• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla yasadiklarim

Ben sizi çok iyi anladım. Benimde belli başlı takıntılarım var. Mesela kurban bayramı ilk günü hiç yemek yiyemiyorum. Herşey et kokuyor gibi geliyor. Ocakta et pişse, diğer tarafında çay kaynasa onu bile içemiyorum. Keşke ailen daha anlayışlı olsalardı. Bana kimse bişey demiyor. Huyumu suyumu öğrendiler çünkü.. Ailen de biliyormuş. Neden üstelik siz tüp bebek sürecindeyken böyle üzüyorlar ki sizi..

Ben sizi çok iyi anladım. Benimde belli başlı takıntılarım var. Mesela kurban bayramı ilk günü hiç yemek yiyemiyorum. Herşey et kokuyor gibi geliyor. Ocakta et pişse, diğer tarafında çay kaynasa onu bile içemiyorum. Keşke ailen daha anlayışlı olsalardı. Bana kimse bişey demiyor. Huyumu suyumu öğrendiler çünkü.. Ailen de biliyormuş. Neden üstelik siz tüp bebek sürecindeyken böyle üzüyorlar ki sizi..
Benimde yeni değil bu durum yeni olsa biraz hak vercem kac yıldır var biliyorlar da hatta en iyi onlar biliyor alttan almak bile gelmiyor içimden başka zaman olsa hemen gider şakaya vurup alttan alırdım ama hiç içimden gelmiyor

Benimde yeni değil bu durum yeni olsa biraz hak vercem kac yıldır var biliyorlar da hatta en iyi onlar biliyor alttan almak bile gelmiyor içimden başka zaman olsa hemen gider şakaya vurup alttan alırdım ama hiç içimden gelmiyor
Olsun yaşlı insanlardır.. 2 gün tatile gelmişsiniz.. Yine de alttan alın bence. Belki de başka bir şeye üzülmüşlerdir.. Tatilinizi mahvetmeyin yine de..

Yani yazmayayım dedim ama dayanamadım; bu zamanda, dünyada kaynaklarin tükendiği, salgın hastalıkların kol gezdiği çağda üstelik de bu ülkede bu ekonomik sosyal ve toplumsal koşullarda 2. çocuğu yapmaya korkmuyorsunuz da et pişen mutfaktan tiksinip toxodan korkuyorsunuz.... ilginç.... umarım birkaç yıl sonra o igrendiginiz, uğruna babanızı küstürdüğünüz iskembeyi kurban etini aç çocuklarınızın karnını doyurmak için mumla aramazsiniz ....ne diyeyim....

Yani yazmayayım dedim ama dayanamadım; bu zamanda, dünyada kaynaklarin tükendiği, salgın hastalıkların kol gezdiği çağda üstelik de bu ülkede bu ekonomik sosyal ve toplumsal koşullarda 2. çocuğu yapmaya korkmuyorsunuz da et pişen mutfaktan tiksinip toxodan korkuyorsunuz.... ilginç.... umarım birkaç yıl sonra o igrendiginiz, uğruna babanızı küstürdüğünüz iskembeyi kurban etini aç çocuklarınızın karnını doyurmak için mumla aramazsiniz ....ne diyeyim....
Pardon 2.cocuk icin size sormadığım için afedersiniz bu konu sizi alakadar eder mi etmez sizi ilgilendirmeyen konulara girmeyin

Canım üzme kendini aile arasında böyle sıkıntılar yaşanabiliyor. Yaşlılar artık çocuk gibi oluyorlar onlarıda anlamak lazım eski kafa insanlar dediğim dedik olsun istiyorlar. Benim ablamda ciğer yemez mesela ve çok tiksinir midesi bulanır çocukluktan beri adını dahi duymak istemez. Toksoplazma sıkıntısına gelecek olursak hamileyken komşum Bi kere ciğer getirmişti canım çekti o kadar bulantım varken iyi pişmiş diye yedim. Kırmızı et çok severim iyi pişirdikten sonra sıkıntı olmaz benim bildiğim ağızdan giriyor o bakteriler çiğ çiğ yersen . Ama sen görüntüden bile tiksiniyorsan işin zor maalesef olur öyle çok dert edilecek bir konu değil nolur her şeyi kafana takma yıllardır görüşüyoruz az çok tanıyorum seni 🥰 Toksoplazma genelde kedi kakasında olurmuş ve kedi besleyenlerde çoğunlukla pozitif çıkıyormuş testlerde. Öyle ete dokunayım et bulaşığı yıkayayım bulaşmaz o zaman kasapların vay haline 😁

Back
X