Evet istanbl benim icin yer fark etmiyor sonucta türkiyenin neresi olsadaİstanbulda mi aklındaki doktorlar
Umarim istediğin gibi olur iyi bir doktor denk gelirYok tatlim hicte okumadim
Çok sitres yapıyorum zaten parayı bile zor denklestirdim ikinci bir şansım yok yaniEvet istanbl benim icin yer fark etmiyor sonucta türkiyenin neresi olsada
Nisan gibi ama çok çok iyi araştırmam lazım biliyorumNe zaman olmayi düsünüyorsun
Merhaba ben yeni üyeyim Nisan gibi olmak istiyorum yağ silikon buna doktor mu karar veriyor ben silikon istiyorum doktor istemezse yapmiyomu silikon birde toplam nekadara mal oldu benim incelik ve parantez problemim var bilgilendirirsen sevinirim izmirde sadece ameliyata girebilirim doktorlarla ilgili tavsiyen varmıKızlar tam üç ay önce bugün silikon + yağ operasyonu geçirmiştim ve muhtemelen tam da bu saatlerde göz yaşları içinde uykusuz bir gece geçiriyordum, zor günler geçirdim hiç geçmeyecekmiş gibi hissettiren zamanlardı, şimdi iyiyim şükürler olsun, operasyon olmadan önce insan foto görmek istiyor birinden fikir almak istiyor ve çok korkuyor birinin tesellisini bekliyor, karar verme sürecinde olan arkadaşlar için yazıyorum bu mesajımı... Öncelikle bilmelisiniz ki operasyon bahsedildiği kadar kolay bir şey değil benim hem yağ hem silikon olduğu için sanırım aksamadan yürümem bir buçuk ayı buldu, bu süre sadece yağ trans. Yaklaşık 20 gün oluyormuş, işe gitmek için silikon olacaklar için söylüyorum önünüzde en az 40 gününüz olmalı ve cebinizde biriktiridğiniz bolca SABIR bulunmalı ,benim gibi sabırsız biriyseniz yandınız, her gün anneme "Ben tekrar eskisi gibi yürüyemeyeceğim galiba." deyip durdum bir ay boyuncaBen A. K'ya ameliayt oldum ilk gün çok ağrım oldu ama sabahında kontrole gelmedi ameliyattan sonra arayan soran olmadı, dedim bunlar beni kesti biçti bıraktılar, bunu ilk defa yapmadığı için kendinden emindi adam ama ben biraz daha ilgi bekledim açıkçası her neyse ilgisizliği dışında işini gerçkten iyi yapıyor,sonuçtan memnunum şimdilik tabi ileri için ne olur Rabbim e dua ve şükür ile bekliyorum. Ve son olarak şunu diyebilirim ki , düşünmeden rahatça giyinebilmek bir özgürlükmüş , zor günleri saymazsam şimdi iyi ki diyorum, özgürlüğünüzü satın almaktan korkmayın eğer imkanınız varsa yaptırın arkadaşlar , umarım her şey gönlünüzce olur , sevgiler
aa bunu hiç duymadım kim yapıyor acaba bak selim mugrabi diye bi dr var netten araştır biraz istersen ben doktorum da görmüştüm tamamen taban düzelince kalca düzeliyor kalca düzelince omurga düzeliyor tıpki bir yapboz gibiSoocute bu yaglardan ayak tabaninada koyulunca bizdeki problem geciyormus yada bendeki diyeyim bacak ve ayak problemliyimya bunuda ögrenmek gerek
Merhaba ben yeni üyeyim Nisan gibi olmak istiyorum yağ silikon buna doktor mu karar veriyor ben silikon istiyorum doktor istemezse yapmiyomu silikon birde toplam nekadara mal oldu benim incelik ve parantez problemim var bilgilendirirsen sevinirim izmirde sadece ameliyata girebilirim doktorlarla ilgili tavsiyen varmı
ödem görüntü olabilir bir ayı buluyor atılması ama ben ameliyattan üç ay sonra kalça mr ı çektirdim başka sebepten cilt altı yağlı dokularda ödem çıktı demekki gözle görülemeyen ödemlerde var ama son şekli bacağın 3 ay 6 ay gibi bir sürede oturuyorödem ne kadar süre de atılıyor sende nasıl oldu
