- 20 Haziran 2017
- 1.117
- 4.239
- Konu Sahibi elifnurbeyza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maalesef ağır cahil. Keşke troll olsa.. hem bakirelik testine gitti hemde bunu söyleyince namusuma laf edemezsin dedi giden sensin Nuranka senin düğünün olsaydı yemin ederim kaynanan sana çarşaf kontrolüne gelirdi sen de gururla gösterirdinnn
Mune ben bu kadının bana yorum yapmasını istemiyorumyok konularına bakınca annesinin ölmesi, babası ve yaptığı evlilik onun psikolojisini altüst etmiş acil tedavi olması lazım
En azından cahilim.Kocamin peşinde dedektif değilimMune ben bu kadının bana yorum yapmasını istemiyoe
Dedektif olmak daha iyi. Uyanık olursun. Bu yorum bile seviyeni gösteriyorEn azından cahilim.Kocamin peşinde dedektif değilim
Dedektif olmak daha iyi. Uyanık olursun.En azından cahilim.Kocamin peşinde dedektif değilim
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarMune ben bu kadının bana yorum yapmasını istemiyorum
Sen merak etme benim kocam şüphe uyandıracak birsey yapmadi.Aileler yüzünden anlaşamadık biz.Dedektif olmak daha iyi. Uyanık olursun. Bu yorum bile seviyeni gösteriyor
En azından eş seçiminde senin kadar cahil değilim.Sen seni aldatabilecek adamı bile terkedemiyorsun.Dedektif olmak daha iyi. Uyanık olursun.
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar
İşte arkanda durmadı.. demek ki sevmemiş seni. Bu arada benim kocam yok. Beni çok seven bir ailem varSen merak etme benim kocam şüphe uyandıracak birsey yapmadi.Aileler yüzünden anlaşamadık biz.
Her neyse.Vazgecemedigine göre birgün olacak.İşte arkanda durmadı.. demek ki sevmemiş seni. Bu arada benim kocam yok. Beni çok seven bir ailem var
Dediğin adam sevgilim bile değil dkdkfkdldld flörtüm senden sadece şunu istiyorum lütfen dışardan bir göz olarak kendi konularını okur musun ? Ne kadar vizyonsuzca…En azından eş seçiminde senin kadar cahil değilim.Sen seni aldatabilecek adamı bile terkedemiyorsun.
Sen mi vizyonlusun ya.Bir erkeğin telefonunu kurcaliyorsun.Dediğin adam sevgilim bile değil dkdkfkdldld flörtüm senden sadece şunu istiyorum lütfen dışardan bir göz olarak kendi konularını okur musun ? Ne kadar vizyonsuzca…
Senin kafa yapında olan birine zaten hiçbir erkeğin bakmaması lazım.Nefes aldırmıyorsun.Sen mi vizyonlusun ya.Bir erkeğin telefonunu kurcaliyorsun.
Özür dilerim devlet hastanesinde tesettürlü asistana bakirelik testi yaptırmadığım için, özür dilerim babamın istediği gibi giyinmediğim için , özür dilerim kocam bana gösteriş meraklısıısın demediği için daha sayıyım mı dkskdks hele kahve pembe iken açtığın rezil konular fkdkdkd utançtan başka hesap açtınSen mi vizyonlusun ya.Bir erkeğin telefonunu kurcaliyorsun.
Sana hesap vermek zorunda mıyım.Sen başlattın kim vizyonsuz görüyoruz.Mahalle karıları gibi satasmaya gelmişsin.Erken menopoza mi giriyorsun hayırdır.Erkek arkadaşın mi yüz vermedi.Özür dilerim devlet hastanesinde tesettürlü asistana bakirelik testi yaptırmadığım için, özür dilerim babamın istediği gibi giyinmediğim için , özür dilerim kocam bana gösteriş meraklısıısın demediği için daha sayıyım mı dkskdks hele kahve pembe iken açtığın rezil konular fkdkdkd utançtan başka hesap açtın
Ha bu arada kendisiyle daha arkadaşken biri hakkımda konuştu diye üstüne saldırdı . Nikahlı kocan bile korumuyor seni fkdkfkdSana hesap vermek zorunda mıyım.Sen başlattın kim vizyonsuz görüyoruz.Mahalle karıları gibi satasmaya gelmişsin.Erken menopoza mi giriyorsun hayırdır.Erkek arkadaşın mi yüz vermedi.
O klavyeye güvenerek bunları yazman normal gerçek hayatta karşılaşmak dileğiyle.Ha bu arada kendisiyle daha arkadaşken biri hakkımda konuştu diye üstüne saldırdı . Nikahlı kocan bile korumuyor seni fkdkfkd
Kadınlar kulübüne engelleme gelsin.Ben bu kişiyi engellemek istiyorum.Seviyesiz ya.Mune Ortalık karıştı düzen bozk
Dövecek misin beni dkskdkdkdkslsO klavyeye güvenerek bunları yazman normal gerçek hayatta karşılaşmak dileğiyle.
Ya sen hala konuşuyor musun.Git surdan kendi derdini cozememis gelmiş bana trollluk yapıyor.Dövecek misin beni dkskdkdkdksls