Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

Annem de babam da biliyor ama babamla hiç bu konu yokmuş gibi davranıyoruz.Annem anlatıyor ne anlatıyorsa artık.. Ama bizimki nişanlanalım deyince konuyu artık babamla yüz yüze konuşmam gerekecek. Valla 2 hafta içinde konuşucam.... "Babaaaaaaaaaaa nişanlancam beeeeeeeennnnnnn" desem ne güzel olur :) Ama diyemem. Hadi bakalım ayıkla pirincin taşını :)

Konuyu annem açtı babama ama babam kestirip attı :) Diploma görecekmiş. Okul bu sene bitiyor zaten 6 ay sonra ne bahanesi olacak acaba :) Ki zaten nişanı ekim kasım gibi istiyoruz, bi dinlese aslında düşüncelerimizin aynı olduğunu anlayacak. Ama annem deyince kapattırmış konuyu :)
Canım babam :) Hiç kızmadım nedense sadece gülüyorum bu tavrına :)

nihayet anladı benden neden gizleniyor deyip durdu.
napayım ama sağolsun fikirlerime saygılı olduğunu bir kerede daha gösterdi bu zor günlerde hem de

1 senelik bi ilişkim var. babam benden önce tanıyodu sevgilimi sonra biz tanıştık bizim iş yerine gelir gider babamla oturur muhabbet eder annem zaten biliyo.babam belkide tahmin ediyodur ama bi şey demiyo. nasıl söylerim bilmiyorum tanıyo seviyo olması bi açıdan iyi ama bi açıdan daha zor. en azından tanıştırma derdim yok

Sağolsun o işi annem hallediverdi benim adıma
kızının arkadaşı var demiş soyunu sopunu anlatmış kim olduğunu.önceleri bilmezden geldi sonra baktı iş ciddiye gidiyo kendisi sordu kimdir bu çocuk,tanışyım bakiyim diye.Ama çok utanmıştım yaaaa babam çok iyidir ama hala utanırım bunları konuşmayı.artık yemekler çıkıyotuz erkek arkadaşım ailem filan hepbirlikte ya da onun ailesi beni götürüyo filan ortamlara birlikte oluyorz artık ama babamla yalnız kaldığımda onun sorduğu sorulardan utanıyorum nedense hep

of offf bu konuda tek dertli benmiyim ya... ay ağlıcam sinirden... ağlıyorum hatta sizdeki şansın onda biri bende olaydı şimdiye evliydim benimde sınavım buymuş demekki benim 7 yıllık bir ilişkim var hala söylemedim biraz daha söyleyemezsem şehid olarak ölücem galiba :))) bende baba yok abi var anlayışsız bir aile yani... korkuyorum işte ona zarar gelmesinden ne bileyim ya... rabbim herkese kolaylık versin

Benim babam çok sert biridir bu konuları pek söylemezdim taakii suanda müstakbel nişanlımı tanıyana kadar aslında ilk başlarda ben pek sevemiyordujm onu ama kendisi o kadar iyi biriki bi anda aşık oldum ve bana evlenme teklifi etti 2 sene sonra tabi o 2 sene içerisinde babam benim biriyle birlikte olduğumu biliyordu ama yanında konuşamazdım böyle şeyleri neyse anneme anlattım bir gün hüseyin bana evlenme teklifi etti diye oda hiç beklemeden babama yetiştirmiş tabii babam yemek yerken sorgulamaya başladı nerden ne iş yapıyo vs klasik sorular işte tanışalım falan dedi erkek arkadaşımda antalyada oturuyor kalktı ordan geldi babamla tanıstırdım ilk tanısmalarında bile resmen kanka gibiydiler halada öyleler maşallah diyelim allah nazardan saklasın

4.5 seneLik bir iLişkim var, benm annem, babanem, haLam, teyzem, dayıLarım yani babam hariç herkes ve erkek arkadaşımın ailesinin hepsi biLiyor, haziranda mezun oLuyorum inşaLLah, geLirsiniz tanışmaya dedim ama babama nasıL söyLicem inanın biLmiyorum, annem sağoLsn evLenme tekLifi aLdığımı, benim kabuL ettiğimi hepsini söyLemiş, o gün babam biraz durgundu, daLıp duruyodu kızLar yuvadan uçup gidecek diye ama duymak istemediği için sanırım (henüz o da hazır değiL) hiç bişe sormadı, çeyiz aLmaLarda yoğunLaşınca anLadı tabi ama tanışmaya geLecekLerini bi türLü söyLeyemedik, sinirLi değiL asLnda kızmaz ama çokk utanıyorum, sonuçta babam yani birinin beni sevdiğini ve benmLe evLenmek istediğini nasıL söyLicem :S Babaneme bıraktık işi, artk o çıtLatır uygun bir zamandaa ..

Annem olmayınca başta, baba da bu konularda tutucu olunca mecburen başkasının devreye girmesi gerekti. Teyzem..!
O da 3 aydır her seferinde söyleyecek, babamın sert olduğundan cesaret edemiyordu derken laf arasında bir anda, enişte smuwilayı isteyen var dedi. Sanki görücüymüş gibi, ben şok tabii hep beraber oturuyorduk, hiç alakasız bir yerden pat diye söyleyince ne yapacağımı şaşırdım..
Babam apayrı zaten dondu bir an, hiç birşey diyemedi kıpkırmızı oldu, suskunlaştı bir haller oldu bir süre böyleydi, sonradan başladı kimmiş, neymiş? Çocuk nasıl tipi, hipi mi?
Beğenmezsem vermem demeye başladı. Sonra tanışma oldu, babam kız babası olduğundan sanırım çok ağırdı, süzüldü durdu bütün gece, Alaha çok şükür eniştelerim enişte gibi değil, babamın kardeşi gibiler. Sonradan açıldılar, koyu muhabbete daldılar saatin geç olduğunu bile farketmediler.

bu aralar bu sıkıntıyı bende yaşıyorum.erkek arkadaşım tutturdu tanıştır demeye bana biraz daha zaman varmış gibi geliyor henüz yeniyiz zaten 3 aylık bir mevzu bizimkisi fakat ciddiyetini anlamamı istiyormuş.

benim babam öyle katı biride değil aslında herşeyimi konuşabiliyorum fakat ne bileyim tuhaf bir heyecanlılık var.

nasıl anlatsam ne yapsam karmakarışık durumlardayım ....

