- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Normalde zaten kebap yiyen biri değilim pek o şekilde görünce hiç yiyemem anlatamıyorum sanırım ama haklısınız daha kendi ailem anlamiyoe beniPişen ette sıkıntı olmaz ama
Yani iyice pismişse yiyebilirsiniz
Takıntım sadeve bu konu üzerinde oglum var zaten 4 yasinda o konuda bir sıkıntı yok ama benim gebelik kayıpları tramvalarim var ve hassasım olay bundan ibaret mercimek çorbasına ne nereye değecek biraz mantıklı yorum yapalım lütfen çorbanın içindeki kepçe zaten çorbanın içinde ve çorba kayniyor bir yerlere değmiş olsa bile surekli pisme durumunda varsa bile o psime durumunda bir sıkıntı olmaz bTamam takıntınız vardır yiyemezsiniz okey buna lafım yok. Ama bu konuda insanları bezdirmiş olabilir misiniz? Bi hamilelik süreci geçireceksiniz ve sonra çocuğunuz olacak parka gidince salıncak demirini yalayabilir çocuk bu maalesef. Belki de sizi yavaş yavaş alıştırmaya çlılıyorlar kenddilerince Yukarda bi arkadaşın dediği gibi gittiğiniz çorbacıda nasıl yapıldığını nereye değdiğini biliyor musunuz? Babanız da bunu düşünmüş olabilir.
Bu stresle tutunacagina inanmıyorum çünkü..Tamam anlıyorum olabilir Allah yardımcınız olsun. Ama bu olaylar için tedavinizi iptal etmek de me demek ?
Dışardaki çorbanın temizliğinden bu kadar emin olup evde bi çorba bile yiyemeyecek olmanız gerçekten garip. Evdeki çorba pişmiyorsa orasını bilememTakıntım sadeve bu konu üzerinde oglum var zaten 4 yasinda o konuda bir sıkıntı yok ama benim gebelik kayıpları tramvalarim var ve hassasım olay bundan ibaret mercimek çorbasına ne nereye değecek biraz mantıklı yorum yapalım lütfen çorbanın içindeki kepçe zaten çorbanın içinde ve çorba kayniyor bir yerlere değmiş olsa bile surekli pisme durumunda varsa bile o psime durumunda bir sıkıntı olmaz b
Anladım o zaman ailenize karşı net olun . Mesela ben vejeteryan oldum yemiyorum et deyin bu sayede kendi standartinizda pisirmediginiz hiçbir eti yemezsiniz .Normalde zaten kebap yiyen biri değilim pek o şekilde görünce hiç yiyemem anlatamıyorum sanırım ama haklısınız daha kendi ailem anlamiyoe beni
Siz olayı anlamadınız ama inanın anlatcak halim yok yorumunuz için teşekkür ederimDışardaki çorbanın temizliğinden bu kadar emin olup evde bi çorba bile yiyemeyecek olmanız gerçekten garip. Evdeki çorba pişmiyorsa orasını bilemem
Zaten netim yıllardır böyle ama anlamiyolarAnladım o zaman ailenize karşı net olun . Mesela ben vejeteryan oldum yemiyorum et deyin bu sayede kendi standartinizda pisirmediginiz hiçbir eti yemezsiniz .
Bende tedavi sürecinden geçtim o sırada kullanılan iğneler insanın psikolojisini çok etkiliyor . Lütfen tedavinizi bu konular için bırakmayınZaten netim yıllardır böyle ama anlamiyolar
Ağlayıp bağırmak mıBende de şuna benzer olurdu mesela ben yeni kesilmiş kurban eti yiyemem. Yedirmeye çalışırlar hayır derim. Onlar ağlayıp bağırmaya başlarlar mesela.
Vallahi yaparlar.Ağlayıp bağırmak mıBizimkiler de yedirmeye çalışır ama içim almaz. Dünden yemek varsa onu yerim. Salata yerim. Annem pes etti, ısrar etmiyor artık.
Evet aynen boyle olduBen olayı şöyle anladım sen et yiyemiyorsun , baban sana ye dedi yok ben çorba içcem dedin baban olayı dramaya bağladı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?