• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamla yasadiklarim

Tedavi görmelisiniz. Eşiniz için üzgünüm. Çok da anlayışlıymış
Esim sizin gibi kalbi kötü değil siz bence kendinize üzülün asıl ben sizin eşiniz adına üzüntü duydum bu kadar kalbi kötü biri ile evli ya da ileride evlenicek ne bekliyordunuz çokta anlayışlıymis derken demek ben buraya bunları yaşadık eşimde babam gibi yaptı desem zevkten dört köşe olacaksınız

Sadece et değil ki etli eliyle dolaba dokundu diye dolaptan ve o mutfaktan bir şey yiyemiyormuş.

Bunu duyana kadar ben de hak veriyordum ama...
Hanımefendi olabilir. İnsanların türlü türlü huyları var. Bu da bir rahatsızlık. Böyle bir rahatsızlığın olamaz denilebilir mi? Elinde değil demek ki

Sadece et değil ki etli eliyle dolaba dokundu diye dolaptan ve o mutfaktan bir şey yiyemiyormuş.

Eee simdi siz hak vermediniz diye ben tamam haksızım deyip kendimi mi suclucam ya bir gün benim yaşadıklarımı yaşarsanız o zaman anlarsınız

Eee simdi siz hak vermediniz diye ben tamam haksızım deyip kendimi mi suclucam ya bir gün benim yaşadıklarımı yaşarsanız o zaman anlarsınız
Fikrimi yazdim ne bu sinir? Bir kendinize gelin çocuk yok karşınızda azarlayacağınız.

Millete beddua etmeyi de bırakın.

Fikrimi yazdim ne bu sinir? Bir kendinize gelin çocuk yok karşınızda azarlayacağınız.

Millete beddua etmeyi de bırakın.
Beddua etmedim yasarsaniz anlarsiniz dedim ayrıca orda azarlama yok kendinizi üste çıkarmak için çamur atmayın insanlarin psikolojik sıkıntıları ile alay etmek yerine biraz empati kurmaya çalışın he yapamiyorsaniz hic yazmayın kalp kırmayın bu kadar açık

Takmamak elde mi simdi anne baba rızası olmadan benim tedavim hayırlı sonuç verir mi
Bende de aynı korku var ama mecburen dokunuyoruz ete. Rabbim bebeklerimizi korusun. Ama her anne baba da sırf o ümvana sahip diye ulu değil bunu unutmayın. Siz et yemiyorum diyince diretip arıza çıkaran babanın hayır duası da bedduası da tutmaz. Siz evladınız için takıntı yapmışsınız ama babanız sizi yıpratmış tedavi üstü. Şimdi sizle o baba bir mi

Herkes size hak vermek zorunda değil.
Herkes bana hak vermek zorunda değil ama kimse burda kimsenin rahatsızlığını sorgulayamaz ya da dalga geçemez bana hak vermedi diye kimseye burda birsey demedim şuurunu kaybetmiş alay edenlere de haddini bildiririm kimse kusura bakmasın

Bende de aynı korku var ama mecburen dokunuyoruz ete. Rabbim bebeklerimizi korusun. Ama her anne baba da sırf o ümvana sahip diye ulu değil bunu unutmayın. Siz et yemiyorum diyince diretip arıza çıkaran babanın hayır duası da bedduası da tutmaz. Siz evladınız için takıntı yapmışsınız ama babanız sizi yıpratmış tedavi üstü. Şimdi sizle o baba bir mi
😔😔😔😔😔

Herkes bana hak vermek zorunda değil ama kimse burda kimsenin rahatsızlığını sorgulayamaz ya da dalga geçemez bana hak vermedi diye kimseye burda birsey demedim şuurunu kaybetmiş alay edenlere de haddini bildiririm kimse kusura bakmasın
Sizle dalga geçilmedi. Zor hayatınız var gerçekten, hem size hem çevrenize . Lütfen tedavi olun.

Peki evde peynir ekmek falan yok muydu?

Orada ailecek yemek yenirken kalkıp gitmeniz biraz gücendirici olmuş. Yoksa et konusunda haklısınız tiksindiyseniz korkuyorsanız vs yemek zorunda degilsiniz

Burada alay nerede var siz bunu bir düşünün ben gidiyorum:)

Tamam sizde okudugunuzu anlayabilme kabiliyetinizi geliştirmek için bol bol kitap okuyun
Tedavi asamasinda oldugunuz bir durumu aileniz neden kusluk noktasina getiriyor. Tedavi asamasi kismina bu sebepten inanamadim. Zira ailenizi alip tatile gidecek yakinliktaysa iliskileriniz et yada corba olay olmamali. Takintim yok ama kurban bayraminda bende tuketemiyorum kimsede birsey demiyor . Anne baba rizasi derken siz anne baba ile ufak bir tartisma yasadiniz diye size gonul koyup insallah da bebegi tutmaz demezler. Aksine icten ice uzduk kizida derler. Olaylari abartiyorsunuz diyenlere tepki gostermenizde abartma seklinizi ortaya koymus .

