babamla bu sorunu nasil asariz

Senin

Senin yerinde olsam giderim yurtdisina kendime orda hayat kurarim o aileyi de ne arar ne sorarim ben de onlari gozden cikaririm.
Gitmek kolayda turist olarak 3 ay kalabiliyomusum sonra napicam diye dusunuyorum dil bilmiyorum 3 ay sonrasinda gelip bir iki hafta kalip geri gidebiliyomusuz olmazsa oyle yapicam

hatayla abuksabuk kurumsal olmayan yerlere gidip iş başvurusu yapma sakın. hani avmler de bilindik firmalara tezgahtar olarak başvurabilirsin. ama ücra köşedeki yerlere gitme (olaylardan sonra bunlara yazmaya mecbur kaldım)... yatılı bakıcılık vs. de düşünme insanlar manyaklaştı ya...

can güvenliğinin tehlikede olduğunu düşünüyorsan 183ü ara... seni alıp kalacak yer temin edebilirler. iş bulasıya kadarda maaş bağlayabiliyorlar... aklında olsun...

Gitmek kolayda turist olarak 3 ay kalabiliyomusum sonra napicam diye dusunuyorum dil bilmiyorum 3 ay sonrasinda gelip bir iki hafta kalip geri gidebiliyomusuz olmazsa oyle yapicam
En kotu ihtimal oyle yaparsin bir git de sen su akar yolunu bulur.Guclu ol ayaklarinin ustunde dur.Madem seni gozden cikarmislar sen de onlari cikar hayatina devam et.

En kotu ihtimal oyle yaparsin bir git de sen su akar yolunu bulur.Guclu ol ayaklarinin ustunde dur.Madem seni gozden cikarmislar sen de onlari cikar hayatina devam et.
Dogru soyluyosunuz belki olaylarin boyle olmasinda bi hayir vardir daha guzel olur belki hersey

hatayla abuksabuk kurumsal olmayan yerlere gidip iş başvurusu yapma sakın. hani avmler de bilindik firmalara tezgahtar olarak başvurabilirsin. ama ücra köşedeki yerlere gitme (olaylardan sonra bunlara yazmaya mecbur kaldım)... yatılı bakıcılık vs. de düşünme insanlar manyaklaştı ya...

can güvenliğinin tehlikede olduğunu düşünüyorsan 183ü ara... seni alıp kalacak yer temin edebilirler. iş bulasıya kadarda maaş bağlayabiliyorlar... aklında olsun...
Oyle yerlerde calisamam zaten yatili falan guven yok artik insanlara aileminde arkamda olmadigini gorunce insanlar neler yapar kim bilir ama eger olaylar dahada kotuye giderse aricam o numarayi yardim isticem bazen allaha dua ediyorum al canimi ben yapamiyorum bari sen alda kurtar su rezillikten diye

Dogru soyluyosunuz belki olaylarin boyle olmasinda bi hayir vardir daha guzel olur belki hersey
Daha iyi olacagini dusunuyorum ben de.Kendi canindan kanindan insanlar bile senin arkanda duramiyorsa ne anlami var aile kavraminin.Demek mi hic aile olamamissiniz.O yuzden ailemsiz kaldim diye de uzulmene hic gerek yok.Sen su an tek kisilik bir ailesin.Zamani gelince baban annen gibi senden utanan degil senin diger yarin olmak icin cabalayan birini de bulacaksin.O yuzden arkana bakmadan git.

Oyle yerlerde calisamam zaten yatili falan guven yok artik insanlara aileminde arkamda olmadigini gorunce insanlar neler yapar kim bilir ama eger olaylar dahada kotuye giderse aricam o numarayi yardim isticem bazen allaha dua ediyorum al canimi ben yapamiyorum bari sen alda kurtar su rezillikten diye

Allah inancın var diye; yaptığın günahtı, bu yaşam sana şans. yani telafi edebilirsin... öle düşünme lütfen.. olanla ölene çare yok.. sen yaşamaya bak...

ailenin yaptıkları da hiç normal değil. her ne olursa olsun bir aile bunu yapmamalı... sen değerlisin... kendini değersiz görme... düzelir...

Daha iyi olacagini dusunuyorum ben de.Kendi canindan kanindan insanlar bile senin arkanda duramiyorsa ne anlami var aile kavraminin.Demek mi hic aile olamamissiniz.O yuzden ailemsiz kaldim diye de uzulmene hic gerek yok.Sen su an tek kisilik bir ailesin.Zamani gelince baban annen gibi senden utanan degil senin diger yarin olmak icin cabalayan birini de bulacaksin.O yuzden arkana bakmadan git.
Oyle gercektende tek kisi yasadim simdiye kadar annem kendimi bildim bileli hep muhalefet oldu bana kiz kardesimde annemi yagladi balladiki kendi dilediklerini yapsin diye babam zaten aksamdan aksama gelip yemek yiyp tv izleyen bi adam ailecek oturmayiz bile oyuzden suan yasadiklarim aslinda anormal degil gibi olmasi gerekenler olmuş ben baya deger vermisimde karsiligini alamamisim ne yazikki dediginiz gibi gidip hayatima yeni bi yol cizmenin vakti geldi artık

