Bacak dolgusu yaptıran var mı?

cevapladığın için teşekkür ederim..
"parantez bacak sorununuz var. Sizinki hem üst hem alt bacak boyunca ilerliyor. Doldurma işlemini yukarıdan başlayarak yapmak gerekli. Ancak yağ rezervlerinizi bilmiyorum. Sizde mutlaka silikon da ilave edilmeli. Belki de üst taraf için de . Eğer sadece alt tarafla ilgileniyorsanız tam düzeltme üst-alt dengesini bozar. Pek çok kombinasyon olduğu için sizin ücretlendirme görüşmeden sonra çıkacaktır. " doktora resimlerimi gönderdim bu yorumu yapmış. Siz ne düşünüosunuz kızlarrrr??? çokmu pahalıya patlar bana :KK43:

silikon+yağ enjeksiyonu için geçen yıl fiyat almıştım hocadan. 7500 demişti. ama üst bacak için herhangi bir şey söylemememişti. hani ona da 1000 dese (tamamen atıyorum) 8500 olur...
ama unutma rötüş gerekirse 2000 tl de rötüşta veriliyor.

bobs mutlaka şişlikler inmiştir aslında ama keşke inmeseymiş öyle daha mutluydum etek giyebiliyordum ama şimdi aynaya bakınca pekte mutlu olamıyorum.doktorum kilo verip vermediğimi, sigara kullanıp kullanmadığımı sordu.bunlara cevabım sigara kullanmadığım ve sadece 1 kilo verdiğim.6 ay sonra rötüş yapabileciğini söyledi.ve klasik bir cevap olarak gözümün alıştığını artık kusur aramaya başladığımı söyledi ama yakında fotolarımı bende eklemeyi düşünüyorum ozaman yorumlarınızı alıp tekrar görüşmeyi düşünüyorum.

valla böyle yorumlar okuduğum zaman moralim bozuluyor:KK43:
1 ayda memnuniyetsizlik...
ama burada bi 6 ay öncesine kadar başka arkadaşlar vardı superdry ve diğer yöntemlerle yağ enjeksiyonu ya da transferi yaptıran. onlar da eridi diyorlardı ilk zamanlar. sonraları ara ara giren arkadaşlar evet eridi ama bu haliyle de etek elbise falan giyebiliyorum diyorlardı.

ben hocaya üzerine basa basa sordum...yüzde 30 gibi mi kalıyor diye. çünkü antalya'da görüştüğüm bir doktor öyle söylemişti. hayır dedi yüzde 80 lerden bahsetti...bu da bana ekstra umut verdi açıkçası...

bir de aslında işlem yapılmadan çok ayrıntıya girip sizlerin de kafasını karıştırmak istemiyordum ama bir konudan daha bahsetmek istiyorum...

ekstra ufak bir maliyet doğursa da...eğer zayıf değilseniz göbek bölümünden bir kesi alıp onunla doku kokteyli yapıyormuş. oluşan madde yağdan daha kaliteli oluyormuş. ben bu konunun tam olayar ayrıntısını bilmiyorum. o kaliteli maddeyi yağ ile birlikte ve kök hücre ile birlikte bacağa koyduğunda erime riski çok çok azalıyormuş.
ben bu durumu kabul ettim çünkü ciddi derecede sarkık bir göbeğim var.
çok zayıfsanız bu konuda şansınız olmayabilir.
hocaya karın resmi göndermekte de fayda olabilir.

bir de ekleyeyim. ben sezaryen ile doğum yaptığım için göbek altımda bir kesi (ameliyat izi ) zaten var...
yani bu durum herkes için uygun olmayabilir.

bu konu karışık o yüzden yazmakta tereddüt etmiştim ama sizlerle her anı ve her aldığım bilgiyi de paylaşmak isterim.

valla böyle yorumlar okuduğum zaman moralim bozuluyor:KK43:
1 ayda memnuniyetsizlik...
ama burada bi 6 ay öncesine kadar başka arkadaşlar vardı superdry ve diğer yöntemlerle yağ enjeksiyonu ya da transferi yaptıran. onlar da eridi diyorlardı ilk zamanlar. sonraları ara ara giren arkadaşlar evet eridi ama bu haliyle de etek elbise falan giyebiliyorum diyorlardı.

ben hocaya üzerine basa basa sordum...yüzde 30 gibi mi kalıyor diye. çünkü antalya'da görüştüğüm bir doktor öyle söylemişti. hayır dedi yüzde 80 lerden bahsetti...bu da bana ekstra umut verdi açıkçası...

