Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

Benim babam neler yapmadı ki Normalde biz de çok iyiyizdir ama konu evlilik olunca değişiyor adam. Kötü bir şey yapıyorum sanki...

Babanız sıkıntı yapmıyorsa yatın kalkın şükredin kızlar Anlatırken komik geliyor da yaşarken çok zor valla...

Cok guzel ya (ağlattin beni aksam aksam)

Benim erkek arkadaşımda hep böyle der, çünkü ben biraz sessiz bir insanım, babam birşey derse veya çıkan engeller, sorunlar beni hemen pes ettireceğini düşünür..

Nerden gördüm bu konuyu baştan sona her şeyi okudum. Ağlıyorum şu am hüngür hüngür. Benim de annem en güzel günlerimi mahvetti. Bu işler biraz karışık işler kızlar. Türkiyede yaşıyoruz. Toplum modernleşiyo ama babalar anneler çocuklarına karşı modernleşemiyo bir türlü o türk kafası kalıyor. Babamla hayatımda erkek arkadaş evlenme nişanlanma mevzuşarını konuşabilmiş insan değildim. Tam bir geleneksel aile. Bu durumda anne köprü olmalıydı tabi ki. Annem yapmadı. Korktuğunu söyledi babamdan. O korktukça ben daha çok korktum. Olmicak bu iş dedim. Ayrılığa vardı artık. O kadar karıştı ki mevzular ben hastalandım zayıfladım saçma saçma şeyler yaşadım.
Bi gün gözümü kararttım babamı yürüyüşe çıkarıp anlattım. Sesim titreye titreye. aramızda ilk kez böyle bir mevzu açıldı. Çok sevindi inanamadım. Sana güveniyorum. Sen bu mevzuyu bana taşıdıysan zaten bitmiştir dedi. Çok basit halloldu bitti. Ama benm gözmde o mevzu nasıl büyümüştü. Annemi hala affedemiyorum.

baba benim konuştuğum biri var yazin nisanlanmayi düşünüyoruz dedim.babam once kisa bir şok sonra..
ee tabi olabilir biz basklariyla yasayinca normalde baskasi bizim kizimiza bakinca anormalmi.olabilir tabi demisti:))
ama babamla hic bir zaman baba kiz bağımız yoktu.sırf bilsin diye söyledim.asıl babam olan beni büyütene asla soylemezdim böyle biseyi.o anladi zaten anneme insallh üzülmez dermis bana hic birşey demezdi.is ciddiye binince cok sevindi.canım benim yaa duygulandim simdi

Ben birgün yemek yiyorduk ailecek babannemler falanda var herkes burdayken bir haberim var diye girdim konuya sonra herkes baktı bi baba ben evlenmek istiyorum damadında hazır dedim.Şaşırıp kalmıştı sonra baya sevindiler gewlsin tanışalım falan sonra tanışma isteme vs

Erkek arkadaşım ailemle tanışmak istiyo biz 8 yıldır beraberiz. Sevgilim is düzenini yeni kurdu yasimiz anca geldi ondan uzun süre bekledik. Şimdi ben aileme nasıl soylucem bilmiyorum gerçi sevgilim olduğunu biliyorlar ama çok geriliyom anlamsız yere.. Gece düşünürken kalbim çarpıyor uyuyamiyorum. Anlasamazlar diye korkuyorum oyle olursa ne yapıcam bilmiyorum

benim görüştüğüm bir arkadaşım var. anne baba olarak sizin fikriniz görüşünüz çok değerli, o yüzden sizinle tanıştırmayı istiyorum deyip geçin.
mesafeli, saygılı ve net. (en azındna ben öyle yaptım)

benım babamın belli kriterleri vardı onlarda bir sıkıntı yoksa söylemekten çekinmezdik ,
gerçi benım eşimi görmedi ama görseydi söylemekten çok zorlanmazdım ,

benımki 14 yaştı aramdaki fark ama hem benım hem babamın isteklerıne uydugu için sıkıntı olmadı
gerçi ayrıldık ama

babanın bir düşüncesi varmı yaşa takıntısı falan
Yani babamla bu konuyu cok konusmadik ama annem aramizdaki yas farkini cok buluyor

Direk babama soyledım dısardaydık hadi eve gidelim oldusoka girmişti sonra borcumuz var dedi. Cunkü evlilik icin soyledım ben 2 gun sonra gelsinler tanısalım oldu. Baska sehır deydı (esim)

Annem soyledi bende de. Once yok mok demis sonra gelsinler tanisalim. Tanıştıktan sonra benle en az 10 kere konuştu emin misin bi polisle yapabilir msiin ben seni gurbete gondrrmek istemiyorm falan filan ben cevap bile vermedim yere baktim ne diyceksem anneme söylettim o şekilde oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…