Eki Görüntüle 532945
bunlarda bacaklarım yorumlarınızı bekliyorum :) ameliyat olmuş olanlarında yardımlarını bekliyorum.
kızlar selamlar nasılsınız uzun zamandır ugrayamadım buraya ameliyat olalı baya olmustu benımm 22 hazıranda olmustum,bacaklarımdan memnunum yurumem bıle degıstı ozguven super bir sürü elbise gıydım bu yaz.Yani bakıldıgında aynı.Hayatımı kısıtlamadı akşamları deli gibi koşmaya çıkıyorum bu konuda endişeniz olmasın derim.Benim tek sıkıntım bacaklarımın dış yanları orasını zaten konusmustum ilerleyen zamanlarda rotus ıcın gıdecegım.yani bir arkadaş kalınlıktan bahsetmiş benimde kalın gıbıydı ustleri incelttı ya doktor.Birde ben meşhur doktorumuza ameliyat olmuştum sanırım artık trombosıt eklıyormus yağlara daha kalıcı olması için bu şekilde ameliyat olanlar var mı?Son yeniliklerde kendisi mr ile yağların tespiti diye bir video yayınlamış.bu uygulama giren arkadaşlarım oldu mu?
Eki Görüntüle 532945
bunlarda bacaklarım yorumlarınızı bekliyorum :) ameliyat olmuş olanlarında yardımlarını bekliyorum.
ben birçok doktorun yaptığını bilmiyordum. risklerinide bilmiyorum.o gittiğiniz doktordamı istanbulda
cevap geldimi dr dan cnm? senin bacak arası kapanmıyor ama yinede kavis var.operasyonla çok daha iyi duruma gelir inşaallah.benim bacaklardan çok çok daha iyi.benimkiler çok fena
Bence sizin dizleriniz biraz büyük..Dizlerin iç tarafındaki yağı liposuction ile alıp alt taraftaki ince kısıma enjekte ediyorlar..Bence bu şekilde düzelir.Ama tam karşıdan çekilmiş bir foto olursa daha net konuşabiliriz..
slm kızlar aramızda yeni ameliyat olanlar var sanırım geçmiş olsun diyorum herşey gönlünüzce olsun .. ben daha yerimde sayıyorum ÇARPIK bacaklarımla bugün iş arkadaşın biri bana dediki sen niye hiç etek giymiyon dedi çarpıklıkmı var bacaklarında dedi 6 yıldır hiç etekli göremedik seni dedi verecek cevap bulamadım bizim aile etege karşı dedim kapadım konuyu . ve hemen aklıma siz geldiniz giriyim forma da arkadaşlarımı ziyaret ediyim dedim tek teselliyi burda buluyorum aynı durumda oldugumuz için içimi rahatça dökebiliyorum halen korkularım var ameliyatla düzelmeyecekmişim gibi cesaretsizlik var halen karar verip bir ameliyat olamadım olanlarıda tebrik ediyorum cesaretinden dolayı sizleri çok seviyorum kader ortaklarım benim
arkadaşlar bu aralar doktora gitmeyi düşüneniz var mı. biri bana cesaret versin.........
merhabalar ben o doktora muayene oldum.benim bacaklarım hem kalın hem de parantez bi görüntüsü vardı.çok umutsuz gitmiştim ama bacaktaki şekilsizliğim tamamen yağların yanlış yerlere dağılımından kaynaklanıyomuş.bende dış bacaktan diz içlerinden ve bileklerden yağ alınacak.muayene sırasında hastalarının fotoğraflarını gösterdi ve fotoğraflar tam bi harikaydı.ben bu yaz operasyonu olmayı düşünüyorum.slm ben izmirliyim ama izmirde yaşamıyorum. gidip orada mı olsam diye düşünmedim değil. bana yakın olan meşhur diye anılan dr un ataşehirdeki yeri. varmı bu aralar ona gitmeyi düşünen?