- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Aslında hiç yukselmedim inanın sadece dedim ki ben birda yiyemem ses tonum ne gerginlesti ne de yükseldi hatta hazırlandım tam cikcaktim babam bi hava bi tavir yapti bende geri çıkardım üstümü geçtim içeri olay bundan ibaret sonra annem geldi hiç yapıcı değildir merhaba huzurumuzu kaçırdın demeye getirdi bende ağladım benim bu konuda takıntılı olduğumu biliyorsunuz işinize karışmadım laf etmedim bir çorba içip gelicektim alt tarafı tedavi asamasondayim yeterince stres var bir de siz ekliyorsunuz tesekkur ederim dedim bu kadar en ufak bir kötü söz söylemedimyanlış anlamadıysam şunu demek istiyorsunuz babanız çiğ ete dokunduktan sonra elini yıkamadan heryere dokundu buzdolabına sebzeye tezgaha ... silmedide
haliyle yapılan herşey çiğ etdeki bakterilere sahip olabilir çekincesi sizinki... tüp bebek tedavisinden dolayı ekstra ekstra hassasınız zaten kendiniz söylüyorsunuz+ tikde var hepsi üst üste gelince yükseldiniz babanızda aslında kötü birşey dememiş tamam gidelim demiş siz rahatsız olunca sanırım
üzülmeyin baba kızsınız aranız düzelir geri babanızı öpersiniz sorun çözülür :)
Ben zaten sorunumu düşündüm kimseye kötü söz etmedim bunu niye böyle yaptın diye hür gür çıkarmadım sakince ben bi çorba icicem bursa yiyemem takıntım var dedim olay bu illa o yemeği yemek zorunda değilim psikologla bile asamadik bunu babamla hiç aşamamEğer benim böyle bir takıntım olsaydı annem babamın işi bitene kadar dışarda hava alırdım zaten onlar iş yaparken siz yardım etmediğiniz için buna takılmazlardı diye düşünüyorum, işleri bitince döndüğümde zaten kanlı şeyler ortada olmazdı ve rahat rahat sofraya otururdunuz başka şeyleri de yerseniz de bir sorun oluşmazdı..
Bazı şeyleri anne babadan ziyade kendimiz düşünmeliyiz sonuçta bizim sorunumuz bu..
Beni anlamissinizdir eminim ignelerden cok artık korkular endişeler beni daha çok yordu bir de üstüne anlayissizlik hic yapamicami anladım bu şartlar altında çok zor sabah kontrolden cimtim kendimi sakinleştirmeye çalışırken başka konular yuzunden gerildimBende tedavi sürecinden geçtim o sırada kullanılan iğneler insanın psikolojisini çok etkiliyor . Lütfen tedavinizi bu konular için bırakmayın
Normal bı zamandada önemli ama hamilelik sürecinde kırmızı etin ayrı bı onemi var hamileyken de mi tuketeniyorsunhz yada hiç görmeden pişmiş halı önünüze gelse.Yani bence büyütülecek birşey yok babanız biraz alıngan galiba mesela bende pirasa yemem kimsede zorlamaz cokda takılmayın bence babanizda olsa yapicak bişi yokBen zaten sorunumu düşündüm kimseye kötü söz etmedim bunu niye böyle yaptın diye hür gür çıkarmadım sakince ben bi çorba icicem bursa yiyemem takıntım var dedim olay bu illa o yemeği yemek zorunda değilim psikologla bile asamadik bunu babamla hiç aşamam
Normal bı zamandada önemli ama hamilelik sürecinde kırmızı etin ayrı bı onemi var hamileyken de mi tuketeniyorsunhz yada hiç görmeden pişmiş halı önünüze gelse.Yani bence büyütülecek birşey yok babanız biraz alıngan galiba mesela bende pirasa yemem kimsede zorlamaz cokda takılmayın bence babanizda olsa yapicak bişi yok
O mutfaktan o an biesey yemek istemedim bu kadar açık takıntım varPeki evde peynir ekmek falan yok muydu?
Orada ailecek yemek yenirken kalkıp gitmeniz biraz gücendirici olmuş. Yoksa et konusunda haklısınız tiksindiyseniz korkuyorsanız vs yemek zorunda degilsiniz
ilk hamileliğimde çiğ ete dokunamaz ve et yitirmezdim korkunçtu. kokusunu aldığım an midem kalkardı. doğumdan sonra geçti şükür. sizde sürekli olması kötüymüş. psikolojik destek almaya devam edebilirsiniz. ama kazı kardeşim de ete dokunamaz ve et yiyemez. yapacak bir şey yok. abartmasalarmış keşke
Gercekten savunmasın bile sadece yeterince stresim var birde siz eklemeyin dedimBöyle ailelerde nazlanma falan olmaz. Hayır dersin ve olay çıkar. O kadar. Yaşamayan pek anlayamaz. Sinir bozucu. Her seferinde böyle abuk subuk tepki alınca insanın kendini savunma mekanizması yok oluyor zaten.
