Bacak dolgusu yaptıran var mı?

ilk bir hafta sürekli yattım hiç bir şey yapamadım yatamadım bile acıyo çünkü gece saat başı uyandım. Yani çocuğa çoluğa bakamazsınız haberiniz olsun. 10. gün işe geldim ama yürüyüşüm bile yavaştı yani ben bilgisayar başındayım arada kalkıyorum bide. Temizlik 1 ay geçti hala yapamıyorum annem yapıyo,zorlarsam kendimi hiç iyileşemem. Tam 1 ay oldu benim vücuduma kendim bile zor dokunuyorum bu 3 aylık bir süreçmiş sex hayatında duracak yani.
doktorla iletişimim hiç olmadı diyebilirim görüşmeye gittim ameliyata gittim son kontrole gittim 5 er dakka gördüm yani
sonraki sorularımı asistanıyla mesajlaştım o kadar. Gerekte yok zaten.erime alt bagımda bir yerde başladı zaten yarısı eriycekmiş öyle bombede yapmamış düz yapmış eriyince nasıl olur bilmem. yani ilk yaptığıyla içerden düz bir bacak iyi ama eriyince bilemem. Resim koyacaktım ama özele koymak istiyorum onu da bilemedim yardımcı olan olursa koyacağım. yaşımda 39 bu arada:)

Son düzenleme:
Bana özelden atar mısınız fotoğraflarınızı çok merak ettim benim de yaşım 33.

Benim adıma tıklayıp ordan özel öesaj bölümünden atabilirsiniz

en son ağustosda mesaj yazılmış konuyu hortlatma istiyorum :)
en bu forumun eski takipçilerindenim. bacak dolgusu yaptırdım 2010'da. 2 sene önce bir bacağımda dolgu olan yerlerde sertlik oluştu. ortapediste gittim dolgudan dolayı olduğunu söyledi. alalım dedi ama ben aldırmadım. şuan tekrar ağrı yapmaya başladı ve aldırmayı düşünüyorum. 2010 da Ferruh Bingül'e gitmiştim. şimdi başka bir doktora mı gitsem diyorum. özellikle özel hastnade çalışan bir plastik cerraha gitsem diyorum böylece sağlık sigotası karşılamış olur. açıkçası şuan bunun için extra para vermek istemiyorum. ankaradaki özel hastanelerde tavsiye edebileceğiniz bir estetik cerrah var mı?

Merhaba siz bacak dolgusu mu yağ enjeksiyonu mu yaptırdınız? Dolgu maddelerinden sorun yaşayanlar oluyor gibi. İmplanttan sorun yaşayan duymadım. Yağ enjeksiyonu ise eriyebiliyor ben de araştırıyorum bir türlü dr kararı veremedim

Merhaba, ben 1.5 yıl önce yağ enjeksiyonu ile bacak dolgusu yaptırdım. Tamamen eridi bu süre içinde. Yeni yöntemler araştırıyorum. Silikondaki tek endişem diz arkasında kesi izi kalmasıydı. Yaptırıp üzerinden zaman geçenler yorum yapabilir mi?

Kızlar merhaba bende carpik bacaklarım için silikon düşünüyorum Ankara da Ferruh bey 40bin volkan Tayfur 55 bin istiyor.artik çok bıktım etek giyemiyorum sürekli saklıyorum bacaklarımı yaz gelmeden yaptırmak istiyorum bu iki doktora yaptıran Memnun kalanlar yazar mısınız fotoda gönderirseniz çok sevinirim eski ve yeni hali seklinde

merhaba ben ferruh beye oldum cokda memnunum 6 yıl oldu erime vs de olmadı memnun kaldım

kime yaptırdınız 1,5 senede tamamen erimesi ilginç benim 6 yıl bitti ama maşallah erime olmadı .varsada gözüme batmadığı için bir erime olmadıgını düşünüyorum .

kime yaptırdınız 1,5 senede tamamen erimesi ilginç benim 6 yıl bitti ama maşallah erime olmadı .varsada gözüme batmadığı için bir erime olmadıgını düşünüyorum .
Benim daha kısa sürede, yaklaşık 4 ayda tamamen eridi. 1 buçuk sene yine iyiymiş.

Aynı sorunla uğraşıyorum.2016 da yaptırdım sağ tarafta yağ hücreleri beslenmemiş ve ölmüş sürekli ağrı veriyor. Gitmediğim dr kalmadı. Nasıl müdahale ediliyormuş bilgi verirsen sevinirim.

Aynı sorunla uğraşıyorum.2016 da yaptırdım sağ tarafta yağ hücreleri beslenmemiş ve ölmüş sürekli ağrı veriyor. Gitmediğim dr kalmadı. Nasıl müdahale ediliyormuş bilgi verirsen sevinirim.
Selamlar biraz anlatır mısın nasıl oldu? Ağrı sadece dokununca mı var? Ben yeni 2. yağ enjeksiyonunu oldum. İlkinde yaşamadığım şekilde özellikle bir tarafta yumrular, ağrı, morluk ve kızarıklıklar var. Doku o kadar sert ki anlatamam, taş resmen. Doktora soruyorum masaj yapsın demiş, hem ben masaj yapıyorum hem masörle anlaştım o geliyor. Ama zerre düzelme yok bir haftayı geçiyor. Çok korkuyorum benzer bir durum başıma gelirse diye… İlkinde yağ az koyulmuştu hepsi eridi. Hem vücudum mahvoldu (yağ alınan her yer) hem de yağ tutmadı. Şimdi 2. tur, koyulan yağların hepsi yukarıda duruyor, bileklere koyulmamış galiba şekli çok da içime sinmedi. Ama biraz erirse daha dengeli durur diye düşünüyordum. Bir de böyle dokular ölürse felaket…

İşlemden 6 ay sonra falan orda kızarıklık sertlik oluştu tekrar gittim muayenesinde bi işlem daha yaptı. Sonra o sertlik gitti ama bacağımda hassasiyet oluştu bileklide bacakta dokununca üzerine ağırlık falan binince ağrıyordu. Geçenlerde Ultrason çekildi enfeksiyon var denildi. Antibiyotik kullandım, şimdi ise bacağımın diz kapaktan aşağısı sürekli ağrıyor. Tıp fakültesine gideceğim.

Çok ilginç hiç 6 ay sonrasında böyle bir şey oluşabileceğini düşünmezdim. Çok geçmiş olsun. Bendeki yumrular kiste çevirecek diye korkuyorum. O kadar şekilsiz duruyor ki. Ayrıca bacağımın yanından gireceğine dizin yanından girmiş. Kanül girişinin hemen altında acayip bir acı var. Dokununca şimşek gibi tüm dizime yayılıyor şu an dizüstü duramıyorum.
Bu arada sende erime ne durumda? Bacağında kalınlaşma oldu mu? Benim ilki komple eridi. Üstüne güzelim vücudum mahvoldu. 2.si de erirse artık iyice kafayı yiyeceğim.

Ağrı olan bacağımda yağlar eridi diğerinde duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…