Tamam sizde okudugunuzu anlayabilme kabiliyetinizi geliştirmek için bol bol kitap okuyun
Tabi kimse okuduğunu anlamıyor bi siz anlıyorsunuz. Kabul edin veya etmeyin fazla alıngansınız , insanı topun ağzında yaşatırsınız. Her şeyden mana çıkarıyorsunuz. Bu gidişle etrafınızda fazla insan kalmaz zaten, kaçabilen kaçar. Bunu dalga vs değil, uyarı olarak alın.

Tedavi asamasinda oldugunuz bir durumu aileniz neden kusluk noktasina getiriyor. Tedavi asamasi kismina bu sebepten inanamadim. Zira ailenizi alip tatile gidecek yakinliktaysa iliskileriniz et yada corba olay olmamali. Takintim yok ama kurban bayraminda bende tuketemiyorum kimsede birsey demiyor . Anne baba rizasi derken siz anne baba ile ufak bir tartisma yasadiniz diye size gonul koyup insallah da bebegi tutmaz demezler. Aksine icten ice uzduk kizida derler. Olaylari abartiyorsunuz diyenlere tepki gostermenizde abartma seklinizi ortaya koymus .
Cunku ciddiye almıyorlar esim dışında kac defa psikologa gittim babamın aksiligi tuttu olayda abarticak bisey yoktu olayları abartıyolar diyen yok bu ruh halimle dalga geçiyorlar ne bekliyorsunuz ne tepki vereyim

Ben sizi anladım ve sizin adınıza üzüldüm. Zaten stresli bir dönemden geçerken yaşananlr çok tatsız olmuş. Aileniz durumu bile bile neden bu kadar alevlendirmiş onu anlamadm. Ayrıca herhangi bir rahatsızlığınız olmadığı halde sevmeyebilirsiniz, vegan da olabilirsiniz kime ne bunlardan. Babanız çok abartmış ama tüp bebek tedavinizi ertelemeyin aileniz et yemiyorsunuz diye size beddua edecek insanlar mı bana bu kısmı garip geldi sadece .

Ben sizi anladım ve sizin adınıza üzüldüm. Zaten stresli bir dönemden geçerken yaşananlr çok tatsız olmuş. Aileniz durumu bile bile neden bu kadar alevlendirmiş onu anlamadm. Ayrıca herhangi bir rahatsızlığınız olmadığı halde sevmeyebilirsiniz, vegan da olabilirsiniz kime ne bunlardan. Babanız çok abartmış ama tüp bebek tedavinizi ertelemeyin aileniz et yemiyorsunuz diye size beddua edecek insanlar mı bana bu kısmı garip geldi sadece .
Sadece anlasilmak ve saygı duyulmasını istedim çok basit birsey ama cok buyudu bende istiyorum ki anne baba duası alıp gideyim ama cok zor artık çünkü şu an babama göre kesinlikle saygısız edepsiz hayırsız biriyim

Baba biraz abartmış. Pişen etten zarar gelmez yeter ki siz önceden temas etmeyin. Piştiğinden eminseniz yiyebilirsiniz hem size hem bebeğinize şifa olur😌
Babanızı da yadirgamayın yaşlı insanlar biraz sabit fikirli olur.
Üzmeyin kendinizi, ağlamayın😌

Sadece anlasilmak ve saygı duyulmasını istedim çok basit birsey ama cok buyudu bende istiyorum ki anne baba duası alıp gideyim ama cok zor artık çünkü şu an babama göre kesinlikle saygısız edepsiz hayırsız biriyim
Babalar anneler gibi değildir çabuk unutur. Babanız belli ki Etin yararlarından faydalanın diye baskı yapmış hiç üzmeyin kendinizi. Gidin babanıza sarılın öpün tonton yanaklarından çabuk yumuşayacaktır.

Hadi kalkın şimdi sarılın. Babalar kızlarına dayanamaz.

Keşke şimdi babam yanımda olsaydı sıkıca sarılırdım:*

Babalar anneler gibi değildir çabuk unutur. Babanız belli ki Etin yararlarından faydalanın diye baskı yapmış hiç üzmeyin kendinizi. Gidin babanıza sarılın öpün tonton yanaklarından çabuk yumuşayacaktır.

Hadi kalkın şimdi sarılın. Babalar kızlarına dayanamaz.

Keşke şimdi babam yanımda olsaydı sıkıca sarılırdım:*
☹☹☹☹☹

Back
X