Esin seni anliyorsa hiç biseye üzülme babanda öyle yapıyorsa biliyosun huyunu yemek zamanına kadar ses etme yemekde deki biseyler yedim.isdahim yok sonra çorba falan içKizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹
Hanımefendi en baştaki yorumunuz gerçekten çok can sıkıcı. Kadın bir sıkıntısından bahsetmiş ve psikolojik destek bile aldığını belirtmiş. Elinde olan bir şey değil belli ki. Abartıyorsun demekle asıl siz abartıyorsunuz, konu sahibi bu cevabınıza tepki vermekle çok haklı. Kimsenin ayakkabılarını giymeden, onun yaşadıklarını yaşamadan bu kadar kolay yargılamayın.Benim yazmamam size çözüm olacaksa yazmam sorun değil. Ama her karşıt görüşe böyle davranıyorsanız sorun karşınızdaki insanlarda değil sizdedir. Daha çok sorun yaşarsınız böyle.
henüz evli değil evlenince nolur bilememUmarım kardeşinize çevreden bu şekilde baskı yapilmiyordur cunku anlayan yok durumu
Bence babanız gitsin psikologa.ben de kurban bayramında et görmek istemiyorum. Normalde yerim ama kurbanda yiyesim gelmezKizlar annemi ve babamı alıp yazliga geldik 2 gün kalacaktık benim cig et ve buna temas etmiş şeylere karşı tikim var takintiliyim su an tup bebekte transfer surecindeyim neyse bunları gördüm mangal yemicem ben dedim çünkü icim almıyor ve toksoplazma kapmaktan korkuyorum ogluma hamile iken doktorum bu konuda beni cok korkutttugu için zamanla bu bende twkintiya dönüştü çiğ ete ya da çiğ etle dokunulup elleri iyi sabunlanmayinca tikleniyorum kırmadım sadece baba bu bende hastalık tikim var yiyemem ben bir çorba içip gelcem sadece 2 dakika dedim ve olay çıktı aşamıyorum bu konuyu kac defa psikolojik destekte aldık hafiflemisti ama simdi tup bebek sürecine girince hassaslastim yine ve ben böyle söyledim diye eşyalarını topladı eve gidelim diye tutturdu tabi bende gitmedim corbaciya cunku surat asti keske takıntım olmasa yesem ama elimde değil yiyemiyorum oturdum ağlıyorum şu an anne baba duası almadan tedavi olsam da sonucu hayırla sonuçlanmaz iptal edeceğim tedavimi zerre anlayış yok aşamiyorum kac defa destek aldim hafifledi ama su an tedavi sürecinde yine başladı ama anlayan yok maalesef eşimden başka beni ☹
Zaten o zamanında gitseydi belki benimde psikolojim düzgün olurdu yaşadıklarımı daha olgun karsilayabilirdimBence babanız gitsin psikologa.ben de kurban bayramında et görmek istemiyorum. Normalde yerim ama kurbanda yiyesim gelmeztavuk alırim herkes et mangal yapar benim babam eşim kayinbabam ben sevmiyorum diye tavuk alır ne var bunda onlara ne
Youtubeda Tülay kök videoları izlemenizi öneririm sınırlar ile ilgili videoları öfke ile ilgili videoları özellikleZaten o zamanında gitseydi belki benimde psikolojim düzgün olurdu yaşadıklarımı daha olgun karsilayabilirdim
Esim için neden üzgünsün? Eşime bi zararım mi var bu nasil bir zihniyet neden bu kadar kalbiniz kötü dilerim bir gün beni anlamak zorunda kalırsın illa insanin canini yakıp ah almalısınızTedavi görmelisiniz. Eşiniz için üzgünüm. Çok da anlayışlıymış
Sadece et değil ki etli eliyle dolaba dokundu diye dolaptan ve o mutfaktan bir şey yiyemiyormuş.Bence babanız gitsin psikologa.ben de kurban bayramında et görmek istemiyorum. Normalde yerim ama kurbanda yiyesim gelmeztavuk alırim herkes et mangal yapar benim babam eşim kayinbabam ben sevmiyorum diye tavuk alır ne var bunda onlara ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?