- Konu Sahibi esraylmz03
-
yemek yerken babamın içine doğmuş olacak ki ah ben kızımı nasıl vericem elin adamına dedi...
annem de turşusunu kurarız diye espri yaptı :)
sonra ben de başladım :
bana güveniyor musun baba?
-evet tabii ki de yavrum
şimdiye kadar herhangi bi kararımdan dolayı yanlış birşeyle karşılaştınız mı?
-hayır her zaman yanında ve destekçin oldum...
babacığım..vermek üzere olduğum önemli bir karar var ve tecrübelerinize ihtiyacım var...
-tanıyor muyum peki ben ?
:)) evet çok olmasa da ...(nerden anladı ki acaba )
-Eğer hayırlıysa olsun hayırsızsa uzak olsun...vereceğin karar ne olursa olsun yanındayım yavrum...(gözler dolar tabi ,iştah kesilir)
babacım zaten şimdi çok yeniyiz ve birbirimizi zaman içinde daha iyi tanıyacağız...sadece biri olduğunu bilin istedim zamanı geldiğinde de gelip elinizi öpmek istiyor...
-eğer sen ona bir şans verdiysen bunu haketmiştir...damat değil evlat diye basarım bağrıma ,yeter ki seni üzmesin...Sen de benim kızım olduğunu unutma seni üzmesine izin verme ...
merak etme babişkom( sarılmalar sırnaşmalar ) :)
çok zordu konunun açılması şakasını bile kaldıramıyordu ama çok şükür şimdi herşey yolunda... bi de tezkeresini alıp gelsin de paşam :) daha güzel olacak inşallah :)
Biz erkek arkadaşımla 3 yıldır beraberiz.3 hafta önce ablam babama çıtlattı, dedi ki "hayırlı bi iş var baba kızını istiyorlar". Babamın cevabı bombaydıBabam da dedi ki "hangi deli benim çılgın kızımı istiyor" onu dedikten sonra kapı çaldı bişeyler oldu ve konu yarıda kesildi. Ablam ve eşi gittikten sonra ben de komşuma kahve içmeye gittim. Ben gidince babam anneme sormuş. Annem de detaya inmeden anlatmış böyle biri var çok temiz aile diye. Konu kapandı bizim için tabi babamın içinde ne fırtınalar koptu bilemiyorum yaklaşık 1 hafta önce ben babamla konusmaya karar verdim. Erkek arkadaşım mühendis ve kpss den yüksek bir puan aldı. Bu günlerde tercihlerini yapıp yollayacağız atanacağı kesin gibi bişey. O yüzden işleri hızlandırmaya karar verdim diyebiliriz. Babama dedim böyle bir konu var biliyosun. İşte bu insan şöyle biri mesleği şu karakteri böyle böyle. Kendime uygun olduğunu düşündüğüm bir insan. Öyle olmasa sizin karşınıza çıkarmazdım. Kaygıların olacaktır eminim fakat aileyi ve onu tanıdıkça kaygılarının çok azalacağını düşünüyorum dedim. Babam da sen istiyorsan sen seviyorsan ben arkanda olurum dedi. Dün sevgilim geldi babamla tanışmaya. Çok olumlu geçti görüşme. birkaç gün sonra da ailesi gelecek tanışmaya. Heyecan had safhada..
Bu yola girecek kızlara tavsiyem lütfen sevdiğiniz ve aşkınız için dik durun. Aşkınıza sahip çıkın. Bu ayıp günah değil, hayatın gereği modern toplumun olmazsa olmazıdır. Ben babamla konuşmaya başlayana kadar çok aşırı heyecanlıydım. Ağzımı bi açtım heyecan kalmadı.
Bizim de yas farki var biraz umarim sorun etmezbenım babamın belli kriterleri vardı onlarda bir sıkıntı yoksa söylemekten çekinmezdik ,
gerçi benım eşimi görmedi ama görseydi söylemekten çok zorlanmazdım ,
Bizim de yas farki var biraz umarim sorun etmez
Bence cok degil 12 yas:)çok mu
Bence cok degil 12 yas:)
Yani babamla bu konuyu cok konusmadik ama annem aramizdaki yas farkini cok buluyorbenımki 14 yaştı aramdaki fark ama hem benım hem babamın isteklerıne uydugu için sıkıntı olmadı
gerçi ayrıldık ama
babanın bir düşüncesi varmı yaşa takıntısı falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?