• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla yasadiklarim

Tamam takıntınız vardır yiyemezsiniz okey buna lafım yok. Ama bu konuda insanları bezdirmiş olabilir misiniz? Bi hamilelik süreci geçireceksiniz ve sonra çocuğunuz olacak parka gidince salıncak demirini yalayabilir çocuk bu maalesef. Belki de sizi yavaş yavaş alıştırmaya çlılıyorlar kenddilerince Yukarda bi arkadaşın dediği gibi gittiğiniz çorbacıda nasıl yapıldığını nereye değdiğini biliyor musunuz? Babanız da bunu düşünmüş olabilir.

Tamam takıntınız vardır yiyemezsiniz okey buna lafım yok. Ama bu konuda insanları bezdirmiş olabilir misiniz? Bi hamilelik süreci geçireceksiniz ve sonra çocuğunuz olacak parka gidince salıncak demirini yalayabilir çocuk bu maalesef. Belki de sizi yavaş yavaş alıştırmaya çlılıyorlar kenddilerince Yukarda bi arkadaşın dediği gibi gittiğiniz çorbacıda nasıl yapıldığını nereye değdiğini biliyor musunuz? Babanız da bunu düşünmüş olabilir.
Takıntım sadeve bu konu üzerinde oglum var zaten 4 yasinda o konuda bir sıkıntı yok ama benim gebelik kayıpları tramvalarim var ve hassasım olay bundan ibaret mercimek çorbasına ne nereye değecek biraz mantıklı yorum yapalım lütfen çorbanın içindeki kepçe zaten çorbanın içinde ve çorba kayniyor bir yerlere değmiş olsa bile surekli pisme durumunda varsa bile o psime durumunda bir sıkıntı olmaz b

Tamam anlıyorum olabilir Allah yardımcınız olsun. Ama bu olaylar için tedavinizi iptal etmek de me demek ?

Takıntım sadeve bu konu üzerinde oglum var zaten 4 yasinda o konuda bir sıkıntı yok ama benim gebelik kayıpları tramvalarim var ve hassasım olay bundan ibaret mercimek çorbasına ne nereye değecek biraz mantıklı yorum yapalım lütfen çorbanın içindeki kepçe zaten çorbanın içinde ve çorba kayniyor bir yerlere değmiş olsa bile surekli pisme durumunda varsa bile o psime durumunda bir sıkıntı olmaz b
Dışardaki çorbanın temizliğinden bu kadar emin olup evde bi çorba bile yiyemeyecek olmanız gerçekten garip. Evdeki çorba pişmiyorsa orasını bilemem 🤷🏻‍♀️

Normalde zaten kebap yiyen biri değilim pek o şekilde görünce hiç yiyemem anlatamıyorum sanırım ama haklısınız daha kendi ailem anlamiyoe beni
Anladım o zaman ailenize karşı net olun . Mesela ben vejeteryan oldum yemiyorum et deyin bu sayede kendi standartinizda pisirmediginiz hiçbir eti yemezsiniz .

Dışardaki çorbanın temizliğinden bu kadar emin olup evde bi çorba bile yiyemeyecek olmanız gerçekten garip. Evdeki çorba pişmiyorsa orasını bilemem 🤷🏻‍♀️
Siz olayı anlamadınız ama inanın anlatcak halim yok yorumunuz için teşekkür ederim

Ben olayı şöyle anladım sen et yiyemiyorsun , baban sana ye dedi yok ben çorba içcem dedin baban olayı dramaya bağladı ?

yanlış anlamadıysam şunu demek istiyorsunuz babanız çiğ ete dokunduktan sonra elini yıkamadan heryere dokundu buzdolabına sebzeye tezgaha ... silmedide
haliyle yapılan herşey çiğ etdeki bakterilere sahip olabilir çekincesi sizinki... tüp bebek tedavisinden dolayı ekstra ekstra hassasınız zaten kendiniz söylüyorsunuz+ tikde var hepsi üst üste gelince yükseldiniz babanızda aslında kötü birşey dememiş tamam gidelim demiş siz rahatsız olunca sanırım

üzülmeyin baba kızsınız aranız düzelir geri babanızı öpersiniz sorun çözülür :)

Eğer benim böyle bir takıntım olsaydı annem babamın işi bitene kadar dışarda hava alırdım zaten onlar iş yaparken siz yardım etmediğiniz için buna takılmazlardı diye düşünüyorum, işleri bitince döndüğümde zaten kanlı şeyler ortada olmazdı ve rahat rahat sofraya otururdunuz başka şeyleri de yerseniz de bir sorun oluşmazdı..
Bazı şeyleri anne babadan ziyade kendimiz düşünmeliyiz sonuçta bizim sorunumuz bu..

Bayramın ilk günü ben de bir şey yiyemem, buna kimse alınmaz zaten. Siz kendinize bir çorba, salata hiç olmadı ekmek arası yapmak yerine tepkinizi abartıp dışarıda yemek istemişsiniz sanki dışarıdaki yemekler pür-i pak gibi. Babanız da haklı olarak kırılmış. Tüp bebek sürecindesiniz diye nazlanmayı beklediniz herhalde ama yersiz bir çıkış olmuş.

konu sahibi sizin gibi bir durumum olsa sanırım kendi yemeğimi götürürdüm veya orada kendi yemeğimi kendim yapardım yabancı yer değil sonuçta.. bunu bir şekilde kendiniz adına kolaylaştırmanız lazım çocuk olunca gittiğiniz yerde yemek yiyip yemek yedireceksiniz kendi yemediğinizi çocuğunuza da yedirmezseniz yine sorun olur ve çocuk size bakarak aynısını yapar bu yüzden de biraz kolaylaştırın derim

Bende de şuna benzer olurdu mesela ben yeni kesilmiş kurban eti yiyemem. Yedirmeye çalışırlar hayır derim. Onlar ağlayıp bağırmaya başlarlar mesela. 🙄
Ağlayıp bağırmak mı :KK53: Bizimkiler de yedirmeye çalışır ama içim almaz. Dünden yemek varsa onu yerim. Salata yerim. Annem pes etti, ısrar etmiyor artık.

Back