babamın yeni eşi

üstelik babam hala arada bebekte bir takım sıkıntılar çıktı babam istemiyor kadın doğurcam ölsem bile ablaları bakar modunda.
o yüzden kadının iyi niyetinden şüpheliyim hee bir de bebeğin kız olduğunu duyunca 2-3 gün ağladı ne hikmetse..

ne gibi sikintilar cikti, bir tani testi ile sabitlendi mi bu sikintilarin netligi? benim de oglum olacak, ben de erkek diye oturdum agladim. cunku bir oglum vardi ve kiz istiyordum. bir daha cocuk yapmayi dusunmuyorum, o sebeple hicbir zaman kizim olmayacak, barbie oynayamayacagim diye ciddi manada kabullenme sorunu yasadim. hamilelik yasamadiginiz ve anne olmadiginiz icin anlayamiyorsunuz bunu. hikmeti bu.

boşandılar.
düşman değilim ama bu yaştan sonra çocuk diye tutturdu hamile kaldı evlenirken bize söz vermişti babam eşide istemiyoruz ne çocuğu demişti şimdi ise hamile. biz atanamız olsun öyle evlenin demiştik bi nevi kendimizi kandırılmış hissetti,k üstelik babam hala arada bebekte bir takım sıkıntılar çıktı babam istemiyor kadın doğurcam ölsem bile ablaları bakar modunda.
o yüzden kadının iyi niyetinden şüpheliyim hee bir de bebeğin kız olduğunu duyunca 2-3 gün ağladı ne hikmetse..

yinede babama çok özen gösteriyor o yüzden görmezden geliyorum.

Yahu sanane?
O kadın çocuk yapmış istemiş olmuş sanane
Ne demek kandırıldık
Senden izin mi alacaklardı
Seni ilgilendirmiyor ki
Ne zaman bebek yapacaklarına kadar karışma hakkını kendinde nasıl buluyorsun?

yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.

insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.
Hasta diye ana evladindan vazgecmez küçük hesaplar icine de girmez başta istemediginiz icin kadin ne dese ne yapsa batiyor bence baba niza da yazik

ne gibi sikintilar cikti, bir tani testi ile sabitlendi mi bu sikintilarin netligi? benim de oglum olacak, ben de erkek diye oturdum agladim. cunku bir oglum vardi ve kiz istiyordum. bir daha cocuk yapmayi dusunmuyorum, o sebeple hicbir zaman kizim olmayacak, barbie oynayamayacagim diye ciddi manada kabullenme sorunu yasadim. hamilelik yasamadiginiz ve anne olmadiginiz icin anlayamiyorsunuz bunu. hikmeti bu.

yok maalesef bizimki en baştan beri sıkıntılıydı tüm taramalar yapıldı en son keseden su aldılar en net orada belli olmuş.
zaten üzgünler bizde üzüldük tabiki kim olursa olsun zor bir durum.
kadın ağlarken kardeşimde yanındaydı sana bir erkek çocuk vermek istiyordum demiş babama kardeşimde bozulmuştu.

ayrıca o küçük bebek evet benim kardeşim inkar etmiyorum kabullesoe de yok ilk başlarda deli gibi de kıskandım ama annesinin doktorun tüm söylemlerine rağmen umrumda değil doğurcam demesi akıllıca gelmiyor.

çünkü bence normal bir çocuğun bakımı bile bu kadar zorken hasta bir çocuğa annesinin şevkatiyle hiç kimse bakamaz.
baksam bile hep el ucuyla bakcam emin olun buna çünkü istemiyorum apaçık bir şekilde ne lafı dolandırıyorum ne de üstünü örtüyorum bişeylerin.
başkasına güvenip çocuk doğurmak bence annelik değil.
Ben dogurdum ilk bebeğim i kaybettim doğum da ama vicdan im rahat aldirip canına kiysaydim hep acaba yaşar mıydı sorusu beynimi kemirerecekti

neden sen bakiyorsun ki? ben de 29 yasimdayim ve hamileyim. o zaman 30 oluyorum diye dogurmayayim mi?
hayir anlamadigim aminosentez, nftdna yahut bir tani testi mi yapildi da engelli diye karara vardiniz da neden doguyor diye dertlendiniz?

