Bacak dolgusu yaptıran var mı?

şu anda nasılsınız doktor ne diyor
benimde yapıtaşı üçbuçuk sene kadar oldu ve gerçekten çok kötü durumdayım
şu anda nasılsınız doktor ne diyor
benimde yapıtaşı üçbuçuk sene kadar oldu ve gerçekten çok kötü durumdayım
doktor dokunmuyo normal diyo ama bence degil mosmor bacaklarım ve ara sora zonklama oluyo,siz çözüm bulabildinizmi

doktor dokunmuyo normal diyo ama bence degil mosmor bacaklarım ve ara sora zonklama oluyo,siz çözüm bulabildinizmi
cerrahpaşada sülük teşhisindeyim biraz iyi geldi gibi
ama dopleregir ve enfeksiyonuna baktır
bende yabancı çişinden dolayı yumuşak doku ve damar enfeksiyonu oldu ve bacak damarları tıkanınca kaşıntı yanma ağrılar morarmazlar başladı

1 ay hastanede yattım sağ bacağı delikdeşik yaptılar enf.durduramayınca bacak kesilecekti
cerrahpaşa larva tedavisi sayesinde bacağı kesilmekten kurtardık ama sülük tedavisine devam ediyorum
beş kuruş para için doktor diye geçinen insanlar bizim gibi kadınların hayatı ile oynuyor vücudunuzda yabacı maddelerden koruyun lütfen

arkadaşlar merhaba en eski mesajlardan beri forumu okuyorum gerçekten kafam çok karıştı izmitte yaşıyorum ama burada bu işlemi yapan bir doktor yok sanırım seçeneklerimde şuan hasan fındık ist. - nazım durak ist.- volkan tayfur ankara - bülent doktor bursa var ama hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum silikon taktırmak istiyorum çok zayıfım o yüzden yağ enjeksiyonu olmaz sanırım yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz istediğiniz kıyafeti giyememek o kadar zor bir durum ki artık çaresiz kaldım kredi çekip yaptıracağım

herşey gönlünce olur inşallah canım ben aua yaptırdım ve hayatımın hatasını yaptım
birdaha vücudumun hiçbir yerine yabancı madde koydurnamaya yeminliyim
3 senedir özellikle son bir senedir hastanelerde yattım bacak kesmeye kadar giiti işlem son anda şimdilik kurtuldum
benim nazichane tavsiyem kendinizi olduğunuz gibi çoook sevin biz hepimiz buna layıhız
doktorlara boşuna para kazandırıp sağlığınızdan olmayın
sevgiyle sağlıkla kalın🙏😊

evet ama sizin işleminiz çok tehlikeli çoğu yerde okudum aqua işlemini yaptıranların %80 i enfeksiyon kapıyormuş. bilmiyorum ama teşekkür ederim yorumunuz için

arkadaşlar merhaba en eski mesajlardan beri forumu okuyorum gerçekten kafam çok karıştı izmitte yaşıyorum ama burada bu işlemi yapan bir doktor yok sanırım seçeneklerimde şuan hasan fındık ist. - nazım durak ist.- volkan tayfur ankara - bülent doktor bursa var ama hangisini tercih edeceğimi bilmiyorum silikon taktırmak istiyorum çok zayıfım o yüzden yağ enjeksiyonu olmaz sanırım yaptıran arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz istediğiniz kıyafeti giyememek o kadar zor bir durum ki artık çaresiz kaldım kredi çekip yaptıracağım
Merhaba, ben yağ enjesiyonu yaptırdım. Silikon dahil hiç bi yabancı madde istemediğimden. 3 yıl oldu, her gün dua ediyorum doktoruma, şükrediyorum. Sizi öyle iyi anlıyorum ki. Hepsi geçicek inşallah

