babys07'nin başarı öyküsü...

canim cok tesekkür ederim,bildigim seyler bunlar ama bunu bi baskasindan duymak cok güzel yani neden bilmiyorum ama insanin böyle motive edilmesi mi gerekiyo aceba,canim tesekkür ederim insallah yazicam burdan bende basari öykümü encok o eski kiyafetlerime girmek istiyorum...

evet hayatım motive gercekten önemli moralle alakalı sonucta mutlaka bekliyorum canım iyi haberlerini :)

Tebrikler canim yani bi mucize basarmissin opuyorumnanaktan ve burda sizin basari oykulerinize okudukca cesaretleniyorum ve inanaioyrum ki ebnde burda birgun basari oykumu yazicam

Tebrikler canim yani bi mucize basarmissin opuyorumnanaktan ve burda sizin basari oykulerinize okudukca cesaretleniyorum ve inanaioyrum ki ebnde burda birgun basari oykumu yazicam

saol hayatım evet benim icin bir imkansızı basardım:) hicbirsey icin gec degil hayatım yeterki iste ins basarırsın ve bende diger arkadaslarda tebessümle okuruz:)

aekadasim
tebrik ederim ederim demekki insan hastalik larin arkasina siginip gerekce aramamaliymis
paylasimin icin tskler degmesin insallah
bizi motive ediyorsunuz

tekrar koyarmısın resmlerı canım ya gorsek

bana oyle resımler moral oluyor. bak sende yapabılırsın dıyorum kendıme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…