- 29 Aralık 2020
- 13
- 2
- 41
Merhaba yağ enjeksiyonumu oldunuz erime oldumu tek seansta mı çözüldüMerhaba kizlar, ben 2011 de bacak ameliyati oldum Ahmet karacalara ve suan cok memnunum hic bir sorun yok ama zorlu bir sürec gedirdim ilk zamanlarda, eski yazilarimi okumanizi öneririm.
Dr unuz kimdi acaba
Merhaba yağ enjeksiyonumu oldunuz erime oldumu tek seansta mı çözüldü
Canim ben üc kere ameliyat oldum. ilkin yag enjeksiyonu yaptirdim ama gözüme yatersiz geldi ve ikinci ameliyatta silikon taktirdim bu seferde cok kalin oldu ve ücüncü ameliyatta silikonlari cikarttirip biraz daha yag enjekte ettirdim. üc ameliyatida Ahmet karacalara yaptirdim. on sene gecti üzerinden ve bir sikintim yok cok sükür ve kesi yerleri zamanla siliklesti.
Merhaba ak dan fiyat aldınız mı? Muayene oldunuz mu? Ben de bu yaz halletmek istiyorum ama ak çok pahalı dediler ali mezdegi düşünüyorum ben deBen AK A ameliyat olmayı düşünüyordum silikon-yağ fakat cumartesi günleri çalışmıyorlarmış. Başka doktor önerisi olan varmı yaptırıp memnun olan acil yaptırmayı düşünüyorum çünkü
AK dan telden resim gönderdim yağ enjeksiyonu dediler valla paraya kıyıp vericektim ama cumartesi çalışmıyormuş bayram öncesinde de randevu yokmuş paraya doymuşlar valla . Ali M. de onun yarı fiyatını söyledi ona yaptıracağım
Sayfamdan konumu okuyun.Mrb samsunda kime yaptırdınız. Erime oldu mu.. Yag alınan bölgede deforme oldu mu
Merhaba öncelikle geçmiş olsun.umarım sonuç çok güzel olur ve çektiğiniz sıkıntılara acılara değer. Ben de uzun süreedir araştırıyorum. Aslında Ahmet karacalara ameliyat olmak istiyordum ama çok yüksek fiyat veriyor 40bin dedi. Ali mezdeğiyi buldım ben de alternatif ama nedense o doktora da bir türlü güvenemiyorum. Siz doktordan memnun kaldınız mı? İyileşme süreciniz biraz zor olmuş gibi bu aşamada sizinle iletişimi nasışdı? Bir de kaç yaşındasınız ben 33ve iki çocuğum var. Nasıl olacak bilmiyorum. Bu yaz halledecem demiştim olmadı bir türlü cesaret edemedim.şu an erime var mı? Acılar ağrılar geçti mi?Selam arkadaşlar 17 temmuzda Ali M. ameliyat oldum. Şu an tam 1 ay oldu. Süreç hakkında biraz bilgi vermek isterim. İlk gün narkozun etkisiyle normal geçti. Göğüs altından ayak bileğime kadar korse giydirdiler. Ameliyattan sonra boğazımda hortumdan dolayı çok tahriş oldu onu pastille atlattım antibiyotik ve ağrı kesici verdiler onu kullandım 6 saatte bir. 10 gün bunları kullandım. Gecesi ve iki gün süründüm diyebilirim kalkamadım yatamadım uyuyamadım vücuttan da yağ aldıkları için özellikle bel bölgesi şişti ve morardı sadece sırt üstü yatabildiğimiz için ayaklar yukarda olmak zorunda çok acı çektim. İki gün sonra zorla doktora muayeneye gittim. Korsenin en sonuna kadar takmışlardı doktor onu çıkarıp en başına taktı benim halimi görünce. Biraz rahatladım toplam 9 gün evde yattım ayaklarımı kaldırıp bu kadar acı çekeceğimi bilseydim ameliyatta olmazdım iyiki bilmiyomuşum. Herkesi de korkutmayayım benim acı eşiğim de çok düşüktür. Yani kolay bi ameliyat değil haberiniz olsun. Ön bölgemizin üstü ile bel bölgemiz acayip şişip morarıyor buz koyuyoruz. Bir korse yetmiyor çünkü 1 ay boyunca banyoda çıkarıyoruz sadece bir tane daha alın. 10. gün işe başlamak zorundaydım gittim. Ayak bileklerimin acayip şişti şimdiye kadar da hep şişikti akşamları korseyi 1 er saat çıkarıp buz koyup yukarda tuttum. normaldede hep yukarı tutuyoruz zaten yatmakla geçti. 3 haftadan sonra daha iyi oluyor yürüme. Şu anda koşamam diz çökemem. Bana yapılan işlemler üst ve alt bacağa yağ enjeksiyonu birazda diz kemiğime yağ enjeksiyonu yapmış doktor bey diz içi de alındı. diz içinin alındığı yerlerde oturunca çöküklük oluyo normal olarak. Alt backta şu anda biraz erime var bir bölgede. Yarısının eriyeceğini söylemişti doktor bey ama zaten düz bir bacak yaptı fazla koymamış ki eriyince yamuk olur diye düşünüyorum. Göreceğiz artık hayırlısı