Allah inancın var diye; yaptığın günahtı, bu yaşam sana şans. yani telafi edebilirsin... öle düşünme lütfen.. olanla ölene çare yok.. sen yaşamaya bak...

ailenin yaptıkları da hiç normal değil. her ne olursa olsun bir aile bunu yapmamalı... sen değerlisin... kendini değersiz görme... düzelir...
Rabbim ben ve benim gibi olanlarin yardimcisi olsun allah sizlerdende razi olsun vakit ayirip yazip bana destek oluyosunuz bu cok degerli benim icin ailemden duymadigim seyleri sizler soylediniz ne guzel

Son gelişmeleri de okudum. Arkama Allah'a olan inancımı ve kendimi aldım hayatımı sıfırdan kurdum ben de. Yurt dışına git demişler ben olsam giderdim, demek ki yolun böyleymiş. Evde durup ezilip hakaret göreceğine, dayak yiyerek can tehlikesi ile boğuşacağına kendi yolunu çizmen senin için daha iyi bence.
Bu arada ne baban ne annen ne kardeşin haklı. Herkes namusundan kendi sorumludur. Onlarda bizim istediğimiz gibi değilsin madem, git bu evden deme hakkına sahipler. Belki yurt dışında hem okur hem çalışmaya bile başlarsın bir gün. Ummadık taş, baş yarar derler. Kim ne olduğuna değil, ne olacağına bakmalı :KK66:

kufretmemek icin zor tuttum kendimi ne kadar serefsiz mahlukatmis o. Babana zaman tani baban senin iliski yasamandan ziyade boyle bir adama takilmana bozulmustur.

Babam onun dediklerini hazmedemedi sadece zaten evlendikten sonra buraya donme sansin yok iyi dusun diyolardi gidecegime iyice alismislardi ve olaylar boyle oluncada arkalarini donduler hepsi bu aslinda boyle yapicaklari belliymiste ben anlamamisim o serefsizde ailemin bu tutumunu bildiği için evindende olsun bendende ayrildi ortada kalsin düşüncesiyle yapti ve basardi ins onunda basina gelir birgunde anlar ne oldugunu

Babana tabi ki hak vermiyorum.

Bu hayat senin, beden senin. Ahlaksız bir durum olsa ancak senin için üzülebilir. Yetişmiş bir kadının ilişkisinde yaşadığı şeyler için küsemez, kızamaz. Evden kovmak da ne demek? Yaptığınızı da hata olarak görmeyin. Kime ne ya kime neeee???

Yurtdisina akrabamiza git diyolar da kimse kimsenin kizina sahip cikmaz seni orda apar topar evlendirecekler mi ne yapacaklar yabanci ulkede basina ne isler gelecek kendini kurtarabilecen mi? Ben olsam devlet korumasina siginirim. Kalacak yer veriyolar is de buluyolar isteyene

Yurtdisina akrabamiza git diyolar da kimse kimsenin kizina sahip cikmaz seni orda apar topar evlendirecekler mi ne yapacaklar yabanci ulkede basina ne isler gelecek kendini kurtarabilecen mi? Ben olsam devlet korumasina siginirim. Kalacak yer veriyolar is de buluyolar isteyene
Suan ne yapmam gerek bilmiyorum biraz dusunup ona gore hareket edicem

ne yapmalı ne söylenmeli bilmem ki.
çok ama çok üzüldüm anne baba tamam ama kardeş müsveddesine çok çok kızdım.
ayrıca istanbul gibi bir yerde sokağa atmak nasıl bir vicdandır (başka yerlerde de olmaz ama istanbul genç ve sahipsiz bir kız için ekstra tehlikeli)
allah yardımcınız olsun, çok güzel kapılar açsın size inşallah.

Ay nasıl sinirlendim senin konunu okurken ya! Etmememe rağmen bütün küfürleri edesim var şuan o eski sözlün denen .... e (Boşluk doldurmak serbest) zaten kötü bi haftasonu geçirdik,bu erkekler neden istemediğini alamayınca böyle adilik yaparlar ya kaldıramıyorum bunu.canım Allah yardımcın olsun,ailen eninde sonunda barışır seninle,sen sabret yeterki.kardesinin destek olması gerekirken yaptığını unutmak kolay olmaz ama Baba'nın öyle demesine bakma,öyle olsa seni evden o atardı.inşallah en yakın zamanda düzelir aranız, inan çok kötü oldum

Annem simdi geldi yanima ve bi akrabizim yanina gitmemi soyluyo bana biraz uzaklasmak iyi gelirmis yurtdisinda oturuyo teyzemin kizi ordanda birini bulup evlnirsem hic gelmezmisim iyi olurmus bunlar beni tamamen gozden cikarmis zaten ne yapsam kar etmicek anlasildi bende ilerde duzelir diye umuyodum ama yok boyle seyleri etraftanda duyuyolardi yok kiz hamile kalmis evlenmek zorunda kaldilar gibilerinden ama millete bisey demeyip bide yanlarinda oluyolarda bisey olmaz evlat atilmaz diye kendilerine olunca oyle denilmiyomus demekki
Yok artık....! cidden mi?! Baya baya tam olarak böyle mi dedi?
Annenin sözlerinden "Senin icin iyi gelir" kısmına kadar ,he iyi, diyodum ki , ordan evlenirsen gelmezsin kisminda dumur oldum

X