Merhaba ameliyat olmadan önce ben de aynı soruları soruyordum:) şimdi 6. ayım bitti ve çok memnunum. Keşke fırsatım olsaydı da daha önce yaptırsaymışım diyorum:) silikonun kayma gibi bi durumu olmuyor çünkü kasın içine yerleştiriliyor. Sürekli ayakta durmam gereken bir mesleğim var ve herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Zaten silikonun varlığını şu an hissetmiyorum. Ama tabiki arada ufak tefek ağrılarım oluyor o da yeni olmasından sanırım. Ameliyat sonrasında birinci hafta topuklu terlikle dışarda yürüdüm ama düz ayakkabıya yanılmıyorsam 3. Haftada geçtim. İyileşme süreci kişiden kişiye göre de değişir ama.merhaba bacağıma silikon taktırmayı ben de düşünüyorum , bu konuyu yeni araştırımaya başladım , hala memnun musunuz , yaşam kalitenizi düşüren bir durum yaşadınız mı ( ayakta çok durduğunuzda ya da belki de sebepsiz yere ağrılar çekmek , silkonun hareket ettğini hissetmek gibi ) cevap verirseniz çok mutlu olacağım bu konuda tecrübe kazanmış insanlardan yorum almak istiyorum , ne kadar süre sonra sosyal hayata döndünüz , eğer çalışıyorsanız çalışma hayatınıza mesela
Ben izmirde Ahmet Seyhan'a yaptırdım. İlk bşr haftası yürüme açısından biraz sıkıntılı ama sonrasında hiç bir problem yaşamadım. Özellikle aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olabilirim.merhaba ameliyat ve surec kim’e yaptirdiniz tesekkurler
cevabınız için teşekkürler ben kayseride yaşıyorum burda ki hiçbir cerrahın instagram sayfasında malesef görmedim bacak silikonu ile ilgili bir bilgi galiba her doktor yapmıyor bir ihtimal ankarada yaptırabilirim o da ancak yaza o vakte kadar araştırayım :)Merhaba ameliyat olmadan önce ben de aynı soruları soruyordum:) şimdi 6. ayım bitti ve çok memnunum. Keşke fırsatım olsaydı da daha önce yaptırsaymışım diyorum:) silikonun kayma gibi bi durumu olmuyor çünkü kasın içine yerleştiriliyor. Sürekli ayakta durmam gereken bir mesleğim var ve herhangi bir problem yaşamadım şu ana kadar. Zaten silikonun varlığını şu an hissetmiyorum. Ama tabiki arada ufak tefek ağrılarım oluyor o da yeni olmasından sanırım. Ameliyat sonrasında birinci hafta topuklu terlikle dışarda yürüdüm ama düz ayakkabıya yanılmıyorsam 3. Haftada geçtim. İyileşme süreci kişiden kişiye göre de değişir ama.
cevabınız için teşekkürler ben de inşallah araştırayım kayseride yaşıyorum burda yapan yok sanırım ankarada belki yaptırtabilirimMerhaba, ahmet karacalar yapmıştı ameliyatımı. Markayı hatırlamıyorum malesef, silikon kesinlikle hissedilmiyor.
ne kadar ödediğinizi paylaşmanızda sakınca var mı değişiyordur tabi şehre göre doktora hatta hastaneye göre ama sizin de daha çok olmamış bir fikrim olur :)Ben izmirde Ahmet Seyhan'a yaptırdım. İlk bşr haftası yürüme açısından biraz sıkıntılı ama sonrasında hiç bir problem yaşamadım. Özellikle aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olabilirim.
merhaba ne kadar oldu bacağınıza silikon taktıralı , kayseride yapan varsa ilk tercihim kayseri olacak eğer yoksa ankarayı araştıracağım , ameliyatınızın ne kadara mal olduğunu paylaşmanızda sakınca var mı ?Başar kaya doktor. Reklam gibi olmasın ama. Bende silikon yaptırdım bacağıma. Kesilen patlamayan silikon yaptı. İlk firmayi araştırdım. Sonra doktor tavsiye etti. Çok şükür memnun kaldm. Sosyal medyadan bak istersen. Araştırmak çok önemli. Acele etmeyin
Yağ enjeksiyonu yaptırmamıştım bu nedenle yaptırmayı düşünüyorum. Kaç cc lik kullanıldığını tam hatırlamıyorum ama sanırım 90 dıSlikon ameliyati sirasinda ayrıca yağ enjeksiyonu da yapılmış mıydı acaba Erime olduğu için mi tekrar yağ enj yaptırmak istiyorsunuz
Çok çok güzel olmuşMail kutumda doktorun kontrolde bana gönderdiği fotoğraf hala mevcutmuş :))Eki Görüntüle 2588126
Merhabalar Acaba sizden de resim görebilir miyiz öncesi ve sonrası Eminim güzel olmuşturBen izmirde Ahmet Seyhan'a yaptırdım. İlk bşr haftası yürüme açısından biraz sıkıntılı ama sonrasında hiç bir problem yaşamadım. Özellikle aklınıza takılan bir şey varsa yardımcı olabilirim.
bende 3 yıl önce yaptırdım damarlarım ve yumuşak doku enfeksiyonu gelişti 2 bacakta damarlarım tıkandı doktorlar el süremiyor bacak kaybetme riskim var buna bir çözümü olan varsa banada bildirinArkadaşlar,Merhaba bende 3 sene önce aquafilling dolgu yaptırdım bacaklarıma öncesinde herşey çok güzeldi ama şimdi bacaklarımda morarma,kızarma ve çöküklük var,doktorum ameliyatla alamıycagımızı,çok zor oldugunu söyledi,benim gibi yaşayan var mı acaba?
bende 3 yıl önce yaptırdım damarlarım ve yumuşak doku enfeksiyonu gelişti 2 bacakta damarlarım tıkandı doktorlar el süremiyor bacak kaybetme riskim var buna bir çözümü olan varsa banada bildirin
[/QUOT sizinle konuşmamız mümkünmü
Çok geçmiş olsun Üç yıldır şikayetler devam mi ediyor yoksa yeni mi basladi bu sıkıntılı durum Silikonlar istenildiğinde cikartilyormus diye duymuştum Şaşkınım şimdi uzuldumbende 3 yıl önce yaptırdım damarlarım ve yumuşak doku enfeksiyonu gelişti 2 bacakta damarlarım tıkandı doktorlar el süremiyor bacak kaybetme riskim var buna bir çözümü olan varsa banada bildirin
Ben de arastiriyorum Ankara'dan Dr Ferruh bacak konusunda sanırım iyiymiş Ben watdsptan yirmi bin civarı diye bilgi aldimmerhaba arkadaslar bacaklarim yandan bakinca cok guzel gorunuyor ama onden diz kapaklarim cok genis, alt bacaklarima dogru biraz egri duruyor ve inceler. silikon taktirmak istiyorum ankara veya istanbulda ama fiyat konusunda hicbir bilgim yok. bilgisi olan varsa paylasabilir mi acaba?
Arkadaşlar,Merhaba bende 3 sene önce aquafilling dolgu yaptırdım bacaklarıma öncesinde herşey çok güzeldi ama şimdi bacaklarımda morarma,kızarma ve çöküklük var,doktorum ameliyatla alamıycagımızı,çok zor oldugunu söyledi,benim gibi yaşayan var mı acaba?