aa bunu hiç duymadım kim yapıyor acaba bak selim mugrabi diye bi dr var netten araştır biraz istersen ben doktorum da
Aslinda böyle birsey varsa agridanda kurtulmus oluyorum. Daha fazla arastirmak gerekaa bunu hiç duymadım kim yapıyor acaba bak selim mugrabi diye bi dr var netten araştır biraz istersen ben doktorum da görmüştüm tamamen taban düzelince kalca düzeliyor kalca düzelince omurga düzeliyor tıpki bir yapboz gibi
izmirde var dr özelden yazarım sana eğer yağın yoksa ve bacak yapın müsaitse silikon yağın varsa yeterli miktarda yağ buna dr karar veriyor bazı durumlarda dr diyorki ister yağ yapalım ister silikon sen bilirsin ikisi ile de aynı etkiyi alırız
Peki onunda bi rahatdizligi oluyormu gözle görülmuyo fakat cilt altinda olunca bi farkli his yada rahatsizlik hissettinmi senin bacaklar güzel tamammen erime bitip normal bu sekilde kalacaksaödem görüntü olabilir bir ayı buluyor atılması ama ben ameliyattan üç ay sonra kalça mr ı çektirdim başka sebepten cilt altı yağlı dokularda ödem çıktı demekki gözle görülemeyen ödemlerde var ama son şekli bacağın 3 ay 6 ay gibi bir sürede oturuyor
Kesinlikle iyi arastirmak gerekiyor eskisini aratacak drlar var. Iki gun kacamak yada bisey bahane edip daha iyi sonuc alacagin yerde yaptir bence izmir disinda biliyorum bazen imkansiz fakat sonucunu düsünmen gerekiyoNisan gibi ama çok çok iyi araştırmam lazım biliyorum
sen bi araştır bakalım ben hiç duymadım kalça kaslarımın zayıflığından iç bağlar kısalıyormuş tabi bende birde d vitamini eksikliği vardı buda bacaklarda eğilme yapıyormuş d vitamini takviyesi ile baya bir düzeldi şimdi iç bağları uzatacak egzersizlerde yapıyorum eskiye oranla sağ dizim daha düzgün buda bacak yapımı etkiliyor yani sadece ameliyat sonucu ile kalmadım hiç inanmazdım egzersizin işe yarayacağına ama gerçekten yaradıAslinda böyle birsey varsa agridanda kurtulmus oluyorum. Daha fazla arastirmak gerek
yok hayır kalçamda ağrım var diye çekilmişti ama sebebi d vitamini eksikliği ve fibromiyaljiymiş .Peki onunda bi rahatdizligi oluyormu gözle görülmuyo fakat cilt altinda olunca bi farkli his yada rahatsizlik hissettinmi senin bacaklar güzel tamammen erime bitip normal bu sekilde kalacaksa
Cok dr degistirdim özel olsun devlet hastanesi olsun sadece spor ve kaslari güclendirmem gerektegini söylediler onun icinde fitnese gidiyordum ve evde egzersiz kosu daga tirmanma bisiklet sürme herbi sporu yapiyorum evet spordan sonra agri olmuyor fakat simdi fitnasi biraktim ve kilo alayim yaglanayim diye agrilarim basladi birde kis daga tirmanip bisiklette süremiyorum gün gectikce kalcamda agri cogaliyor bugun dahada belirgin bi agri. Vidamin d ye bende baktirayim bi her doktor aliyormu bir ay önce cehkap yaptirdim olsaydi onda cikmazmiydi ki yoksa özelmi istiyecegiz.sen bi araştır bakalım ben hiç duymadım kalça kaslarımın zayıflığından iç bağlar kısalıyormuş tabi bende birde d vitamini eksikliği vardı buda bacaklarda eğilme yapıyormuş d vitamini takviyesi ile baya bir düzeldi şimdi iç bağları uzatacak egzersizlerde yapıyorum eskiye oranla sağ dizim daha düzgün buda bacak yapımı etkiliyor yani sadece ameliyat sonucu ile kalmadım hiç inanmazdım egzersizin işe yarayacağına ama gerçekten yaradı
yok hayır kalçamda ağrım var diye çekilmişti ama sebebi d vitamini eksikliği ve fibromiyaljiymiş .
