cevapladığın için teşekkür ederim..
"parantez bacak sorununuz var. Sizinki hem üst hem alt bacak boyunca ilerliyor. Doldurma işlemini yukarıdan başlayarak yapmak gerekli. Ancak yağ rezervlerinizi bilmiyorum. Sizde mutlaka silikon da ilave edilmeli. Belki de üst taraf için de . Eğer sadece alt tarafla ilgileniyorsanız tam düzeltme üst-alt dengesini bozar. Pek çok kombinasyon olduğu için sizin ücretlendirme görüşmeden sonra çıkacaktır. " doktora resimlerimi gönderdim bu yorumu yapmış. Siz ne düşünüosunuz kızlarrrr??? çokmu pahalıya patlar bana
bobs mutlaka şişlikler inmiştir aslında ama keşke inmeseymiş öyle daha mutluydum etek giyebiliyordum ama şimdi aynaya bakınca pekte mutlu olamıyorum.doktorum kilo verip vermediğimi, sigara kullanıp kullanmadığımı sordu.bunlara cevabım sigara kullanmadığım ve sadece 1 kilo verdiğim.6 ay sonra rötüş yapabileciğini söyledi.ve klasik bir cevap olarak gözümün alıştığını artık kusur aramaya başladığımı söyledi ama yakında fotolarımı bende eklemeyi düşünüyorum ozaman yorumlarınızı alıp tekrar görüşmeyi düşünüyorum.
valla böyle yorumlar okuduğum zaman moralim bozuluyor
1 ayda memnuniyetsizlik...
ama burada bi 6 ay öncesine kadar başka arkadaşlar vardı superdry ve diğer yöntemlerle yağ enjeksiyonu ya da transferi yaptıran. onlar da eridi diyorlardı ilk zamanlar. sonraları ara ara giren arkadaşlar evet eridi ama bu haliyle de etek elbise falan giyebiliyorum diyorlardı.
ben hocaya üzerine basa basa sordum...yüzde 30 gibi mi kalıyor diye. çünkü antalya'da görüştüğüm bir doktor öyle söylemişti. hayır dedi yüzde 80 lerden bahsetti...bu da bana ekstra umut verdi açıkçası...
bende biri olumsuz birşey yazınca hemen geri adım atmaya kalkıorumAma bende aynalara mutlu olarak bakmak istiorum artık ETEK!!!!!! GİYMEK İS-Tİ-YO-RUM
hayır antalyadayım. geçen hafta gittim görüşmeye. evet 200tl muayene ücreti var ama işlem ücretinden düşüyorlar onu.
benim bu 2.ameliyatım ilkindede erime olmuştu tamamen bacağım eski haline dönmüştü.heralde yağ transferi yaptıra yaptıra kalıcılığa ulaşıcam:))))
Ankara'da yine bir hocadan bahsedildi memnun kalan arkadaşlar vardı....
sonra bir de Bursa'da bir doktor vardı da bir arkadaş onunla ilgili pek iyi şeyler yazmamıştı. yağ transferinde dalgalanma mı olmuştu neydi tam hatırlayamadım.
arkadaşlar ben esteworldde yaptırdım dolgu ve lipo hiç bir şekilde erimedi çok şükür. tanıdık olduğu için indirimde yaptırmıştık. seve seve yardımcı olurum özelden mesaj atın.
arkadaşlar ben esteworldde yaptırdım dolgu ve lipo hiç bir şekilde erimedi çok şükür. tanıdık olduğu için indirimde yaptırmıştık. seve seve yardımcı olurum özelden mesaj atın.