- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
- Konu Sahibi esraylmz03
-
anlaştıktan sonra neden sorun olsun ki ...hep erkekler mi büyük olcak bence takma kafanı herkes illaki bişi der ama önemli olan sizin anlaşmanız düğün dernek olduktan sonra kapılar kapancak herkes yuvasında...
Babam salonda otururken koşa koşa salona gelirim ve 'Baba ben birine aşığım ve biz evlencez deyip koşa koşa odama gidip kapıyı kitlerim
her seferinde yakalanırdıkanlatmama gerek kalmazdı
yakalanma konusunda üzerime yoktur
şuanki ilişkimi annem söyledi, hayret yakalanmadım ilk defa
babam sevgilimle konuşurken sanki arkadaşıymış gibi konuşuyor, biraz ağır baba ol değil mi
kızımı üzme, kararınız neyse verin
falan de
sanırım benim babam gibisi az bulunur :) hiçbir kararıma karışmaz.
yapabilir miyim, edebilir miyim... asla demem
yapıcam, edicem derim Eki Görüntüle 768037 'ne istiyorsan yap, sonuçlarına da katlanırsın, ona göre yap ne yapacaksan '' der.
Benim babam gibi bir baba daha varmış demek ki :)) Bende önce anneme söylemiştim, annemde babanla her konuyu konuşuyorsun bunu da kendin söyle dedi.Bende direk söyledim. :) O'nunla mutlu olacağıma inanıyorum dedim bu yetti zaten.Önemli olan senin mutluluğun gelsin de ir görelim dedi.Şimdi beraber maç izleyip, gol olunca birbirlerine çak yapıyorlar, kız babasısın sen dimi ağır ol ama yok, o benim oğlum diyor çekiliyor kenara :)
insan biraz nutuk çeksin istiyor
Bizimkiler de öğrendi çok plansız bir şekilde, öyle dalga geçerken falan sevgilim var diyorum inanmıyorsunuz dedim. Önce annem bir inanmadı sonra milyon tane soruBabam yanıma bile gelmedi, birkaç gün benle hiç konuşmadı. Çok gücüme gitti çünkü biz babamla çok iyiyizdir. Kıskandı zaar.. Neyse ki son birkaç gündür günlük konuşmalarımızı yapmaya başladık ama daha o konuyu hiç açmıyor. Şu an her şey yolunda görünüyor, o kadar rahatladım ki anlatamam.
3 aylık bir ilişkimiz vardı.. sözlüm anlat babana diye söyleniyordu
bende bugün yarın derken zaman geçiyordu..korkuyordum tepkisinden..
derken bir gün biri beni istemeye gelecekmiş..
ben karşı çıktım tabi babamda anneme biri mi var demiş ,annemde anlatmış biraz
sonra çıktım karşısına anlattım her şeyi
nereden,nasıl biri, yaşı kaç,mesleği ne?.. soru yağmuruna tuttu beni
şimdi evin biricik oğlu oldu
kıskandı aslında babam birbirimize çok düşkünüzdür..
kolay mı 3 kız babası olmak
Benim babam da 4 kız babası, illa ki oluyor kıskançlık.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?