bacağında eğrilmesi olanlar kesinlikle d vitaminlerine baktırsın
checkup ta bakıldığını sanmam benim fizik tedavi dr u bakmıştı kalçamda benimde ağrım var tens aleti almaıyı düşünüyorum evde takarım ağrıları geçiriyormuş bu arada fibromiyalji de bu tür ağrılara sebep oluyor teşhisi çok uzun sürdü koyulması 7 yıldır var bende de ağrılar kas romatizması diye geçiyor yazın daha iyiyim ama soğuklar başlayınca ağrılar şiddetleniyoCok dr degistirdim özel olsun devlet hastanesi olsun sadece spor ve kaslari güclendirmem gerektegini söylediler onun icinde fitnese gidiyordum ve evde egzersiz kosu daga tirmanma bisiklet sürme herbi sporu yapiyorum evet spordan sonra agri olmuyor fakat simdi fitnasi biraktim ve kilo alayim yaglanayim diye agrilarim basladi birde kis daga tirmanip bisiklette süremiyorum gün gectikce kalcamda agri cogaliyor bugun dahada belirgin bi agri. Vidamin d ye bende baktirayim bi her doktor aliyormu bir ay önce cehkap yaptirdim olsaydi onda cikmazmiydi ki yoksa özelmi istiyecegiz.
Yaz yada kis fark ermiyor bende agri romatizna oldugunu sanmiyorum. Kisa surede bende drdan isteyim bi d vitamin icin tahlilcheckup ta bakıldığını sanmam benim fizik tedavi dr u bakmıştı kalçamda benimde ağrım var tens aleti almaıyı düşünüyorum evde takarım ağrıları geçiriyormuş bu arada fibromiyalji de bu tür ağrılara sebep oluyor teşhisi çok uzun sürdü koyulması 7 yıldır var bende de ağrılar kas romatizması diye geçiyor yazın daha iyiyim ama soğuklar başlayınca ağrılar şiddetleniyo
izmirdeki dr un internet sitesini inceledim mail adresini yazınca bir link gönderildi orda ameliyat öncesi ve sonrası fotolar mevcut şahsen ben kendi adıma istemem acaba hastaların haberi var mı bu durumdan herkesin her yeri meydanda
Nasıl girmem gerekiyor bana özelden yazarmisin ayrıca bilgilerin için çok saol
bacak estetiğinde hiç yağ görmedim sadece protez vardı ve inanılması zor ama benim şu anki halimden çok daha güzel olan birine silikon koyulmuş bana göre öncesi daha güzel
Yazarsan sevinirim çok fazla bilgim yok çok korkuyorum açıkçası ama bununla ilgili deneyimli arkadaşların yardımına ihtiyacım var bu konuda bana yardımcı olursanız beni çok mutlu edersinizaa bunu hiç duymadım kim yapıyor acaba bak selim mugrabi diye bi dr var netten araştır biraz istersen ben doktorum da görmüştüm tamamen taban düzelince kalca düzeliyor kalca düzelince omurga düzeliyor tıpki bir yapboz gibi
izmirde var dr özelden yazarım sana eğer yağın yoksa ve bacak yapın müsaitse silikon yağın varsa yeterli miktarda yağ buna dr karar veriyor bazı durumlarda dr diyorki ister yağ yapalım ister silikon sen bilirsin ikisi ile de aynı etkiyi alırız