- 19 Mayıs 2016
- 970
- 1.981
- 63
- 30
- Konu Sahibi scarlettjohansson
Amin inşş teşekkür ederimAllah en kısa sürede hayırlısı ile kurtarsın sizi bu insanlardan.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin inşş teşekkür ederimAllah en kısa sürede hayırlısı ile kurtarsın sizi bu insanlardan.
Ben harcadığım zamana üzülüyorum boşa geçen 3 yılım kucağımda bebek onun için yarım kalan eğitimim...
Değmezmiş hiçbiri
Eğitime devam inşönce daima kendini düşünmelisin hayatta artık bebeğini ve kendini düşün.. çünkü değmez gercekten inan hiçkimseye hiçbirşeye mesela kendin için yaşa artık eğitimine devam et mesela
Yok ben hesabı mahşere bıraktım anladım bu dünya adaletsizlerin zalimlerin dünyasıAffettim diceksiniz diye ödüm koptu.. bir insanın kucağında bebeği varken tokat yemesi çok ağır ...
Her insan hata yapar sizde yapmışsınız bir hata ana toparlanın ve mutlu olmaya Bakım belki hayat günün birinde başka başka sürprizlerle gelir KarşınızaEğitime devam inş
Bundan sonra bebeğim ve kendim için yaşıyorum şükür ki annem babam arkamdalar dağ gibi
Onlar olmasa böyle toparlanamazdım
Yok ben hesabı mahşere bıraktım anladım bu dünya adaletsizlerin zalimlerin dünyası[/QUOTE
Mahserde cezasını allah verir
Siz haklarınuzı alın canı yansın böle kolayca sıyrılamasın bu işin içinden
Bir tokat atan ilerde neler yapmaz kiBak cnm karsilikli tartisma bu
Sinirlilikle tokat atmis evt olmamaliydi cok yanlis ama konu sahibide sesini yukseltmis kavga gurultu yani
Bi tokatla bosanilcaksa kimse evlenmesin
Dayagi desteklemiyorum ama kadinlarda cok sertler eslerine karsi
Bende yasadim ayni seyleri esim annesibe yedirir hep ama karismiyorum artk bende bole hir gur ciksam benim de esimle aram bozulur belki o da sinirine hakim olamayip tokat atar yani diyecegim o ki cok sert cikmamak lazim bizim gucumuz erkeklere yetmez onlari sakince dize getirmeliyiz sikayetlerimizi dirdirla yaptiramayiz