canım ya benim bacaklar morarmaya başladı bir bilgin var mıameliyat için rapor alırsın bence ya konuş dr un vermiyo mu ben aile hekiminden rapor almıştım ama iki gündü sanırım sordu ne ameliyatı diye adamda hacı hoca bi dr anlattım pek anladığını sanmıyorum çok mu inceydi bacağın dedi evet dedim iki gün yazayım dedi ihtiyaç duyarsan yine gel :) aile hekiminden bi hafta bi hafta bençe alabilirsin ama silikon olacaksan koştur koştur bi iş zor cidden bugün mjoy_83 bacak silikonu oldu bakalım o kaç güne toparlanacak
aa neden acaba inan hiç bilgim yok bi yere vurmuş olabilir misin .benim ameliyat sonrası olmuştu ama iki üç haftada geçticanım ya benim bacaklar morarmaya başladı bir bilgin var mı
vücudunda eline gelen belli bi bölgende yağ varsa yağ trasferi olabilirsin yağın yoksa silikon tek seçenekbende yaptırmak ıstıyorum gunlerdır arastırıyorum ama karar veremıyorum görüntümden de mutsuzumamelıyatı olan bır kac ksıyle konussam dırek düşüncelerini süreci öğrensem daha iyi olacak sanırım
göbek kısmımda var kafama takılan enjeksiyon edilen bu yağ da belli bi süre sonra kayıp oluyormus öyle mivücudunda eline gelen belli bi bölgende yağ varsa yağ trasferi olabilirsin yağın yoksa silikon tek seçenek
Bende silikon taktırdım çünkü yağ sıfır. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. İnşallahta olmazgöbek kısmımda var kafama takılan enjeksiyon edilen bu yağ da belli bi süre sonra kayıp oluyormus öyle mi
birde bu silikon bi süre sonra sıkıntı yaratıyormus kaslara zarar veriyor mus :s
kaç gün de kalktın ayağa sıkıntı yaşadın mı sonrasındaBende silikon taktırdım çünkü yağ sıfır. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. İnşallahta olmaz
Canım daha çok yeni cumartesi oldum sarılı bacaklarım. Yavaş yavaş yürümeye çalışıyorumkaç gün de kalktın ayağa sıkıntı yaşadın mı sonrasında
ameliyat öncesi sonrası resımlerin varmı mjoy_83 paylaşırmısın benimle özeldenBende silikon taktırdım çünkü yağ sıfır. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. İnşallahta olmaz
yağ canlı hücreler sonuç itibari ile tutunmuş yağlar kilo alıp vermene göre değişebilir belli bi miktarı eriyo tabi ama ona göre işlem yapılıyo erime payı göz önüne alınıyogöbek kısmımda var kafama takılan enjeksiyon edilen bu yağ da belli bi süre sonra kayıp oluyormus öyle mi
birde bu silikon bi süre sonra sıkıntı yaratıyormus kaslara zarar veriyor mus :s
o zaman erime olduğunda görüntüde de ciddi bozukluk olusuyor dur değil miiyağ canlı hücreler sonuç itibari ile tutunmuş yağlar kilo alıp vermene göre değişebilir belli bi miktarı eriyo tabi ama ona göre işlem yapılıyo erime payı göz önüne alınıyo
silikonda bacakta olduğu için ömürlük diyebiliriz bacağa darbe alsan bile yırtılma gibi bir şey olmuyo benim memelerde silikon var nelere maruz kalıyo şükür bir şey olmadı
çok geçmiş olsun, hayırlısı sağlığına biran önce kavuşman dileğiyleBende silikon taktırdım çünkü yağ sıfır. Herhangi bir sorun olmayacağını söyledi doktorum. İnşallahta olmaz
Hiç bi doktorla görüştün mü yağ oranın için ne dediler belki hem silikon hem yağ derler. Baldır kısmına silikon uygulanır bilekte yağ ile dolgunlaştırılır.o zaman erime olduğunda görüntüde de ciddi bozukluk olusuyor dur değil mii
off vallahi kafayı yicem ne düşüneceğimi sapıtıyorum artık
aslında yağlarda çok çok bi erime olmuyor ameliyat sonrası ödeme gözümüz alıştığı için eridi sanıyoruz sankio zaman erime olduğunda görüntüde de ciddi bozukluk olusuyor dur değil mii
off vallahi kafayı yicem ne düşüneceğimi sapıtıyorum artık
yarın 11 de randevum var yarın belli olacak işteHiç bi doktorla görüştün mü yağ oranın için ne dediler belki hem silikon hem yağ derler. Baldır kısmına silikon uygulanır bilekte yağ ile dolgunlaştırılır.
aslında yağlarda çok çok bi erime olmuyor ameliyat sonrası ödeme gözümüz alıştığı için eridi sanıyoruz sanki
muhakkak eskisinden iyi oluyo[/QUOTE ödem ne kadar süre de atılıyor sende nasıl oldu