Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Ahh ya bileydim göbek fotolarını isterdim doktordan :/

foto gösteren dr a da inanma hangi aklı yerinde insan kötü sonucu gösterir ki hep iyilerini gösterir :)) şahsen ben foto gösteren kişilere inanmıyorum saçma geliyo
Heralde yaşayıp görcez :) tek çare bu gibi dimi. Yaptırırsam gelişmeleri yazarım ki büyük ihtimal yaptırıcam. Bakalım korku ağır basmassa

Heralde yaşayıp görcez :) tek çare bu gibi dimi. Yaptırırsam gelişmeleri yazarım ki büyük ihtimal yaptırıcam. Bakalım korku ağır basmassa
korkacak bir şey yok gerçekten. insan her zaman kendi için bir şey yapamıyo bu hayatta ve bu kendin için bir şey korkmak yerine daha cesaretli olmalısın. bak bu hayatta korkaklar asla mutlu olamaz

gelişmeleri takip ediyo olacağım

ben zayıflamıştım malumunuz şu an ameliyat olduğum kiloma döndüm çok ilginç sadece bacaklardan kilo aldım ve baldır aynen duruyo 32.5 33 gibi diz altı 32 bilek 21 son ölçümlerim sadece diz altım erimiş duruyor ilk hafta oda 33 tü benim bacaklarımdan başka bi yerimde şu an bölgesel yağ yok albüme foto eklemeye çalıştım ancak boyut hatası veriyor boyutu küçültünce foto kalitesi düşüyor hiçbir şey belli olmuyo sitenin bu yeni uygulamasını sevmedim

Yani şuanki halinden memnunmusunuz. Sadece bacaklardan alınca nasıl oldu yani. Vücudunuz orantısız mı oldu. Hay Allah ya inş memnunsunuzdur.

Yani şuanki halinden memnunmusunuz. Sadece bacaklardan alınca nasıl oldu yani. Vücudunuz orantısız mı oldu. Hay Allah ya inş memnunsunuzdur.
ya bu benim için iyi bir şey şimdi vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı sabitmiş kilo alınca hacmi genişliyormuş benim önceden basen büyürdü hamileliğimde 14 kilo almama rağmen bacaklarımda hiçbir değişim görmedim ama şu an kilom arttı daha doğrusu ameliyat olduğum kiloma döndüm 50 oldum basenlerim değişmedi bacaklar daha iyi oldu. demekki yağlar tutunmuş ki hacmi genişledi . bacaklar şu haliyle beni memnun ediyor diyebilirim ama üst iç bacakta deri gevşekliğim dalgalanmam aynı . göbeğimde hala aynı.ona ekstra bir şey yaptıracağım önümüzdeki ay. şayet bu tür olumsuzluklar yaşamamış olsaydım çok daha mutlu olabilirdim.

Ya inş göbeğin düzelir. Ve keşke doktorun bu benım hatam deyıp işlemleri ücretsiz yapsa :) inş

Ya inş göbeğin düzelir. Ve keşke doktorun bu benım hatam deyıp işlemleri ücretsiz yapsa :) inş
ücreti benim için mühim değil ama dediğin gibi en azından düzelmesi için x hastanesine gitsene demek yerine çözüm sunsaydı
şimdiye kadar kimse %100 çözüm sunamadı ama kafama en yatan şeyi yaptıracağım

Yani ne diyeceğimi bilemedim. Böyle bi cevabın ardından benim dediğim çok fantastik kalmış. Çok üzüldüm. Umarım biran önce düzelir hatta eskısınden daha güzel olur ve umarım bir daha kimse böyle bişeyi yaşamaz.

inşallah kimse yaşamaz bu yüzden yağınız çok yoksa bu işlere kimse bulaşmasın diyorum
çözüm buldum sayılır önümüzdeki ay gerekeni yaptıracağım. bulunduğum şehirde bi merkeze gittim orda kadının dedikleri beni o kadar üzdü ki kadın beni teselli etmek zorunda kaldı onun dediklerini ve benim için sunduğu çözümü dr uma mail atacaktım ancak karşımda muhatap bulamadım diyebilirim (aracı istemediğim için ) sonra da vazgeçtim niye ben bunun bilgisini vereyim ki ne de olsa forumdan okuyorlar.

Ayy canin neoldu soocute okudum sasirdim özelden fotolarina bayilmistim bu kadar göbege yanlis etki yapildigini bilmiyordum sen kendi dr unla görüsmedinmi tatlim neden ilgilenmiyorlar yada benmi anlayamadim aceba okadar para ver begenmedigin bir yerini yaptirmak icin ve iyi olan bir yerini mahvetsinler ve senin üzüntünle biraksinlar böyle sey olurmu canim ya bunla ilgilenen bi yer yokmu ne bileyim saglik bakanligi yada farkli bir yer tam ne oldugunu bilmiyorum türkiyede kimin baktigini cözüm sunacagini.senin adina inanki üzüldüm fizik olarakta begendigimi dile getirmistim göbek yoktu gördügüm kadariyla ve olmayan göbege yeni problem acildi ne diyecegimi bilmiyorum

fizik olarak bir çocuk doğurmama rağmen fena değilim yağım pek yok zaten sorun kaynağı bu fazla yağım olmadığı halde fazla arandı dr umun elbette haberi var ama yapabileceği bir şey yokmuş malesef sadece x Hastanesine gitsene demişti o öyle diyince bende ist dan taşınıyorum dedim bir daha da görmedim ztn.
öyle çok kötü bir görüntü yok ama beni rahatsız ediyor ben elimden geleni yapıp bir çare bulacağım bulamazsam kabullenirim allahtan bacaklar fena olmadı yoksa tamamen fiyasko olurdu

Sasirdim simdi yani yapana kadar harika ötesi ilgi bitince hadi yoluna yani.. üzüldüm. Bacaklar fena degil derken eski haline yaklastimi yoksa ayy bu ne ya tamm yüzde yüz istemiyoruzda ellidemi sansi yok bu yagin. Canim meraklandim özelden banada yollarnisin bacak ve rahatsiz oldugun göbegi nasi bi rahatsizlik nasi bi öneri buldun aciklarsan özelden memnun olurum

ben sana özelden yollamamış mıydım öncesi ve sonrası başkasına mı yolladım kafam karıştı :)) bi bakayım kime yollamışım
yok yok hakkını yiyemem bacaklar tek seansa göre iyi oldu erime pek olmadı sadece diz içleri biraz
ikinci seans olsa mükemmel olabilir ama yağ yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…