- 7 Kasım 2008
- 6.546
- 8.793
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşim ayakta, hem de koştur koştur zaten bi haftalık izin de vermezler kiIsin ayakta degilse bir haftada yetiyor demislerdi silikon daha uzun sürede iyilesiyormus
İşimi değiştiremem ki. Nasıl alıştırdım kendımı şubatta yaptırmaya. Mayısta kımseye belli etmeden nasıl yaptırcam onu düşünüyorumAyyy uffff ismi degistersenki dügün ommadan yaptirmak lazim
Pufff aynenO tarihte gelmez artik
Şirketin dpktoru var, ona görünmezsem çakarlar durumu :)rapor ayarlayamaz mısın bi tanıdık dr bulup o zaman onların iznine ihtiyacın olmaz
ameliyat için rapor alırsın bence ya konuş dr un vermiyo mu ben aile hekiminden rapor almıştım ama iki gündü sanırım sordu ne ameliyatı diye adamda hacı hoca bi dr anlattım pek anladığını sanmıyorum çok mu inceydi bacağın dedi evet dedim iki gün yazayım dedi ihtiyaç duyarsan yine gel :) aile hekiminden bi hafta bi hafta bençe alabilirsin ama silikon olacaksan koştur koştur bi iş zor cidden bugün mjoy_83 bacak silikonu oldu bakalım o kaç güne toparlanacakŞirketin dpktoru var, ona görünmezsem çakarlar durumu :)
Bunu düşüneyim bi. Aile hekiminden alabilirim de şirket pek hoş karşılamicaktır. Allahım ya dua ediyorum bi süpriz olsun iznim şubata alınsın diye. İnsafa gelsinler :)ameliyat için rapor alırsın bence ya konuş dr un vermiyo mu ben aile hekiminden rapor almıştım ama iki gündü sanırım sordu ne ameliyatı diye adamda hacı hoca bi dr anlattım pek anladığını sanmıyorum çok mu inceydi bacağın dedi evet dedim iki gün yazayım dedi ihtiyaç duyarsan yine gel :) aile hekiminden bi hafta bi hafta bençe alabilirsin ama silikon olacaksan koştur koştur bi iş zor cidden bugün mjoy_83 bacak silikonu oldu bakalım o kaç güne toparlanacak
Silikonmu yoksa yag enjektemi oldunAynen o benim dün sabah oldum hem bacak hem meme. Gittim bir hafta yıllık izin aldım ama keşke rapor alabilsem iznime yazık olacak
Bacak silikon.Silikonmu yoksa yag enjektemi oldun
Nasilsin peki zor oldumu agrin varmiBacak silikon.