• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Babanıza erkek arkadaşınızı nasıl anlattınızz

anlaştıktan sonra neden sorun olsun ki ...hep erkekler mi büyük olcak bence takma kafanı herkes illaki bişi der ama önemli olan sizin anlaşmanız düğün dernek olduktan sonra kapılar kapancak herkes yuvasında...

İlk başta elbette ki tuhaf gelebilir onlara da bakalım nasip kısmet.. :)

Babam salonda otururken koşa koşa salona gelirim ve 'Baba ben birine aşığım ve biz evlencez deyip koşa koşa odama gidip kapıyı kitlerim :52::52:

Babam salonda otururken koşa koşa salona gelirim ve 'Baba ben birine aşığım ve biz evlencez deyip koşa koşa odama gidip kapıyı kitlerim :52::52:

:)))))tuttum bunu efulii
bende elini kolunu ağzını bantlar ben çok seviyorum aşığım evlenıyorum derim sonrasını düşünmem bile.Sırtımdan ağırlık gider ohh derim :P

kızlar, bu akşam sahur vakti ya da en kötü yarın gün içerisinde hem anneme hem babama anlatacağım her şeyi, hayatımda birisinin olduğunu, ailesinin tanışmak için gelmek istediklerini falan.. dua edin de hiçbir sorun yaşamayayım :) bir de cesarete çooook ihtiyacım var :)

Ben de hem anneme hem de babama söylemeden önce çok gerilmiştim gerçekten :))

ama söyledikten sonra insanın omzundan bir yük kalkıyor, "biraz da onlar düşünsün" misali :9:

Ben önceden anneme söylemiştim, babama da annem aracılığıyla iletmiştik ama ancak evlilik kararı aldığımızda yaptık bunu. Sonra da babam beni çağırıp konuşmuştu. Sonraki dönemi pek hatırlamak istemiyorum :50: Allah'a şükür geçti. Ama ailemle sıkıntı yaşadığımda en çok yapmak istediğim şey babamın karşısına geçip "onu seviyorum işte seviyorum!! canımdan çok seviyorum!!" diye bağırmaktı :84:

bugün hem annemle hem babamla aynı zamanda konuştum, anlattım :) çok soru sordular :) olumsuz birşey demediler, tanışmak aileyi görmek lazım dediler. :) üzerimden nası bi yük kalktı anlatamaaaam :)

Benimki kendi sordu.. :)
Alakasız bir zamanda.. :1:

Meyve yerken:

Baba: Nereli!
AS: Kim nereli baba?
B: Konuştuğun çocuk.. (konuşmak onun dilinde sevgili olmak demek, eskiden konuşmak derlermiş çıkmak yerine. :1::1: )
AS: Adıyaman..
B: Ne iş yapıyor ?
AS: Okuyor baba, ama ayakkabı üretiyorlar..
B: Evine baksın, adam olsun! Tembel adamı kapıdan sokmam ona göre gönlüne dur de hee!!
AS: Tamam baba..
B: Benim çalıştığımın yarısı kadar olsa yeter..
B: Sende adam ol.
AS: Tamam baba.
B: Ne iş yapıyordu?
AS: Söyledim ya baba.. :(
B: Tamam iyi; adam olsun yeter evine baksın!
B: Sende adam ol..
AS: Baba 10 oldu tamam. Adam olacağız.
B: Aferin, böyle adam olun.

İlk ve son konuşma.. :1::1::1:
Biz adam olacağız.. :1::1:
Okuyun diyor ben anlıyorum.. :1::1:

Bizimkiler de öğrendi çok plansız bir şekilde, öyle dalga geçerken falan sevgilim var diyorum inanmıyorsunuz dedim. Önce annem bir inanmadı sonra milyon tane soru :9: Babam yanıma bile gelmedi, birkaç gün benle hiç konuşmadı. Çok gücüme gitti çünkü biz babamla çok iyiyizdir. Kıskandı zaar.. Neyse ki son birkaç gündür günlük konuşmalarımızı yapmaya başladık ama daha o konuyu hiç açmıyor. Şu an her şey yolunda görünüyor, o kadar rahatladım ki anlatamam. :21:

Benim babam genelde erkek arkadaşlarımı hep bilirdi ama bilmemezlikten gelirdi.annem sağolsun=))).yakında nişanlanıcam annem sölemiş erkek arkadaşı var istemeye gelcekler diye sesi çıkmadıı=) istemeye gelcekleri gün aldı karşısına konuştu eminmisin die ilk defa o zaman bir erkek için muhattap olmuştum garipti=)

her seferinde yakalanırdık :D anlatmama gerek kalmazdı
yakalanma konusunda üzerime yoktur:ssz:

şuanki ilişkimi annem söyledi, hayret yakalanmadım ilk defa :9:
babam sevgilimle konuşurken sanki arkadaşıymış gibi konuşuyor, biraz ağır baba ol değil mi :27:
kızımı üzme, kararınız neyse verin
falan de :1:

sanırım benim babam gibisi az bulunur :) hiçbir kararıma karışmaz.
yapabilir miyim, edebilir miyim... asla demem
yapıcam, edicem derim $tip4.gif 'ne istiyorsan yap, sonuçlarına da katlanırsın, ona göre yap ne yapacaksan '' der.

