babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

Ben harcadığım zamana üzülüyorum boşa geçen 3 yılım kucağımda bebek onun için yarım kalan eğitimim...
Değmezmiş hiçbiri

önce daima kendini düşünmelisin hayatta artık bebeğini ve kendini düşün.. çünkü değmez gercekten inan hiçkimseye hiçbirşeye mesela kendin için yaşa artık eğitimine devam et mesela

Affettim diceksiniz diye ödüm koptu.. bir insanın kucağında bebeği varken tokat yemesi çok ağır ...

önce daima kendini düşünmelisin hayatta artık bebeğini ve kendini düşün.. çünkü değmez gercekten inan hiçkimseye hiçbirşeye mesela kendin için yaşa artık eğitimine devam et mesela
Eğitime devam inş
Bundan sonra bebeğim ve kendim için yaşıyorum şükür ki annem babam arkamdalar dağ gibi
Onlar olmasa böyle toparlanamazdım

Eğitime devam inş
Bundan sonra bebeğim ve kendim için yaşıyorum şükür ki annem babam arkamdalar dağ gibi
Onlar olmasa böyle toparlanamazdım
Her insan hata yapar sizde yapmışsınız bir hata ana toparlanın ve mutlu olmaya Bakım belki hayat günün birinde başka başka sürprizlerle gelir Karşınıza

Siz kavga ederken görümceniz olacak kişi neden valizini hazırlıyor ortalıgı yatıstırmaya calısacagi yerde
İğne dahi almam demeyin evlat vermıssınız bu adama
Benim cocuk yokken bosandım hiçbişi istemedim ve suanda o kadar pişmanım ki
Söke söke haklarınızı alın

En dogru karari vermissiniz esiniz olacak dort ayakliyi gectim gorumce denen o insanimsi varlik da cezasini bulur umarim. Yaziklar olsun hepsine.
Mutlu bir hayat diliyorum.

• Beğen
Reactions: anu
Bir y
Bak cnm karsilikli tartisma bu
Sinirlilikle tokat atmis evt olmamaliydi cok yanlis ama konu sahibide sesini yukseltmis kavga gurultu yani
Bi tokatla bosanilcaksa kimse evlenmesin
Dayagi desteklemiyorum ama kadinlarda cok sertler eslerine karsi
Bende yasadim ayni seyleri esim annesibe yedirir hep ama karismiyorum artk bende bole hir gur ciksam benim de esimle aram bozulur belki o da sinirine hakim olamayip tokat atar yani diyecegim o ki cok sert cikmamak lazim bizim gucumuz erkeklere yetmez onlari sakince dize getirmeliyiz sikayetlerimizi dirdirla yaptiramayiz
Bir tokat atan ilerde neler yapmaz ki
Kimse eşine tokat atmamalı
Hele ki evlat vermiş anne olmus

şaka yapmıyorum, şurada bir tokattan ne olacak, erkeğe gücümüz mü yeter, dırdır tokatı getirir diyenler gibi bir karım olsa kaşının üzerinde gözün var der her gün döverim.. böyle kadınlar için şiddete karşı falan değilim, yiyin oturun dayağınızı dibine kadar hak ediyorsunuz.. konu sahibi, sana o zaman da helal olsun demiştim, şimdi de diyorum.. donuna kadar al o mahluğun..

Ayrıca şu kocandır yuvandır diyen kadınlara sinir oluyorum. Kocaysa bilsin kocalıgını kimse oyuncak değil. Kukla değil. Hep alttan ala ala başımıza biz çıkarttık bunları. Herkes kendi yerini bilecek önce saygı. Seni saymayan kocayı sen niye sayasın ki?.
Olmuyorsa olmuyor. Üzülmek için gelmedin dünyaya.

Derdinin baştan beri para olmadığı belli seni yoksayması çıldırtan

ama lütfen bişey istemiyorum nafaka istemiyorum gibi bi hataya düşme

Nekadar nealabiliyosan al asla bırakma

Bu günlerde geçecek , evladınla çok güzel günler yaşayacaksın inşallah . Allah her daim yardımcın olsun .

Back