Merhaba, ben yağ enjesiyonu yaptırdım. Silikon dahil hiç bi yabancı madde istemediğimden. 3 yıl oldu, her gün dua ediyorum doktoruma, şükrediyorum. Sizi öyle iyi anlıyorum ki. Hepsi geçicek inşallah
canım merhaba hangi doktora yaptırdın ne kadardı acaba ben yakın bir yere gitmek istiyorum çünkü kontroller için yakın olması daha iyi diyorlar istanbul civarında bakıyorum hasan fındığı düşünüyorum birde ben çok zayıf olmasamda zayıfım biraz yani yağ enjektesi mümkün mü sizce çukur vs olabilir diyorlar çok zor bir karar ya allah hepimize yardım etsin

herşey gönlünce olur inşallah canım ben aua yaptırdım ve hayatımın hatasını yaptım
birdaha vücudumun hiçbir yerine yabancı madde koydurnamaya yeminliyim
3 senedir özellikle son bir senedir hastanelerde yattım bacak kesmeye kadar giiti işlem son anda şimdilik kurtuldum
benim nazichane tavsiyem kendinizi olduğunuz gibi çoook sevin biz hepimiz buna layıhız
doktorlara boşuna para kazandırıp sağlığınızdan olmayın
sevgiyle sağlıkla kalın🙏😊
Son cümleniz cok anlamsiz olmuş. Hele de bu süreçte doktorlara karsi negatif bir sey yazmaniz hos degil. Kaç tane doktorumuz şehit oldu. Siz kotu bir deneyim yaşadınız diye herkes böyle olacak degil. Doktorun adini paylaşın kimse gidip magdur olmasin. Ben burnumdan memnun değildim devlet hastanesinde sadece malzeme parasıyla cok uygun bor ücrete estetik oldum ozguvenimi kazandim. Herkes sizin gibi bir deneyim yaşamıyor. Doktorlara sağlığından olmak icin gitmiyor kimse. Ozel klinik değilse istenilen para hastane tarafindan isteniyor. Doktor talep etmiyor. Doktorlara kazandirdigim paralar helal hoş olsun sayelerinde ölümlerden döndüm. Agrilarimdan kurtuldum, hastaliklarim iyileşti, ozguvenim yerine geldi. Iyi ki varlar. Boyle nefret negatif duygular barındıran yorumlarla, büyük bir ozveriyle çalışan doktorlarimizin hakkina girmeyin. Evlatlarina sarilamiyorlar kaç haftadir.

Son cümleniz cok anlamsiz olmuş. Hele de bu süreçte doktorlara karsi negatif bir sey yazmaniz hos degil. Kaç tane doktorumuz şehit oldu. Siz kotu bir deneyim yaşadınız diye herkes böyle olacak degil. Doktorun adini paylaşın kimse gidip magdur olmasin. Ben burnumdan memnun değildim devlet hastanesinde sadece malzeme parasıyla cok uygun bor ücrete estetik oldum ozguvenimi kazandim. Herkes sizin gibi bir deneyim yaşamıyor. Doktorlara sağlığından olmak icin gitmiyor kimse. Ozel klinik değilse istenilen para hastane tarafindan isteniyor. Doktor talep etmiyor. Doktorlara kazandirdigim paralar helal hoş olsun sayelerinde ölümlerden döndüm. Agrilarimdan kurtuldum, hastaliklarim iyileşti, ozguvenim yerine geldi. Iyi ki varlar. Boyle nefret negatif duygular barındıran yorumlarla, büyük bir ozveriyle çalışan doktorlarimizin hakkina girmeyin. Evlatlarina sarilamiyorlar kaç haftadir.