Allah kinadiginiz ile sinar pembe, yapmayin. kurtaja karsi degilim ancak kurtaj karari anneyi baglar, siz bu konuda yorumda bulunmaktan bence ar edin, keza bedeli cok agir sinavlar olabilir.

kadın 40-42 yaşında falan.
evet tüm testler yapıldı babam istemiyor çünkü maddi durumları hasta bir çocuğu eğitip güzel imkanlar sunacak kadar iyi durumda değil.
kadında ölsek bile ablaları var diyor. ben kendi anneme bile güvenemem ya bakmazsa ya çocuk ortada kalırsa derim.

evet anne değilim ama sağlıklı çouk büyütmek bile bu kadar zorken hasta bir çocuk dünyaya getirmek zor.

kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz denmiş sizce ben salak mıyım bilmiyor muyum bu ihtimali.
tabiki belli değil ama bir göz göre yapılan bir hata vardır bir de yanlışlıkla.

yok ben bu konuda sizin kadar masum düşünemiyorum.
hasta bir çocuğum olacak dese doktor olsun ya yeterki olsun ben o 20 yaşına gelmeden ölcem ama olsun demem ben diyenide hiç bir türlü aklım almaz.

insanlar bazen kendi öz be öz çocuğuna bakarken deliriyor kim emanet edebilir hemde hasta bir çocuğu bir başkasına
düpedüz bencillik bu kadının yaptığı bence vicdan sahibi bir anne benden sonrası tufan diyerek çocuk yapmamalı.
bildiğin cahillik.

arkadaşım senin ağzından çıkanı kulağın duyuor mu veya yazdıklarını gözün görüyor mu?
ne demek 20 yaşına gelmeden ölecek
kadın 40 yaşında, neden 60 yaşına gelmeden ölsün?
ne kadar büyük laflar bunlar
hiç mi korkun yok?

o kadın neden seninle görüşmek istiyor anlamış değilim

yok maalesef bizimki en baştan beri sıkıntılıydı tüm taramalar yapıldı en son keseden su aldılar en net orada belli olmuş.
zaten üzgünler bizde üzüldük tabiki kim olursa olsun zor bir durum.
kadın ağlarken kardeşimde yanındaydı sana bir erkek çocuk vermek istiyordum demiş babama kardeşimde bozulmuştu.

oncelikle neticenin temiz gelmesini temenni ederim. yasanabilecek en agir surec. bu hamileligimde bende de risk tespit edildi, amerika'ya dna yolladik. netice gelene dek 2 hafta ben yasadim mi bilmiyorum. dolayisiyla o kadincagizin derdi oyle buyukken lutfen gereksiz sacmaliklar yapmayin. sonra hayat boyu kendi pismanliklariniz bitmeyecegi gibi, -kadini gectim- babaniz ile bir daha iliskiyi toparlayamazsiniz.

kardesiniz elbet ki caniniz ama onun bu bozulmalari sizi etki altinda birakmasin lutfen. her daha evvelden cocuk sahibi olan cift, yeni bebek haberini aldiklarinda kendilerinde olmayan cinsiyetli bebegi arzu ederler. istisnalar vardir elbet, ama cok dogal bir seydir bu.

siz lutfen bilincli ve size yakisan tavirlara donun yuzunuzu, kimsenin etkisinde kalmayin.

Hoşunuza gitmeyenine ama babanız evli be zaten kısıtlı zamanını eşiyle geçirmesi gidip onun evinde uyuması normal

Bence kız da normal siz evli barklı kadın bu durumdan psikolojik olarak etkileniyorsanız o da etkilenir ki o aynı evde yaşıyor bebek vs o evde büyüyecek

Sizin kaprisiniz için de kimse çocuğunu babasına bırakmaz

Sonrasında haklısınız yer bulamayınca size gelelim dendiğinde yokum demeniz nırmal ki zaten evde de değilmişsiniz

Şehri de merak ettim gölde balık tutma vs özendim

evet tüm testler yapıldı babam istemiyor çünkü maddi durumları hasta bir çocuğu eğitip güzel imkanlar sunacak kadar iyi durumda değil.
kadında ölsek bile ablaları var diyor. ben kendi anneme bile güvenemem ya bakmazsa ya çocuk ortada kalırsa derim.

evet anne değilim ama sağlıklı çouk büyütmek bile bu kadar zorken hasta bir çocuk dünyaya getirmek zor.

kimin ne kadar yaşayacağı belli olmaz denmiş sizce ben salak mıyım bilmiyor muyum bu ihtimali.

aminosentez neticesi henuz gelmedi diye yazmisken bu kadar hukume varmayin pembe lutfen. cok buyuk bir gaflet icindesiniz, sinavi cok buyuk olur.
benim de bir onceki yorumda yazdim, riskliydi hamileligim. test neticesi oyle gelseydi sonlandiracaktim evet ama bunu sizinki kadar acimasiz bir uslupla dile hicbir zaman getirmedim.

cok buyuk yanlsilar icindesiniz.

arkadaşım senin ağzından çıkanı kulağın duyuor mu veya yazdıklarını gözün görüyor mu?
ne demek 20 yaşına gelmeden ölecek
kadın 40 yaşında, neden 60 yaşına gelmeden ölsün?
ne kadar büyük laflar bunlar
hiç mi korkun yok?

