Bacak dolgusu yaptıran var mı?

2.aya girdim umarim erimez ama en azindan parantez bacak görüntüsü düzeldi göbeğimden 500 cc yag aldilar 200 cc her 2ayri bacaga koyuldu bi umut umarim erimez ameliyat sonrasi 1 ay boyunca bol c vitamini ve ilikli kemik sulari ile beslenmemi soyledi doktor kök hucrelerin tutunmasi icin 1 aylik kontrole gittiğimde 1 ay nasilsa 12 ayda oyledir dedi bence erimeler ilk 1 ay icinde oluyor

Ben de ne ciğerler ne vitaminlerle beslendim, bacaklarım erimesin diye (ve tabi halsizlikten) ilk ay yürümedim bile. Ama sonuç böyle olumsuz oldu. Neyse ki sizin yağı sadece karından almış vücudunuz bozulmamış, başıma geleni düşmanıma dilemem

Sizlere sigara ile ilgili yadak fal koydular mi kullananlar icin

Ben liposuction ve yağ enjeksiyonu yaptırdım bacaklarıma

Merhaba.Hangi doktor yapti ameliyatinizi.suan nasil durumunuz.Ozelden atabilirmisiniz

Keypadcim 1. Silikonlar asimetrik ve baldirin bilekte oldugunu goreceksin dikkatli bakinca. 2. De de simetrik o da ayni yerde duruyor. Sanssizlik evet Tercihim sanssizlik.Ama op. Sorunlarini şansa baglayamayiz.
Merhaba kanat.2 kez silikon mu yaptirdiniz yani.bir de rica etsem doktorunun adini ozelden atabilirmisiniz. Ben de kararliyim operasyon icin doktor bulunca hemen yaptiracagim.En azindan kime yaptirmamaliyim onu bilirim

Merhaba.sanirim siz oldukca tecrubelisiniz.rica etsem bana doktor onerisinde bulunurmusunuz ozelden

Ozelden mesaj atmayi bulamadim doktorum ve şehrin ismini yazamadim 2 opersayon oldum inanin tekrar olsam yine doktoruma olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…