Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Canlar merhaba nasılsınız çok uzun bir süreden sonra tekrar merhabalar..Nasılda ilerlemiş forum geçmiş mesajların çoğunu okuyamadım..Eski yeni arkadaşlara selam olsun..Ben tekrar son durum güncellemesi yapmak istedim..Eski arkadaşlar bilirler hatırlayanlar ve yeni arkadaşlar ben 3 kere ameliyat olmuştum 3.ameliyatımın üstünden 6 sene geçti ölçülerim hala aynı hiç bir değişim yok..Tabi bunda 3 kere bu işlemi yaptırmış olmamın da etkisi olmuş olabilir çünkü ilk yaptırdıgım da erime olmuştu 2.de de erime olmuştu kalan yağların üstüne 3.işlem sonrası anca bu sonuca ulaşmıştım..Sizlerle paylaşmak istedim..İnşallah sizlerin de gönlünce olur istediğiniz sonuca ulaşırsınız..Hepinize sağlıklı musmutlu günler diliyorum...

Merhaba hangi doktora yaptırdınız halen memnunmusunuz. Erime oldu mu ve kaç cv enjekte edildi bacaklarınıza

Bacaklarının son durumu nedir? Benim de bazı noktalarda böyle kızarıklıklar var geçmiyor

Her ameliyatta kaç cc koyuldu yazabilir misin? Bir de her seferinde yağı nereden buldular, alınan bölgelerde deformasyon olmadı mı?

Ameliyatlara ne kadar ödeme yaptınız?

Merhaba ben çok eskilerdenim. Belki hatırlayan vardır. 2012 yılında silikon taktırdım. O zamandan beri çok memnunum.

Bende 7 kasımda bacak dolgusu yaptırıyorum kızlar. Bu başlığı en başından itibaren okumaya başladım. Sonucu merak edenler beni takibe alabilirler. Yeni başlık açtım bu konuyla ilgili.

Kızlar bir yıldan sonra mutlaka revizyona ihtiyaç duyuluyor diyor bazı kişiler. Sizin nasıl oldu şimdi bir sıkıntı yaşadınız mı kayma bozulma vs memnun musunuz

Kızlar bir yıldan sonra mutlaka revizyona ihtiyaç duyuluyor diyor bazı kişiler. Sizin nasıl oldu şimdi bir sıkıntı yaşadınız mı kayma bozulma vs memnun musunuz
Ben 2 ay oldu yaptıralı, şu an eskisiyle aynı Ödem indi ve tüm şişlik yok oldu Sanki yaptırmamışım gibi oldu, boşuna acı çektim para verdim ve doktor vücudumu mahvetti. Konumu okuyabilirsiniz çok pişmanım anlatamam.

Canım ben protez düşünüyorum ama yine sonuç ve süreç aynı mı olur seninkiyle bilemedim. Üzüldüm durumuna da olmuş olana yapacak bir şey yok bekleyip düzelmesi için çare bakacaksın belki sporla sıkılaşmayla halledebileceğin ufak sorunlardır

Yok maalesef sıkılaşmayla falan alakası yok, doktor bel çizgimin altını oymuş belim yok olmuş boru gibi iniyor dümdüz, karnımda çökme oldu, vs vs bir sürü sorun var

Her ameliyatta kaç cc koyuldu yazabilir misin? Bir de her seferinde yağı nereden buldular, alınan bölgelerde deformasyon olmadı mı?
Merhaba canım inan şuan hatırlayamiyorum ccleri ancak fazla koyuluyodu çünkü inceydi benim bacak yapım ancak 3.ameliyatla sağladım zaten istediğim kalınlığı ilkinde karnımdan ve yan taraflarımdan alindi yag 2.de daha cok bel ve göbekden alındı 3.de kalçadan ve popo tarafından birazda üst bacaklardan alındı çok şükür ki deformasyon olmadı tabi verilen korseyi en az 1 ay çıkartmadan giymek gerekiyor hatta ben daha fazla giyiyordum garanti olsun diye insallah ilerde de bir sorun çıkmaz sizlerinde gönlünüze göre olsun ınşallah canım görüşmek üzere...

Kime yaptırmıştın? Çok merak ettim bu kadar ameliyatı deformasyon bırakmadan tamamlayan doktoru. Bir de kaç kiloydun? Boy-kilo oranın neydi kilolu muydun?

Evet ayaga kalktigim sekilde de resimler var ki ayni kişiye ait ben 1 ay once opresayon oldum sadece aize yardimci olmak nicin koydum resimleri neden inanmadınız anlamadim bu konuda iyice arastirildiginda inanin cok iyi uzman doktorlar var

Aynı kişiye ait olsa bile biri ayakta, biri oturduğu için koltuğa bastırılmış şekilde çekilmiş
ayaga kalktigim sekilde de resimler var ki ayni kişiye ait ben 1 ay once opresayon oldum sadece size yardimci olmak icin koydum resimleri neden inanmadınız anlamadim bu konuda iyice arastirildiginda inanin cok iyi uzman doktorlar var

1 aylıkken benim bacaklarım da daha iyi görünüyordu, 2 ay dolunca eridi gitti size ne kadar koyuldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…