o kadın neden seninle görüşmek istiyor anlamış değilim

yahu tahminen diyorum hadi olsun 70 ya ortalama bir yaş söylüyorum. babam zaten daha yaşlı kendi diyor hiç bişeyini göremicem diye.

kadın niye benimle görüşmek istemesin ben ne yapıyorum ona kendi de açıkca söylüyor vicdannen rahat değilim yaptık ama belki dünyaya geldikten sonra bize lanet edecek bakamayacaktınız niye doğurdunuz diyecek diyor.
bu yaşta doğurmasaydım böyle olmayacaktı diyor.
bizde aaa olur canım ya üzme kendini diye sırtını sıvazlamıyoruz gerçekleri söylemek ne zamandan beri kötü oldu.

oncelikle neticenin temiz gelmesini temenni ederim. yasanabilecek en agir surec. bu hamileligimde bende de risk tespit edildi, amerika'ya dna yolladik. netice gelene dek 2 hafta ben yasadim mi bilmiyorum. dolayisiyla o kadincagizin derdi oyle buyukken lutfen gereksiz sacmaliklar yapmayin. sonra hayat boyu kendi pismanliklariniz bitmeyecegi gibi, -kadini gectim- babaniz ile bir daha iliskiyi toparlayamazsiniz.

kardesiniz elbet ki caniniz ama onun bu bozulmalari sizi etki altinda birakmasin lutfen. her daha evvelden cocuk sahibi olan cift, yeni bebek haberini aldiklarinda kendilerinde olmayan cinsiyetli bebegi arzu ederler. istisnalar vardir elbet, ama cok dogal bir seydir bu.

siz lutfen bilincli ve size yakisan tavirlara donun yuzunuzu, kimsenin etkisinde kalmayin.

canım sonuç geldi. netleşti bebeğin durumu.
o yüzden babam istemiyor. ben sağlıklı çocuğa ne bırakabilcem ki buna ne sağlayayım diyor.
kadının bu umarsızlığıda beni delirtiyor.

Neden bu kadar sorun ediyorsunuz ki anne babanız ayrılmış babanız bir hayat kurmuş kurabilir de ama kız göl kenarı istedi siye o istediği yaptırıyor demeniz saçma evin bahçesi ile göl kenarı bir olur mu şimdi babanız sadece sizinle de aktivite yapabilir tamam da yani siz de gitseniz ne olur ki sonra da babam istemiyor diyorsunuz. Görüşmek istemiyorsanız onlarla zaten baban tek geliyormuş görürsün.

Çok büyük konuşuyorsunuz çok yarının ne getireceğini kimse bilemez lütfen ona göre düşünün.

canım sonuç geldi. netleşti bebeğin durumu.
o yüzden babam istemiyor. ben sağlıklı çocuğa ne bırakabilcem ki buna ne sağlayayım diyor.
kadının bu umarsızlığıda beni delirtiyor.

cok aci. dilerim tahminin disinda gerceklesir netice.
lutfen siz bu konuya dahil olmayin pembe.
birakin babaniz ile esi kendi sinavlarini kendileri versinler bu konuda.
icinizi rahatlatacaksa da soyliyeyim, muhtemelen bebekteki sorun down. ve down sendromlu bebekler 30 yaslarini goremiyorlar. size kalmaz bakimi o sebeple, musterih olun.

yahu tahminen diyorum hadi olsun 70 ya ortalama bir yaş söylüyorum. babam zaten daha yaşlı kendi diyor hiç bişeyini göremicem diye.

kadın niye benimle görüşmek istemesin ben ne yapıyorum ona kendi de açıkca söylüyor vicdannen rahat değilim yaptık ama belki dünyaya geldikten sonra bize lanet edecek bakamayacaktınız niye doğurdunuz diyecek diyor.
bu yaşta doğurmasaydım böyle olmayacaktı diyor.
bizde aaa olur canım ya üzme kendini diye sırtını sıvazlamıyoruz gerçekleri söylemek ne zamandan beri kötü oldu.

yazmak istediklerimi yazmayacağım
hiç tanımadığım bir insanı kırmak istemiyorum çünkü

benim de annem babam ben doğar doğmaz ayrılmışlar
babam yıllar sonra tekrar evlendi hem de yılan gibi diyeceğim, yılanlara hakaret olacak cinden bir kadınla

buna rağmen sizi anlayamıyorum, haklı bulamıyorum
bence kesinlikle özeleştiri yapmalısınız
farkındaysanız herkes aynı şeyi söylüyor...

İhtimalleri pek düşünmeden yazıyor gibisiniz. Sürekli kadın ölecek kadın ölecek. Nereden biliyorsunuz ne zaman öleceğini?
Bebeğin rahatsızlığı nedir?

X