babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

simdi sen misafirsin. evin erkehi evin karisini tekme tokat dovuyor ve ayiramiyorsun. dayak yiyrn kadın hi yandan hem anneze hem abinize saydiriyor. sen gitmek istemez misin?
her zaman maddi olarak yükleniyorsa tamam hakli. ama bi bilet icin bu olayin buyumesi sacma.evime giderim odama girerim esime ne sayacaksam sayarim. erkekler malum hicbir seyde gururu bilmezler baskasinin yaninda laf soylemeye gelince gurur abidesi kesilirler şakk yapistirirlar tokati.
ben iki tarafida hatali buldum m. plan mevzusuna gelince ben soyle dusundum.telle konusurken o an icin düşüncesini soylemis olabilir. Çünkü o tür ani planlari ben de esim de fazlasiyla yapiyoruz

Bilip bilmeden ne de güzel saydırmışsınız bana , yok barışmışımdır yok hatalıymışımdır yok bendede suç varmış dır dır yapmışım .. Yok kv me ailesine saydırmışım ...
Siz böyle yazdıkça allah allahh ben bunları yaptımmı gerçekten diye düşünmeden edemedim
Ama maalesef hiçbir dediğinizi yapmadım üzgünüm..
Ne ailesine saydırdım ne kardeşine kv sine tam tersi küfrü hakaretler edilen üzerine tokat üstü tokat atılan bendim, konumu nerelere çekmişsiniz inanamıyorum...
Tabiiki çıktım ordan babamın evindeyim !
Eşim olucak "adam"( demeye utanıyorum )ağladı dün gece hüngür hüngür ağladı özürler pişmanlıklar gırla ...
Çıktım yola artık hazmedemeyeceğimi bu evliliğin devamını getireceğim ve onunla bi yolda yürümek istediğim inancımı yitirdim..
Ben yazımı eksik yazdım sanırım ya da yazarken kendimi ifade edemedim neyse..
İlerde yeniden evlenip mutlu olucağımı bile yazan olmuş
yeni bir evliliği düşünmek aklıma gelecek en son şey bile değilken üstelik ...
Çocuğumu sağlıklı bi ortamda büyütmeyi istiyorum onun için yaşayacağım inş
Eşimede ne zaman isterse gelip görebileceğini baba olduğunu unutmamasını kendini kızından mahrum bırakmamasını söyledim inş anlar
Arkadaşlar destek olan olmayan herkese yinede sonsuz teşekkürler

Merhaba . Esin eşeklik yapmış. . Canım eğer samimi pismansa gelsin babanın evine orda Özür dilesin başta senden ve ailenden. . Baban alsın karşısına biraz korkutarak konussun. Sende konuş bütün derdini isteğini anlat biraz duygusal biraz sert .. adamsan bir daha bunları yapmaz duzelirsin de .. vs vs . Canım herkes pişman olduğu müddetçe ikinci şansı hak eder . Çocuğunu parçalanmış bi ailesizlik içinde büyütme .. bence bi şans ver . Tabi bunlar benim fikrim hakkına hayırlısı ne işe o olsun .

Hiç şakk diye tokat yediniz mi?

Seni suçlayan, yargılayan sen de dır dır yapmışsın, sen de ne karışıyorsun diyenlere lütfen kulaklarını tıka
ne olursa olsun bir tek tokatın bile bahanesi olamaz hiçbirşey
sen ne yapmışsın onu aldatmış mısın, annesine babasına küfür etmişsin, kaldı ki bunlar için bile şiddet hoşgörülemez çok çok boşarsın biter tokat hem de defalarca hiç birşeyin sonucu olamaz
bunu savunan sende böyle yapmışsın deyip tokatı hakettiğini ima eden kadınları şaşkınlık içerisinde okudum
dik duruşuna hayranım
Allah yolunu açık etsin, bundan sonra da karşına hep iyi insanlar çıkarsın
hep mutlu ol

Hic de ayirma tesebbusu olmamis anlatilanlara bakilirsa.. Hemen kendi şovunu yapmis hanim.. Ortalığın iyice kizisacagini en aptal insan bile bilir oyle bi durumda.. Defolup balkona filan ciksaydi, hic karismasaydi o zaman..
Evet, konu sahibinin konuyu evde baskalari varken acmasi iyi olmamis; adamin huyunu biliyordur.. Ama koca olacak herifin kadina kudurmus gibi saldirmasi gerekmiyordu; hem hakaret hem kufur hem de siddetle! O yuzden her türlü haksiz..

Bence bu adam ne seni ne de cocugunu hak etmiyor. Kizim icin bir sans daha vereyim deme sakin. O babayla buyumesi kizin icin asil sanssizlik olur. Hemen darp raporu alip dava acin elinde ne varsa da alin. Ve ona inanip asla geri donmeyin....

Çok üzüldüm bu mudur adamlık birsürü hakaret, 3-5 altının peşine düşmek, üstüne tokatlamak.Gerçek yüzü ortaya çıkmış.

Umarım temelli kurtulursunuz bu adamdan ve sülalesinden.

Once konuyu duzgun okuyun.

Kadin zaten esiyle odaya gecince sakince sormus sadece. Sinirlenmis ama bagirmadan sormus yani. Ortaligi savas alanina donduren ve tokatlayarak kadini disari cikartan adamin kendisi.

Ayrica misafir oldugum evde bir insan baska bir insani dovuyorsa(ozneler kim olursa olsun) polis cagirir, tutanak tuttururum.

Sizin gibi siddeti hakli goremedigim icin olabilir. Siz kacin gidin. Zaten baska bir sey beklemek yanlis olur.

Eseklik yapmis : Karisini dovmus

Bu hukukumuzda suctur, her turlu evrensel degerde suctur. Ama geliyor rahat rahat herkes ikinci sansi hakeder zirvalariyla dolmus birisi, eseklik yapmis diyor.

Boyle fikirsizlikleri okumaya katlanamiyorum artik.

Gidin kendinize ezik bir konu sahibi bulun, dolu var zaten.

Bu cesur kadini rahat birakin.

Allah yardımcınız olsun

Konu sahibi o darp raporunu mutlaka alin. Daha fazla gec kalirsaniz alamazsiniz.

Elinizde dursun, belki bosanmam demeyin.

Lutfen cocugunuzu annenize birakin ve hastaneye gidip darp raporunuzu alin.

Kadınlar bile dayağı basit bir şey olarak gördükten sonra ne kadar kamu spotu yapsan nafile.

Hayat sizin feminen kahramanliginiz kadar kolay değil. . Zaten siz bu kıza gaz verdiniz . Ki bu benim fikrim dedim fikrimi tartisamazsin sen öyle düşünüyorsun diye başka fikri yanlış goremezsin. Herneyse herkes hürdür fikir ve yaşantı da . Sonucuna o katlanacak hanimefendi biz değil o çocuk ayrı ailede büyücek biz değil.

Ayrı ailede büyümesin ama babasının annesine şiddet uyguladığı bir ailede , bozuk bir psikolojiyle büyüsün. Şiddete eğilimli sağlıksız bir birey olarak yetişssin. Bu mudur sizin sağlıklı aile anlayışınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…