Son düzenleme:
her seferinde yakalanırdık :D anlatmama gerek kalmazdı
yakalanma konusunda üzerime yoktur:ssz:

şuanki ilişkimi annem söyledi, hayret yakalanmadım ilk defa :9:
babam sevgilimle konuşurken sanki arkadaşıymış gibi konuşuyor, biraz ağır baba ol değil mi :27:
kızımı üzme, kararınız neyse verin
falan de :1:

sanırım benim babam gibisi az bulunur :) hiçbir kararıma karışmaz.
yapabilir miyim, edebilir miyim... asla demem
yapıcam, edicem derim Eki Görüntüle 768037 'ne istiyorsan yap, sonuçlarına da katlanırsın, ona göre yap ne yapacaksan '' der.

Benim babam gibi bir baba daha varmış demek ki :)) Bende önce anneme söylemiştim, annemde babanla her konuyu konuşuyorsun bunu da kendin söyle dedi.Bende direk söyledim. :) O'nunla mutlu olacağıma inanıyorum dedim bu yetti zaten.Önemli olan senin mutluluğun gelsin de ir görelim dedi.Şimdi beraber maç izleyip, gol olunca birbirlerine çak yapıyorlar, kız babasısın sen dimi ağır ol ama yok, o benim oğlum diyor çekiliyor kenara :)

Benim babam gibi bir baba daha varmış demek ki :)) Bende önce anneme söylemiştim, annemde babanla her konuyu konuşuyorsun bunu da kendin söyle dedi.Bende direk söyledim. :) O'nunla mutlu olacağıma inanıyorum dedim bu yetti zaten.Önemli olan senin mutluluğun gelsin de ir görelim dedi.Şimdi beraber maç izleyip, gol olunca birbirlerine çak yapıyorlar, kız babasısın sen dimi ağır ol ama yok, o benim oğlum diyor çekiliyor kenara :)

insan biraz nutuk çeksin istiyor :1:

insan biraz nutuk çeksin istiyor :1:

Ayy gerçekten dimi, hani kızımı üzme falan yoksa aklını alırım ona göre falan de dimi, ama yok maalesef :) 2 kız babası olunca damat ona erkek evlat gibi geldi galiba :)

Bizimkiler de öğrendi çok plansız bir şekilde, öyle dalga geçerken falan sevgilim var diyorum inanmıyorsunuz dedim. Önce annem bir inanmadı sonra milyon tane soru :9: Babam yanıma bile gelmedi, birkaç gün benle hiç konuşmadı. Çok gücüme gitti çünkü biz babamla çok iyiyizdir. Kıskandı zaar.. Neyse ki son birkaç gündür günlük konuşmalarımızı yapmaya başladık ama daha o konuyu hiç açmıyor. Şu an her şey yolunda görünüyor, o kadar rahatladım ki anlatamam. :21:

haahah :1: çok komik olmuş :D

tüm yorumlar çok keyifli. keyifle okuyorum. :ssz:

Hatta babam o kadar kıskandı ki şimdilerde çocuk gibi ilgi bekliyor benden, "bana onu da yap, şunu da yap" :9: Bu babaları napcaz kızlar böyle ya? Sizinkiler de kıskanıyorlar mı böyle? :emir_bebek:

3 aylık bir ilişkimiz vardı.. sözlüm anlat babana diye söyleniyordu :1:
bende bugün yarın derken zaman geçiyordu..korkuyordum tepkisinden..
derken bir gün biri beni istemeye gelecekmiş..
ben karşı çıktım tabi babamda anneme biri mi var demiş ,annemde anlatmış biraz :52:
sonra çıktım karşısına anlattım her şeyi :1:
nereden,nasıl biri, yaşı kaç,mesleği ne?.. soru yağmuruna tuttu beni :9:
şimdi evin biricik oğlu oldu :1:
kıskandı aslında babam birbirimize çok düşkünüzdür..
kolay mı 3 kız babası olmak :53:

Son düzenleme:
3 aylık bir ilişkimiz vardı.. sözlüm anlat babana diye söyleniyordu :1:
bende bugün yarın derken zaman geçiyordu..korkuyordum tepkisinden..
derken bir gün biri beni istemeye gelecekmiş..
ben karşı çıktım tabi babamda anneme biri mi var demiş ,annemde anlatmış biraz :52:
sonra çıktım karşısına anlattım her şeyi :1:
nereden,nasıl biri, yaşı kaç,mesleği ne?.. soru yağmuruna tuttu beni :9:
şimdi evin biricik oğlu oldu :1:
kıskandı aslında babam birbirimize çok düşkünüzdür..
kolay mı 3 kız babası olmak :53:

Benim babam da 4 kız babası, illa ki oluyor kıskançlık.. :)

Back