ilk önce sevgilerimi sunarım doktorlara tabiki çok değerli insanlar ve haklarını ödeyemeyiz ayrıca estetiğe karşı değilim
benim bahsettiğim yanlızca para için tehlikenin boyutunu insanlara anlatmayıp hiçbir tehlikesi yok zararsız belli sene içinde eriyor diyerek insanlara bu maddeleri enjekte eden doktorlar
sırf ben değil benim çevremdeki hatrı değer doktorlarda bu tarz doktorlara kızıyorlar
sebep para için insan hayatını hiçe saydıkları için
bu işlemi yapan dok .akif mehmetoğlu
ve bu işlemi yapan başka doktorlarında benim gibi zor duruma düşen kişiler duydum ve bir tanesiyle görüşüyorum yaptıkları madde çok tehlikeliymiş ve hiç bir şekilde bu maddeyi temizleyemiyorler
yaşam kalitesini gitmesini bırakın benim gibi insanlar ciddi acı içindeler
bunun için diyorum vücuduma yabancı madde koydurmak büyük hata

ilk önce sevgilerimi sunarım doktorlara tabiki çok değerli insanlar ve haklarını ödeyemeyiz ayrıca estetiğe karşı değilim
benim bahsettiğim yanlızca para için tehlikenin boyutunu insanlara anlatmayıp hiçbir tehlikesi yok zararsız belli sene içinde eriyor diyerek insanlara bu maddeleri enjekte eden doktorlar
sırf ben değil benim çevremdeki hatrı değer doktorlarda bu tarz doktorlara kızıyorlar
sebep para için insan hayatını hiçe saydıkları için
bu işlemi yapan dok .akif mehmetoğlu
ve bu işlemi yapan başka doktorlarında benim gibi zor duruma düşen kişiler duydum ve bir tanesiyle görüşüyorum yaptıkları madde çok tehlikeliymiş ve hiç bir şekilde bu maddeyi temizleyemiyorler
yaşam kalitesini gitmesini bırakın benim gibi insanlar ciddi acı içindeler
bunun için diyorum vücuduma yabancı madde koydurmak büyük hata
şunu da eklemek isterim doktor enson benimle görüşmek istemedi ve asistanına arattı yapabileceğimiz birşey yok Allah yardımcınız olsun dedi ve telefonu kapadı siz olsanız bu tip doktorlar için pozitif düşünceler içinde olabilirmisiz

[QUOTE="morperde,
bu madde hiçbir zararlı yan etkisi yok denilerek yapıldı ve kendi kendine zaman içinde eriyip vücudunda kalmıycagı söylendi ve hala bukadar insan magdurken yapılmaya devam ediliyo,vücuda ciddi hasar veriyo ve en kötüsü hiçbirşekilde madde vücuttan çıkarılamıyo ciddi enfeksiyon riski var eger bu riski göze alıp çıkarttırsan üzerine başka hiçbir işlem yapılamıyo ve hiçbir dr bu maddeyi çıkarmaya yanaşmıyo yaparlarken hepsi çok iyi ama sonuçlar kötüye gidince hepsi ortadan kayboluyo

Korse işine çok takılma havalar serinliyor ben ilk 4-5 gün gece gündüz giydim 10 günde tamamen çıkardım şişlik falan olmazsa durumun iyi olursa bakarsın
Merhaba, ben de 1 hafta önce alınacak bölgesine yağ enjeksiyonu yaptırdım. Şimdi korse giymem gerekiyor. Ancak uygun korse bulamadım. Önereceğim marka model var mı? Teşekkürler

merhaba bacağıma silikon taktırmayı ben de düşünüyorum , bu konuyu yeni araştırımaya başladım , hala memnun musunuz , yaşam kalitenizi düşüren bir durum yaşadınız mı ( ayakta çok durduğunuzda ya da belki de sebepsiz yere ağrılar çekmek , silkonun hareket ettğini hissetmek gibi ) cevap verirseniz çok mutlu olacağım bu konuda tecrübe kazanmış insanlardan yorum almak istiyorum , ne kadar süre sonra sosyal hayata döndünüz , eğer çalışıyorsanız çalışma hayatınıza mesela
Merhabalar, ameliyat oldunuz mu? Durumunuz nasıl? Memnun kaldınız mı?

X