Bacak dolgusu yaptıran var mı?

2.aya girdim umarim erimez ama en azindan parantez bacak görüntüsü düzeldi göbeğimden 500 cc yag aldilar 200 cc her 2ayri bacaga koyuldu bi umut umarim erimez ameliyat sonrasi 1 ay boyunca bol c vitamini ve ilikli kemik sulari ile beslenmemi soyledi doktor kök hucrelerin tutunmasi icin 1 aylik kontrole gittiğimde 1 ay nasilsa 12 ayda oyledir dedi bence erimeler ilk 1 ay icinde oluyor

2.aya girdim umarim erimez ama en azindan parantez bacak görüntüsü düzeldi göbeğimden 500 cc yag aldilar 200 cc her 2ayri bacaga koyuldu bi umut umarim erimez ameliyat sonrasi 1 ay boyunca bol c vitamini ve ilikli kemik sulari ile beslenmemi soyledi doktor kök hucrelerin tutunmasi icin 1 aylik kontrole gittiğimde 1 ay nasilsa 12 ayda oyledir dedi bence erimeler ilk 1 ay icinde oluyor
Ben de ne ciğerler ne vitaminlerle beslendim, bacaklarım erimesin diye (ve tabi halsizlikten) ilk ay yürümedim bile. Ama sonuç böyle olumsuz oldu. Neyse ki sizin yağı sadece karından almış vücudunuz bozulmamış, başıma geleni düşmanıma dilemem :KK43:

Ben de ne ciğerler ne vitaminlerle beslendim, bacaklarım erimesin diye (ve tabi halsizlikten) ilk ay yürümedim bile. Ama sonuç böyle olumsuz oldu. Neyse ki sizin yağı sadece karından almış vücudunuz bozulmamış, başıma geleni düşmanıma dilemem :KK43:
Sizlere sigara ile ilgili yadak fal koydular mi kullananlar icin

Ben liposuction ve yağ enjeksiyonu yaptırdım bacaklarıma

Bacak estetiği ameliyatı olmayı düşünenler, ya da olsam mı? olmasam mi?diye gitgel ler yaşayanlar. Maddi imkanınız varsa aslaaa düşünmeyin,yoksa da şartları zorlayıp olmaya çalışın. İnanın istediğini giyinebilmek özgürlükmüş.
Merhaba.Hangi doktor yapti ameliyatinizi.suan nasil durumunuz.Ozelden atabilirmisiniz

Keypadcim 1. Silikonlar asimetrik ve baldirin bilekte oldugunu goreceksin dikkatli bakinca. 2. De de simetrik o da ayni yerde duruyor. Sanssizlik evet Tercihim sanssizlik.Ama op. Sorunlarini şansa baglayamayiz.
Merhaba kanat.2 kez silikon mu yaptirdiniz yani.bir de rica etsem doktorunun adini ozelden atabilirmisiniz. Ben de kararliyim operasyon icin doktor bulunca hemen yaptiracagim.En azindan kime yaptirmamaliyim onu bilirim

Tabiki seve seve. Ama benim gunum gelipte olabilirsem :)) onbesinde giricem. Sonuc icin koca bir senen olucak. Bakariz sonuca sen de ona gore kararini verirsin. Ben de cok arastirdim. Kok hucreler bedenin her yerinde ki dokulara uyum saglayarak onlarla birlikte sekil alabiliyormus. Mesela yagin icine karistiricagi icin o yagi onarmaya iylestirmeye basliyorlar. Yani canli kalmasini sagliyormus. Normalde de bir su bardagi kendi yagindan ceyrek cay bardagi kadar kok hucre cikiyormus. Sen ameliyattayken bir yandan bu konuda uzman olan bi doktor bir bolumunu kok hucreye ceviriyor. O da aralara ekleniyor. Tabu kesin kalical denilmiyor :) ama bu sekilde yapan bi doktorun bir cok hastasinin hic erimeden kaldigina da sahit oldum.
Merhaba.sanirim siz oldukca tecrubelisiniz.rica etsem bana doktor onerisinde bulunurmusunuz ozelden

Ozelden mesaj atmayi bulamadim doktorum ve şehrin ismini yazamadim 2 opersayon oldum inanin tekrar olsam yine doktoruma olurum

X