cogu kisi sitem ediyo ameliyat olup buraya artik ugramayanlara. ben de ederdim. ama bunun sonu yok kizlar... surekli buraya birileri gelecek cunku toplum icinde farkedilmesek de cok fazlayiz. ve derdine derman bulan gidecek,yerine yenisi gelecek.bu boyle.
sorusu olan sorabilir. vaktim oldukca cevaplarim.

herkese sevgiler :KK3::KK3:

serpil

:nazar: lütfen banada yardımcı olun ameliyat olmaya karar verdim bende ama yağ enjeksiyonumu silikonmu? lütfen yaptıranlar bana bir yol gösterinnnnnnnn

canım bende bacak dolgusu yaptırdım. benim baldırlarım kalın alt bacak çok inceydi baldıra lipo alt bacağa dolgu yapıldı. çook güzel bir duygu istediğin boy etek giyebilmek. daha önce yaptırmadığım için pişman oldum. çokta güzel oldu. darısı başına

X