- 2 Kasım 2015
- 143
- 45
- 39
Ahh ya bileydim göbek fotolarını isterdim doktordan :/liposuctionı herkes yapıyor genel anlamda fazla kilosu olan kişiler yaptırdığı için onlarda bi pürüz çok çok nadirdir.
ama bacağının inceliğinden muzdarip kişilerin bi çoğu çok kilolu değil ya zayıf ya normal bazılarımız sadeçeo balık etli :))
foto gösteren dr a da inanma hangi aklı yerinde insan kötü sonucu gösterir ki hep iyilerini gösterir :)) şahsen ben foto gösteren kişilere inanmıyorum saçma geliyoAhh ya bileydim göbek fotolarını isterdim doktordan :/
Heralde yaşayıp görcez :) tek çare bu gibi dimi. Yaptırırsam gelişmeleri yazarım ki büyük ihtimal yaptırıcam. Bakalım korku ağır basmassafoto gösteren dr a da inanma hangi aklı yerinde insan kötü sonucu gösterir ki hep iyilerini gösterir :)) şahsen ben foto gösteren kişilere inanmıyorum saçma geliyo
korkacak bir şey yok gerçekten. insan her zaman kendi için bir şey yapamıyo bu hayatta ve bu kendin için bir şey korkmak yerine daha cesaretli olmalısın. bak bu hayatta korkaklar asla mutlu olamazHeralde yaşayıp görcez :) tek çare bu gibi dimi. Yaptırırsam gelişmeleri yazarım ki büyük ihtimal yaptırıcam. Bakalım korku ağır basmassa
Yaptırıcam inşkorkacak bir şey yok gerçekten. insan her zaman kendi için bir şey yapamıyo bu hayatta ve bu kendin için bir şey korkmak yerine daha cesaretli olmalısın. bak bu hayatta korkaklar asla mutlu olamaz
gelişmeleri takip ediyo olacağım
sende uzun zamandır takipteydin çok sevindim :)Bende yaptırıcam bikaç aya bacak dolgusu Artı lazer lipo
Evet hep araştırmasaydım yaklaştım artıksende uzun zamandır takipteydin çok sevindim :)
Yani şuanki halinden memnunmusunuz. Sadece bacaklardan alınca nasıl oldu yani. Vücudunuz orantısız mı oldu. Hay Allah ya inş memnunsunuzdur.ben zayıflamıştım malumunuz şu an ameliyat olduğum kiloma döndüm çok ilginç sadece bacaklardan kilo aldım ve baldır aynen duruyo 32.5 33 gibi diz altı 32 bilek 21 son ölçümlerim sadece diz altım erimiş duruyor ilk hafta oda 33 tü benim bacaklarımdan başka bi yerimde şu an bölgesel yağ yok albüme foto eklemeye çalıştım ancak boyut hatası veriyor boyutu küçültünce foto kalitesi düşüyor hiçbir şey belli olmuyo sitenin bu yeni uygulamasını sevmedim
ya bu benim için iyi bir şey şimdi vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı sabitmiş kilo alınca hacmi genişliyormuş benim önceden basen büyürdü hamileliğimde 14 kilo almama rağmen bacaklarımda hiçbir değişim görmedim ama şu an kilom arttı daha doğrusu ameliyat olduğum kiloma döndüm 50 oldum basenlerim değişmedi bacaklar daha iyi oldu. demekki yağlar tutunmuş ki hacmi genişledi . bacaklar şu haliyle beni memnun ediyor diyebilirim ama üst iç bacakta deri gevşekliğim dalgalanmam aynı . göbeğimde hala aynı.ona ekstra bir şey yaptıracağım önümüzdeki ay. şayet bu tür olumsuzluklar yaşamamış olsaydım çok daha mutlu olabilirdim.Yani şuanki halinden memnunmusunuz. Sadece bacaklardan alınca nasıl oldu yani. Vücudunuz orantısız mı oldu. Hay Allah ya inş memnunsunuzdur.
Ya inş göbeğin düzelir. Ve keşke doktorun bu benım hatam deyıp işlemleri ücretsiz yapsa :) inşya bu benim için iyi bir şey şimdi vücuttaki yağ hücrelerinin sayısı sabitmiş kilo alınca hacmi genişliyormuş benim önceden basen büyürdü hamileliğimde 14 kilo almama rağmen bacaklarımda hiçbir değişim görmedim ama şu an kilom arttı daha doğrusu ameliyat olduğum kiloma döndüm 50 oldum basenlerim değişmedi bacaklar daha iyi oldu. demekki yağlar tutunmuş ki hacmi genişledi . bacaklar şu haliyle beni memnun ediyor diyebilirim ama üst iç bacakta deri gevşekliğim dalgalanmam aynı . göbeğimde hala aynı.ona ekstra bir şey yaptıracağım önümüzdeki ay. şayet bu tür olumsuzluklar yaşamamış olsaydım çok daha mutlu olabilirdim.
ücreti benim için mühim değil ama dediğin gibi en azından düzelmesi için x hastanesine gitsene demek yerine çözüm sunsaydıYa inş göbeğin düzelir. Ve keşke doktorun bu benım hatam deyıp işlemleri ücretsiz yapsa :) inş
Yani ne diyeceğimi bilemedim. Böyle bi cevabın ardından benim dediğim çok fantastik kalmış. Çok üzüldüm. Umarım biran önce düzelir hatta eskısınden daha güzel olur ve umarım bir daha kimse böyle bişeyi yaşamaz.ücreti benim için mühim değil ama dediğin gibi en azından düzelmesi için x hastanesine gitsene demek yerine çözüm sunsaydı
şimdiye kadar kimse %100 çözüm sunamadı ama kafama en yatan şeyi yaptıracağım
inşallah kimse yaşamaz bu yüzden yağınız çok yoksa bu işlere kimse bulaşmasın diyorumYani ne diyeceğimi bilemedim. Böyle bi cevabın ardından benim dediğim çok fantastik kalmış. Çok üzüldüm. Umarım biran önce düzelir hatta eskısınden daha güzel olur ve umarım bir daha kimse böyle bişeyi yaşamaz.
Ayy canin neoldu soocute okudum sasirdim özelden fotolarina bayilmistim bu kadar göbege yanlis etki yapildigini bilmiyordum sen kendi dr unla görüsmedinmi tatlim neden ilgilenmiyorlar yada benmi anlayamadim aceba okadar para ver begenmedigin bir yerini yaptirmak icin ve iyi olan bir yerini mahvetsinler ve senin üzüntünle biraksinlar böyle sey olurmu canim ya bunla ilgilenen bi yer yokmu ne bileyim saglik bakanligi yada farkli bir yer tam ne oldugunu bilmiyorum türkiyede kimin baktigini cözüm sunacagini.senin adina inanki üzüldüm fizik olarakta begendigimi dile getirmistim göbek yoktu gördügüm kadariyla ve olmayan göbege yeni problem acildi ne diyecegimi bilmiyorum
ben sana özelden yollamamış mıydım öncesi ve sonrası başkasına mı yolladım kafam karıştı :)) bi bakayım kime yollamışımSasirdim simdi yani yapana kadar harika ötesi ilgi bitince hadi yoluna yani.. üzüldüm. Bacaklar fena degil derken eski haline yaklastimi yoksa ayy bu ne ya tamm yüzde yüz istemiyoruzda ellidemi sansi yok bu yagin. Canim meraklandim özelden banada yollarnisin bacak ve rahatsiz oldugun göbegi nasi bi rahatsizlik nasi bi öneri buldun aciklarsan özelden memnun olurum