Bacak dolgusu yaptıran var mı?

yukarıdan çekilince daha mı çarpık gözüküyormuş bilseydim anneme öyle çekmemesini söylerdim. bu fotoyla doktorada mail attım.

cevap geldimi dr dan cnm? senin bacak arası kapanmıyor ama yinede kavis var.operasyonla çok daha iyi duruma gelir inşaallah.benim bacaklardan çok çok daha iyi.benimkiler çok fena

selm canım.duyduklarıma çok sevindim senin adına:)Allah bozmasın mutluluğunu.

Eki Görüntüle 532945
bunlarda bacaklarım yorumlarınızı bekliyorum :) ameliyat olmuş olanlarında yardımlarını bekliyorum.

Bence sizin dizleriniz biraz büyük..Dizlerin iç tarafındaki yağı liposuction ile alıp alt taraftaki ince kısıma enjekte ediyorlar..Bence bu şekilde düzelir.Ama tam karşıdan çekilmiş bir foto olursa daha net konuşabiliriz..

ben birçok doktorun yaptığını bilmiyordum. risklerinide bilmiyorum.o gittiğiniz doktordamı istanbulda

evet evet şişli memorialde ortopedist olarak aratırsan bulursun zaten ben ona amelıyat olmadım ama o da alanında çok ıyı bır doktor oldugunu duymustum tvye cıkıyor ara sıra.Senın bacaklarını gormedıgım ıcın amelıyat yapar mı bılmem,iyileşme suresı cok uzun ya en azından 2 bacagı ayrı ayrı yaparsa 1 yılı gozden cıkartmak gerekır,riskleri de bır yana bıraktıgımızda

cevap geldimi dr dan cnm? senin bacak arası kapanmıyor ama yinede kavis var.operasyonla çok daha iyi duruma gelir inşaallah.benim bacaklardan çok çok daha iyi.benimkiler çok fena

evet geldi. superdry teknikle yağ alımı ve hücre kokteylinin oldukça işe yarayacağını yazmış. zaten bende annemde silikon istemiyordu inşallah işe yarar. bnm burda ekli hiç arkadaşım olmadığı için öncesi sonrası hallerine bakıp fikir edinemiyorum. artık doktora gidince fotoğraf gösterir herhalde.senin bacaklarınıda görmedimki inşallah cnm hepimiz istediğimiz bacaklara sahip oluruz.

aslında tam karşıdan çektiğimizi zannetmiştik ama değilmiş enjekte edilen yağlarda erimezse tam istediğim gibi olurda erirsede belki diz içlerindeki yağların alınması bile bacağı daha iyi gösterebilir.

slm kızlar aramızda yeni ameliyat olanlar var sanırım geçmiş olsun diyorum herşey gönlünüzce olsun .. ben daha yerimde sayıyorum ÇARPIK bacaklarımla bugün iş arkadaşın biri bana dediki sen niye hiç etek giymiyon dedi çarpıklıkmı var bacaklarında dedi 6 yıldır hiç etekli göremedik seni dedi verecek cevap bulamadım bizim aile etege karşı dedim kapadım konuyu . ve hemen aklıma siz geldiniz giriyim forma da arkadaşlarımı ziyaret ediyim dedim tek teselliyi burda buluyorum aynı durumda oldugumuz için içimi rahatça dökebiliyorum halen korkularım var ameliyatla düzelmeyecekmişim gibi cesaretsizlik var halen karar verip bir ameliyat olamadım olanlarıda tebrik ediyorum cesaretinden dolayı sizleri çok seviyorum kader ortaklarım benim

ya bu carpık bacaklarla ölüp gidecem yada birgün ameliyatla benimde bacaklarım düzelecek 27 yıldır gizlediğim bacaklar bana bi özgüven verirse ne mutlu bana hayatımda istediğim tekşey sadece bu bacaklarımın düzelmesi

ayy canm benm anlattığını ben yaşamış gibi oldum şu an
seni en iyi biz anlarız inşallah hepimizin sorunu çözülür en kıs zamanda

Bu konu başlığı yerinde sayıyor. Acaba herkes çarpılarına bir çözüm mü buldu yoksa kış gelince uzun çizmelere mi sığındı?

Selam arkadaşlar. Antalya'da yine bir araştırayım dedim netten bi doktor buldum aradım ayrıntılı muayeneye gelin dedi asistan:)) ne kadar dedim 100 tl imiş:))

Ya bu arada Antalya'daki doktor sadece silikon yapıyor superdry benzeri bir metod yok. Yani şu hazır dolgulardan yapıyor sanırım bir de ama o da eriyormuş hemen değil mi?

Bu arada ben İstanbula gitmekte kesin kararlıyım bu sefer. Deee çok kilo verdim yağ kalmadı onu ne yaparız bilemiyorum. (((

arkadaşlar bu aralar doktora gitmeyi düşüneniz var mı. biri bana cesaret versin.........

Ben gitmeyi dusunuyorum ama tereddutlerim de var acikcasi... Sen izmirde misin kader?
Izmir'de alt bacak yag enjeksiyonu yaptiran var mi arkadaslar?

Bunu yaptiran arkadaslardan ogrenmek istedigim birkac sey var...Forumda daha once yaptiran arkadaslarin yazilarini okudum. Bir kismi yaglarin tamamen eridigini soylemis. Yaglar eridikten sonra bacak tamamen ilk haline mi dondu? Fotograflariyla bize yardimci olabilecek birileri olursa cok sevinirim.

slm ben izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum. gidip orada mı olsam diye düşünmedim değil. bana yakın olan meşhur diye anılan dr un ataşehirdeki yeri. varmı bu aralar ona gitmeyi düşünen?

slm ben izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum. gidip orada mı olsam diye düşünmedim değil. bana yakın olan meşhur diye anılan dr un ataşehirdeki yeri. varmı bu aralar ona gitmeyi düşünen?
merhabalar ben o doktora muayene oldum.benim bacaklarım hem kalın hem de parantez bi görüntüsü vardı.çok umutsuz gitmiştim ama bacaktaki şekilsizliğim tamamen yağların yanlış yerlere dağılımından kaynaklanıyomuş.bende dış bacaktan diz içlerinden ve bileklerden yağ alınacak.muayene sırasında hastalarının fotoğraflarını gösterdi ve fotoğraflar tam bi harikaydı.ben bu yaz operasyonu olmayı düşünüyorum.

slm kızlar siteye yeni üye oldum yazılanları okuyunca kendimi buldum resmen.26 yaşındayım çok şükür hiçbir sağlık problemin yok ama alt bacaklarımda eğrilik var ve bu da beni özellikle son zamanlarda oldukça sıkıntıya sokuyor.Bu yaşıma kadar bir gün bile diz hizamı geçen bir etek giyemedim.Giydiğim pantolonlardan da belli oluyor bacağımdaki eğrilik.Bende operasyon düşünüyordum ama buraya yazılanları okuyunca baya karamsarlığa kapıldım.Zayıf olduğum için yağ transferi mümkün değil sanırım.Diğer dolgu maddelerinin de ilerde bacağa zarar verebileceğini öğrendim.En son ilizarov denilen bir yöntem buldum ama bu yöntemde oldukça vakit alan ve zor bir yöntemmiş gibi geldi.Deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…