Svdkrdmr 11 de randevun vardi ne dedi dr?yarın 11 de randevum var yarın belli olacak işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Svdkrdmr 11 de randevun vardi ne dedi dr?yarın 11 de randevum var yarın belli olacak işte
Merhabafoto var mı senin
kesinlikle öyle kimsenin bacağı perfect değil birçok mankeninde öyle bazı dr ların internet sitesinde çekicilik bacaktan başlar seksilik bacaktan başlar gibi söylemler mevcut bunların hepsi pazarlama stratejisi reklam hareketleri sen kendini çekici seksi bulduktan sonra karşındakide seni öyle görecektir.. her şey bacak ya da fizik değil bizler kadın olarak kendimizi geliştirmeliyiz fikirsel ve beyinsel önce kendimize saygı duymalı ve kendimizi sevmeliyiz çünkü bizler bunu hak ediyoruz.. telefondan da aynı şekilde yükleme yapabilirsin
Slm silikonmu xagmi düsünüyorsun?Merhaba bende bu konuda yardım istiyorum yaptırcam ama fikir almam lazım özelden ulasabilirmisiniz bana
Bilmiyorum benimki ince ve parantez ama silikon aslında gerekiyor bence ama biraz korku var o yüzden kafam karışıkSlm silikonmu xagmi düsünüyorsun?
Yok resim ama dediğim gibi ince ve parantez yani doktor tavsiyesine ihtiyacım var çok kararsızım ama tek bir yerde olma şansım var İstanbulda ah. Ka. Dr çok iyi diye duydum ama oraya gidemem biraz gizli olcak benim izmirde yapmam lazım başka seçenek yokResmin varmi özelden bakabilirmiyim
Senin ayak taban problemin neSoocute bu yaglardan ayak tabaninada koyulunca bizdeki problem geciyormus yada bendeki diyeyim bacak ve ayak problemliyimya bunuda ögrenmek gerek
O Ahmet karacalar İstanbulda ben izmirde yapmam lazım o yüzden izmirde olan yokmuş acaba yada araştıran bilgi sahibi olan sen bacaklara yaptırcan miAnladim a. K. Istanbuldami izmirdemi? Zor karar vermek insan her duydugundan korkuyu ve kafasi karisiyor.. benim ayak ve bacak problemim dogustan gittikcede ayaklarim kamburlasti ve ayak parmaklarimin arasi acildi bu yag enjekte edilince ayan agrisi azaliyormus bugün yabanci bir artist ayaklarina dolgu yaptirmis onu dinledim ve olabilirmiki dedim
Siz nerde oturuyorsunuzEvet bende yaptiracagim dr arastiriyorum ve bugun olsun zamanim hemen cikar giderim bekliyorum bakalim
Turkiyedemi yapmayı dusunuyorsun Ahmet karacalar çok iyi diye duydumYurt diisi
İstanbulda mi aklındaki doktorlarEvet tr de düsünüyorum aklimda iki dr var bakalim hörüsmedimde öneriler dogrultusunda
rdobiz izmirde hiç iyi bir Dr. Tavsiyesi aldinmiEvet tr de düsünüyorum aklimda iki dr var bakalim hörüsmedimde öneriler dogrultusunda