Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Evet bana yolladin fakat degisti sandim bacaklar harika gözüküyor ama göbegi bilmiyorum cöküntü cukurlukmu olustu

Yıllık iznimi ne subata ne de mart ayına aldırabıldım maalesef mayıs ayında operasyon yaptırabılıcem. Ozamana kadar da yıllık iznim için ailem ya da erkek arkadaşım bir plan yapıp beni bu plana zorla dahil etmeye çalışmazlarsa (( offf

Şirketin dpktoru var, ona görünmezsem çakarlar durumu :)
ameliyat için rapor alırsın bence ya konuş dr un vermiyo mu ben aile hekiminden rapor almıştım ama iki gündü sanırım sordu ne ameliyatı diye adamda hacı hoca bi dr anlattım pek anladığını sanmıyorum çok mu inceydi bacağın dedi evet dedim iki gün yazayım dedi ihtiyaç duyarsan yine gel :) aile hekiminden bi hafta bi hafta bençe alabilirsin ama silikon olacaksan koştur koştur bi iş zor cidden bugün mjoy_83 bacak silikonu oldu bakalım o kaç güne toparlanacak

Bunu düşüneyim bi. Aile hekiminden alabilirim de şirket pek hoş karşılamicaktır. Allahım ya dua ediyorum bi süpriz olsun iznim şubata alınsın diye. İnsafa gelsinler :)

Aynen o benim dün sabah oldum hem bacak hem meme. Gittim bir hafta yıllık izin aldım ama keşke rapor alabilsem iznime yazık olacak

Biraz var evet 2 operasyon geçirdiğim için bayağı zor oldu ama en azından içim rahat doktoruma güveniyorum mutlaka değmiştir diyebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…