- Konu Sahibi esraylmz03
-
al benden de okadr:) cok utanırım ben 1 aya nisan var ama babam bılmıyo bunu kihkihkihkkih:))) allahtan az da olsa anlayıslıdır..o yonden rahatım yani..okul bıtınce uygun yolla annen once cıtlatsın derim sonrada gerekırse sen konusursun...
yemek yerken babamın içine doğmuş olacak ki ah ben kızımı nasıl vericem elin adamına dedi...
annem de turşusunu kurarız diye espri yaptı :)
sonra ben de başladım :
bana güveniyor musun baba?
-evet tabii ki de yavrum
şimdiye kadar herhangi bi kararımdan dolayı yanlış birşeyle karşılaştınız mı?
-hayır her zaman yanında ve destekçin oldum...
babacığım..vermek üzere olduğum önemli bir karar var ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
-tanıyor muyum peki ben ?
:)) evet çok olmasa da ...(nerden anladı ki acaba )
-Eğer hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak olsun...vereceğin karar ne olursa olsun yanındayım yavrum...(gözler dolar tabi ,iştah kesilir)
babacım zaten şimdi çok yeniyiz ve birbirimizi zaman içinde daha iyi tanıyacağız...sadece biri olduğunu bilin istedim zamanı geldiğinde de gelip elinizi öpmek istiyor...
-eğer sen ona bir şans verdiysen bunu haketmiştir...damat değil evlat diye basarım bağrıma ,yeter ki seni üzmesin...Sen de benim kızım olduğunu unutma seni üzmesine izin verme ...
merak etme babişkom( sarılmalar sırnaşmalar ) :)
çok zordu konunun açılması şakasını bile kaldıramıyordu ama çok şükür şimdi herşey yolunda... bi de tezkeresini alıp gelsin de paşam :) daha güzel olacak inşallah :)
mübarek herkesin ailesi mr. and mrs. smith heraldebi benim babam eski kafalı :)) temmuzda isteme söz yapmayı düşünüyoruz sevgilimle haziranda da ailemle tanıştırmayı.ben şimdiden derde düştüm nası anlatıcam diye :S bide başka memleketteler nası olcak bilmiorum.. yazımı okuyanlar boş geçmesin dua etsin :)
5 yıldır görüşüyoruz ama babama söyleyemedim hala istemeye gelmeyi istiyolar ama ben babama 5 yıldır görüştügümü söylersem babamın gözünde düşerim die korkuyorum arkadaslar yardım edin
benim bir ilişkim war we malun zamanın geldiğini düşünüyoruz 2 gün önce erkek arkadaşımla kararlaştırdık we o bana hazır oldugnda babana söyle dedi ben babamla arkadaş gibiyim hatta böyle konularda arada laf atar sorar bana şakalaşır filan ama ben yinede tedirginim içimde tuhaf bir gerilim war artık söylemeyi düşünüyorum erkek arkadaşımda başka şehirde aslında birazda korku bu yüzden dışarıya kız werme taraftarı hiç değil ama artık söylemem lazım görüşemiyoruz bile doğru düzgün sewgilimle en azından bi isteme nişan istiyoruz ama babama biri war desemde ewlenmemi istemediğinden kulak arkası yapacak peki ben ewlenmek istiyorum mu diyeyim ne diyeyim önemli benim için çok lütfen yardımcı olur musunuz?
benimde erkek arkadaşım izmirden bende hala söyleyemedimben topu anneme attım bence sende yap :)babana ciddi bir konuşma yap bence. hatta bu konuşmayı yapacağından annen haberdar olup desteklesin seni. kaç yaşındasın bilmiyorum ama yaşın müsaitse elbette konuşmandan sonra kabul edecektir. canını sıkma rahat ve güvenilir bir konuşma bu işi çözer bence
kıslar benim babamda biras sinirli ve böyle geze tozma işlerine :))) karşı ben napıcam hiç bilmiyorum birde tek kzıım((( arada şakasına laf söylüorum ama şakada kalıyo bilmiyorum ne olucakkk benim ki baya bi karışık dua edin lütfen annem dicek artık bi şekilde:::::: (((
canım babanın düşüncesininde anneninki gibi olması çok normal ama onlarda bizim yaşımızdayken anne baba olmuşlar bırak evlenmeyi. ayrıca babanın öyle düşünecek olması fikrinin değişmeyeceği anlamına gelmiyor. bence söylemelisin en azından ilişkin olduğunu bilir ailesiylede olmasa çocukla tanışır nasıl olduğunu irdeler. veya ailesiyle tanışması hemen söz olacağı anlamına gelmiyor. yani bence bu durumda söylemen daha mantıklı. ayrıca annem sadece ilişkim olduğunu çıtlatacak söz olayı gelecekler olayı gene bana bakıyor. bu durumda ben son ana bıraktım söylemeyi annemde daha söylemedi. gerçi anlıyordur telefonla konuşmamdan izmirde olma isteğimden ama baba işte bilmiyormuş gibi yapıyor :) yani akışına bırak herşeyi ama söylemeden önce bir olayla bağdaştır mesela arkadaşının sözlendiğini söyle çok mutlu falan filan de. bakalım ne diyecek babanın yorumu ne olacak. ona göre o andan sonrada sende söylersin yada gelecekleri ana bırakırsın :) canım ya inşallah mutlu olursunuz çok heyecanlı işler bunlar.
bence bi kaç gün bekle tatlım sonrada babanla anneni al karşına konuş hatta bu durumda mümkünse babanla yalnız konuş. sonra olayı anlatınca anneni çağır. e bende okuyorum daha 3, sınıfım annemle konuşunca bana şimdi uygun değil dedi ama haklı sebepleri vardı :) en sonunda bu yaza karar verdik erkek arkadaşımla. bakalım hayırlısı bence sende acele etmeden gönüllerini hoş ederek ilerle. anlamadığım konu annen erkek arkadaşını istemiyor mu da böyle yapıyor acaba
bakalım canım neler olacakyazarsın konuşunca. benim var daha ya yaza kadar söyleriz bi şekilde erkek arkadaşımda izmirde ailemde istanbulda onlarda izmirde oturmamı istemiyorlar ama herkes ana evinden çıkıyor yapacak birşey yok yeterki mutlu etsinler bizi ki onlarda mutlu olsun :) erkek arkadaşıma kalsa yarın gelecekler ama kız evi naz evi dimi
hemde ne naz evi şimdiden ölçüyorum bakalım ah izmirde kalırsam ne olacak bitecek diye bakalım neler olacak
yok tatlım benimki öyle değil Allahtan babam izmirde yaşamak istiyor. Kardeşim var burda okuyan oda ünili olunca bizim izmirdede evimiz olur istanbuldada dediler. merak etme yeterki mutlu ol dediler. Ayrıca eşini de ikna etmeye çalış senin olduğun yerde yaşayın olmuyor mu. biz öyle bişeylerde düşünüyoruz ama bakalım yani okadar katı değiller. zaten il dışında okuyorum ya. bir uçağa bakıyor diyorlar :)
:) bak seninki çok güzelmiş canım sewndm buna sıkıntı olmaz senin içinde iyi:) canm konuştumda ankarada oturmuş düzeni işi gücü ofisi orda adanada gelirsem tutunamam dio kimse yok tanıfıgm yapamm dio ama babam da kabul ederse düşünüp taşınıp aileminde bi ayagı hep ankarada olur yalnız bırakmazlar işki babamlar kabul etsinler bi işte bakalım söyledim açıkladım anlattım adım attım bakalım dewamında ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?