Babamla yasadiklarim

Aslında hiç yukselmedim inanın sadece dedim ki ben birda yiyemem ses tonum ne gerginlesti ne de yükseldi hatta hazırlandım tam cikcaktim babam bi hava bi tavir yapti bende geri çıkardım üstümü geçtim içeri olay bundan ibaret sonra annem geldi hiç yapıcı değildir merhaba huzurumuzu kaçırdın demeye getirdi bende ağladım benim bu konuda takıntılı olduğumu biliyorsunuz işinize karışmadım laf etmedim bir çorba içip gelicektim alt tarafı tedavi asamasondayim yeterince stres var bir de siz ekliyorsunuz tesekkur ederim dedim bu kadar en ufak bir kötü söz söylemedim

Ben zaten sorunumu düşündüm kimseye kötü söz etmedim bunu niye böyle yaptın diye hür gür çıkarmadım sakince ben bi çorba icicem bursa yiyemem takıntım var dedim olay bu illa o yemeği yemek zorunda değilim psikologla bile asamadik bunu babamla hiç aşamam

Bende tedavi sürecinden geçtim o sırada kullanılan iğneler insanın psikolojisini çok etkiliyor . Lütfen tedavinizi bu konular için bırakmayın
Beni anlamissinizdir eminim ignelerden cok artık korkular endişeler beni daha çok yordu bir de üstüne anlayissizlik hic yapamicami anladım bu şartlar altında çok zor sabah kontrolden cimtim kendimi sakinleştirmeye çalışırken başka konular yuzunden gerildim

Normal bı zamandada önemli ama hamilelik sürecinde kırmızı etin ayrı bı onemi var hamileyken de mi tuketeniyorsunhz yada hiç görmeden pişmiş halı önünüze gelse.Yani bence büyütülecek birşey yok babanız biraz alıngan galiba mesela bende pirasa yemem kimsede zorlamaz cokda takılmayın bence babanizda olsa yapicak bişi yok

Peki evde peynir ekmek falan yok muydu?

Orada ailecek yemek yenirken kalkıp gitmeniz biraz gücendirici olmuş. Yoksa et konusunda haklısınız tiksindiyseniz korkuyorsanız vs yemek zorunda degilsiniz

ilk hamileliğimde çiğ ete dokunamaz ve et yitirmezdim korkunçtu. kokusunu aldığım an midem kalkardı. doğumdan sonra geçti şükür. sizde sürekli olması kötüymüş. psikolojik destek almaya devam edebilirsiniz. ama kazı kardeşim de ete dokunamaz ve et yiyemez. yapacak bir şey yok. abartmasalarmış keşke

Yiyorum tabiki ama evimde cok iyi pişmiş bir sekilde yiyorum ben ete eldiven ile dokunup onunla hiçbir yere dokunmuyorum ama dolap hep kanlı kanlı tezgah kanlı kanlı olunca inanın yiyemedim

Peki evde peynir ekmek falan yok muydu?

Orada ailecek yemek yenirken kalkıp gitmeniz biraz gücendirici olmuş. Yoksa et konusunda haklısınız tiksindiyseniz korkuyorsanız vs yemek zorunda degilsiniz
O mutfaktan o an biesey yemek istemedim bu kadar açık takıntım var

Umarım kardeşinize çevreden bu şekilde baskı yapilmiyordur cunku anlayan yok durumu

Böyle ailelerde nazlanma falan olmaz. Hayır dersin ve olay çıkar. O kadar. Yaşamayan pek anlayamaz. Sinir bozucu. Her seferinde böyle abuk subuk tepki alınca insanın kendini savunma mekanizması yok oluyor zaten.
Gercekten savunmasın bile sadece yeterince stresim var birde siz eklemeyin dedim

Esin seni anliyorsa hiç biseye üzülme babanda öyle yapıyorsa biliyosun huyunu yemek zamanına kadar ses etme yemekde deki biseyler yedim.isdahim yok sonra çorba falan iç

Benim yazmamam size çözüm olacaksa yazmam sorun değil. Ama her karşıt görüşe böyle davranıyorsanız sorun karşınızdaki insanlarda değil sizdedir. Daha çok sorun yaşarsınız böyle.
Hanımefendi en baştaki yorumunuz gerçekten çok can sıkıcı. Kadın bir sıkıntısından bahsetmiş ve psikolojik destek bile aldığını belirtmiş. Elinde olan bir şey değil belli ki. Abartıyorsun demekle asıl siz abartıyorsunuz, konu sahibi bu cevabınıza tepki vermekle çok haklı. Kimsenin ayakkabılarını giymeden, onun yaşadıklarını yaşamadan bu kadar kolay yargılamayın.

Bence babanız gitsin psikologa.ben de kurban bayramında et görmek istemiyorum. Normalde yerim ama kurbanda yiyesim gelmez tavuk alırim herkes et mangal yapar benim babam eşim kayinbabam ben sevmiyorum diye tavuk alır ne var bunda onlara ne

Zaten o zamanında gitseydi belki benimde psikolojim düzgün olurdu yaşadıklarımı daha olgun karsilayabilirdim

Tedavi görmelisiniz. Eşiniz için üzgünüm. Çok da anlayışlıymış
Esim için neden üzgünsün? Eşime bi zararım mi var bu nasil bir zihniyet neden bu kadar kalbiniz kötü dilerim bir gün beni anlamak zorunda kalırsın illa insanin canini yakıp ah almalısınız

Sadece et değil ki etli eliyle dolaba dokundu diye dolaptan ve o mutfaktan bir şey yiyemiyormuş.

Bunu duyana kadar ben de hak veriyordum ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…