Sevgilim zaten iş ortağım babamda haliyle tanıyordu... Evimize girip çıkmışlığı olduğu için. Baba dedim "Tunay" benimle evlenmek istiyormuş diye pat diye söyledim. Babamda ben anlaştım zaten demişti Sen de istiyorsan adını koyalım dedi. Yakında ailecek tanışacaklar :) Detayları ben de paylaşacağım :)

Biz erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz.3 hafta önce ablam babama çıtlattı, dedi ki "hayırlı bi iş var baba kızını istiyorlar". Babamın cevabı bombaydı Babam da dedi ki "hangi deli benim çılgın kızımı istiyor" onu dedikten sonra kapı çaldı bişeyler oldu ve konu yarıda kesildi. Ablam ve eşi gittikten sonra ben de komşuma kahve içmeye gittim. Ben gidince babam anneme sormuş. Annem de detaya inmeden anlatmış böyle biri var çok temiz aile diye. Konu kapandı bizim için tabi babamın içinde ne fırtınalar koptu bilemiyorum yaklaşık 1 hafta önce ben babamla konusmaya karar verdim. Erkek arkadaşım mühendis ve kpss den yüksek bir puan aldı. Bu günlerde tercihlerini yapıp yollayacağız atanacağı kesin gibi bişey. O yüzden işleri hızlandırmaya karar verdim diyebiliriz. Babama dedim böyle bir konu var biliyosun. İşte bu insan şöyle biri mesleği şu karakteri böyle böyle. Kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir insan. Öyle olmasa sizin karşınıza çıkarmazdım. Kaygıların olacaktır eminim fakat aileyi ve onu tanıdıkça kaygılarının çok azalacağını düşünüyorum dedim. Babam da sen istiyorsan sen seviyorsan ben arkanda olurum dedi. Dün sevgilim geldi babamla tanışmaya. Çok olumlu geçti görüşme. birkaç gün sonra da ailesi gelecek tanışmaya. Heyecan had safhada..
Bu yola girecek kızlara tavsiyem lütfen sevdiğiniz ve aşkınız için dik durun. Aşkınıza sahip çıkın. Bu ayıp günah değil, hayatın gereği modern toplumun olmazsa olmazıdır. Ben babamla konuşmaya başlayana kadar çok aşırı heyecanlıydım. Ağzımı bi açtım heyecan kalmadı.

valla babam şehir dışındaydı zaten hep sorar. bende arayıp erkek arkadaşım var ddim tamam dedi 1 hafta aramadı beni. ama çok kıskanç oluyo babalarda.

kızlar benim annem yok ve sevgilimin babasıyla benim babam kavgalı o ankarada tıpta okuyo bende istanbulda hukuk okuyacağım inşallah bu sene söz kesmek istiyo ama ben daha onu babama anlatamıyorumm sizce ne yapmalıyım uzak olacağımız için bir an önce halletmek istiyo lütfen bana yardım edin :18:

annem piknik ayarladı babamı o ika etti öyle pikniğe gittik erkek arkadaşım ve ailem :)
öyle olduuuu :)

Ben de bizimkilere anlatmayı düşünüyorum bu aralar, az buçuk bir şeyler çaktırıyorum gerçi babam da kıskançlık yapıyor Ama önce babama söyleyeceğim sonra anneme..

benim de artık söylemem gerekiyor ama annemden çok tırsıyorummm 2 sene önce, nişandan dönmüştüm ben, o zamanlarda annem dedi ki: bir daha kendi bulduğun kişiyi getirme bizim karşımıza o yüzden annemin tepkisi beni çok korkutuyor

Benim erkek arkadaşım benden 3 yaş küçük, ben de bunu problem yaparlar mı acaba diye düşünmekten söyleyemiyorum, yoksa şimdiye söylemiştim.

Benim erkek arkadaşım benden 3 yaş küçük, ben de bunu problem yaparlar mı acaba diye düşünmekten söyleyemiyorum, yoksa şimdiye söylemiştim.

anlaştıktan sonra neden sorun olsun ki ...hep erkekler mi büyük olcak bence takma kafanı herkes illaki bişi der ama önemli olan sizin anlaşmanız düğün dernek olduktan sonra kapılar kapancak herkes yuvasında...

5 senedir ilişkimiz var ama anneme bile 2 sene sonra açıkladım çekindim hep hemde bişilerden emin olmak istiyo insan...

Geçen sene erkek arkadaşım çok güzel bi çiçek buketi yaptrmştı haliyle evde görünce babam bu kimden dedi annemde begümün arkadaşı göndermiş dedi sonra mevzu açıldı anlattım bahsettim babam anlayışla karşıladı fotoğrafı yok mu dedi gösterdim temiz yüzlü bi çocuk dedi sonrasında sevgililer günüydü gene eve çikolata geldi babam ince ruhlu biri demekki inşallah hep böyle devam eder dedi,bu senede askere gitti zaten ben pek mevzu açmıyorum ama o sorar asker napıyo iyi mi diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…