bende biri olumsuz birşey yazınca hemen geri adım atmaya kalkıorum :KK43: Ama bende aynalara mutlu olarak bakmak istiorum artık ETEK!!!!!! GİYMEK İS-Tİ-YO-RUM :KK43:

geçen sene bir PALMODOROmuz vardı. o kadar aydınlattı ki bizi. hem kendi hem yakını işlem yaptırdı ama sonra bazı tatsızlıklar olunca grup dağıldı.
keşke yine PALMODORO, DELPHİNE, ERİMESİN, KEŞKE ve adını hatırlayamadığım arkadaşlar gelse de hepimizi aydınlatsa.

hayır antalyadayım. geçen hafta gittim görüşmeye. evet 200tl muayene ücreti var ama işlem ücretinden düşüyorlar onu.

muayene bence rahatlatıyor insanı. bir de netlik kazanıyor kafanda her şey.

ya bir şey itiraf edeyim. daha uygun fiyata başka doktorlar da var tabii ki.. ama ben aylardır aynı hoca için kararımı uzaktan vermiştim.
videolarını izledim bol bol bir de buradaki arkadaşlar ağzından çıkan her bir sözü yazdılar...bol bol da mailleştik kendisi direkt cevap veriyor. ben elektrik almıştım o zamandan. hatta eşim sordu istanbul mu emin misin? diye ama başkasıyla rahat edemeyecektim. inşallah seneye de bu güvenim iyice pekişmiş olur...(yani işlemin üzerinden 1 sene geçtikten sonra)

hayır antalyadayım. geçen hafta gittim görüşmeye. evet 200tl muayene ücreti var ama işlem ücretinden düşüyorlar onu.

işlem ücretinden düşmesi iyimiş. ya o zaman önce parayı ayarlamam lazım benim ki bu da çok uzun bi süreç :KK43: bankamı soysam sayısalmı oynasam :KK70:

benim bu 2.ameliyatım ilkindede erime olmuştu tamamen bacağım eski haline dönmüştü.heralde yağ transferi yaptıra yaptıra kalıcılığa ulaşıcam:))))

bak bu arada şunu da belirteyim..
izmir'de bir profesör var. ona ameliyat olan arkadaşın resimlerini de gördüm gayet güzeldi kendisi de üzerinden zaman geçtikten sonra yazmış gayet memnundu.

hani ben bu hocadan elektrik almışımdır diye kafan karışmasın...

mesela jelesec var forumda...o da başka bir hocaya yaptırdı o da çok çok memnun kaldı istersen kendisiyle iletişim kur bir.

Ankara'da yine bir hocadan bahsedildi memnun kalan arkadaşlar vardı....
sonra bir de Bursa'da bir doktor vardı da bir arkadaş onunla ilgili pek iyi şeyler yazmamıştı. yağ transferinde dalgalanma mı olmuştu neydi tam hatırlayamadım.

ilk ameliyatım başka bir doktordu canım ama senin kafan karışmasın bu şans işimi yoksa kişiden kişiye değişen birşeymi bilmiyorum çok memnun kalan kişilerde var tabi ama ben bir kaç ay daha bekleyip tekrar görüşmeye gidicem birde bakalım fotoları eklemeyi düşünüyorum yorumlarınızda önemli olucak benim için

Ankara'da yine bir hocadan bahsedildi memnun kalan arkadaşlar vardı....
sonra bir de Bursa'da bir doktor vardı da bir arkadaş onunla ilgili pek iyi şeyler yazmamıştı. yağ transferinde dalgalanma mı olmuştu neydi tam hatırlayamadım.

ben henüz özelden yazamıorum :KK43: mjını aldım bobs

arkadaşlar ben esteworldde yaptırdım dolgu ve lipo hiç bir şekilde erimedi çok şükür. tanıdık olduğu için indirimde yaptırmıştık. seve seve yardımcı olurum özelden mesaj atın.

arkadaşlar ben esteworldde yaptırdım dolgu ve lipo hiç bir şekilde erimedi çok şükür. tanıdık olduğu için indirimde yaptırmıştık. seve seve yardımcı olurum özelden mesaj atın.

canım özel mesajı henüz kullanamıyorum ama sen bana yazabilirsen memnun olurum. Bana silikon şart sanırsam :/:26:

Merhaba Bende Özelden msj atamıyorum. Detaylarını msj atabilirseniz memnun olurum :)

X