Bacak dolgusu yaptıran var mı?

Soocute bu yaglardan ayak tabaninada koyulunca bizdeki problem geciyormus yada bendeki diyeyim bacak ve ayak problemliyimya bunuda ögrenmek gerek

Resmin varmi özelden bakabilirmiyim
Yok resim ama dediğim gibi ince ve parantez yani doktor tavsiyesine ihtiyacım var çok kararsızım ama tek bir yerde olma şansım var İstanbulda ah. Ka. Dr çok iyi diye duydum ama oraya gidemem biraz gizli olcak benim izmirde yapmam lazım başka seçenek yok

Anladim a. K. Istanbuldami izmirdemi? Zor karar vermek insan her duydugundan korkuyu ve kafasi karisiyor.. benim ayak ve bacak problemim dogustan gittikcede ayaklarim kamburlasti ve ayak parmaklarimin arasi acildi bu yag enjekte edilince ayan agrisi azaliyormus bugün yabanci bir artist ayaklarina dolgu yaptirmis onu dinledim ve olabilirmiki dedim

O Ahmet karacalar İstanbulda ben izmirde yapmam lazım o yüzden izmirde olan yokmuş acaba yada araştıran bilgi sahibi olan sen bacaklara yaptırcan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…