Babamla konuşmam, Eşimin -bana göre- gereksiz triplenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Baban gayet efendice sormuş. Bir baba bunu gayet tabii sorabilir. Üstüne de "eşine kapımız her daim açık" demiş. Kocanın yaptığı bence çok ayıp. Bu yorumu mutlulukla karşılaması gerekiyordu.
Kocan ailesinden etkileniyor belli. Baban burada bahane bence. Ailesi gelmenizi istiyor o da bundan etkilendiği için sana tripleniyor. Ben olsam kesinlikle gitmem. Yerimde dururum. Çünkü gidince var olan huzurun kaçabilir.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum hanımlar, ben de çoğu kişinin yazdığı gibi düşünüyorum.
Eşimle konuyu şu anlık sonuca bağladık, iyiyiz, sorunumuz yok.
Eski bi konu olduğundan mesaj gönderimine kapatılmasını istiyorum yeni gibi bdv'ye çıkmasın Mune

Eşinizin böyle tiplenmesinin sebebi arkanızda duran bir babanızın olması çocuğunuz yokmuş çok şanslısınız çocuk için acele etmeyin derim çoğu erkeğin gerçek yüzü çocuktan sonra ortaya çıkıyor ayrıca ailenize yakın oturmanız çocuktan sonra iş hayatınıza başlamanız açısından büyük artı olur yaşadığım değersizliği yaşamanızı asla istemem ben çocuk olmadan önce eşim ağzıma düşüyordu ama çocuk olduktan sonra elim kolumun bağlı olduğunu bildiği için adam yerine bile koymuyor maddi ihtiyaçlarımı karşıldığı için şükredecek hale düştüm

Dün çocuğumuz oldu
Eşimle uyumlu ve mutlu bir çiftiz ara sıra böyle şeyler olabiliyor ama ortayı buluyoruz yine. Bunda da bulduk şu anda sorunumuz yok, eski bi konu bu.
Sizin durumunuza üzüldüm, hepimizin mutlu mesut bir ailesi olur inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…