Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Valla kaç yaşındayım, bu yaştan sonra babamlarla beraber oturacak değilim. Ben burada kalacağım. Beni görmek istemiyorsan. Bak kapı orada. Güle güle" derim..:1closedeyes:
hiçbişi olmuyo kızlar, ben kovuldum, çek git babanın evine bidaha gelme dedi.. beynimden kaynar sular döküldü, hemen kapıya koştum ayakkabımı bile giymedim gidiyordum kii, kapıda yakaladı, kucaklayıp eve getirdi. o gece beni gidecek diye odanın kapısını kilitledi..
ilk başlarda çok zoruma gitti, şimdi alıştım bende onu kovuyom.
hiçbişi olmuyo kızlar, ben kovuldum, çek git babanın evine bidaha gelme dedi.. beynimden kaynar sular döküldü, hemen kapıya koştum ayakkabımı bile giymedim gidiyordum kii, kapıda yakaladı, kucaklayıp eve getirdi. o gece beni gidecek diye odanın kapısını kilitledi..
ilk başlarda çok zoruma gitti, şimdi alıştım bende onu kovuyom.
lale ve gülsemm, bunu normal olarak karşılamıyorum ve oyun haline getirdiğimide iddia etmiyorum. hiç yaşadınızmı böyle bi durumu??? kaç kere kovuldunuz evinizden??? herşey oturup konuşmayla halledilseydi, dilimde tüy bitti konuşa konuşa ama olmuyorr... her defasında gitmek istedim ama bırakmıyor... buda bende bıkkınlık yarattığı zaman kendi kendime karar veriyorum. bundan sonra ben üzüleceğime o üzülsün.. ben gideceğime o gitsin.... ben kovulacağıma o kovulsun... sizin oyun dediğiniz buysa; ben hergün evimde evcilik oynuyorum...
lalecim gülsem, yanlış anlaşılma yok canlarım. burda çitlembiğin dediği gibi anlattıkça rahatlıyoruz. çünkü herşeyi herkese anlatamıyorsun.. ben 5 aylık evliyim 17 haziranda evlendim daha. düşünsenize kim daha evliliği yeni yeni tadarken bunları yaşamak ister. allah kimsenin mutluluğunu bozmasın. ama düşünün mesela en zararsız hayvanların bile üstüne giderseniz en tehlikeli olabilir. 5 aylık evliyim ve konuşmakla olmuyor. o zaman başka çareleri denemk zorunda kalıyorsunuz. hangimiz isterki daha 5 aylık evliyken baba ocağına dönmeyi ama bizi buna mecbur ediyorlar. allah hepimizin eşine merhamet vicdan ve anlayış versin..