babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

Oncelikle Allah sabir versin aile iliskilerine nedense cok yorum yapamiyorum birseyler dugumleniyor bogazimda. Aslinda sana ve esine bakinca o kadar uzulmuyorum cunku hayat o kadar garip ki Sen bugun bosan 3-5-8-10 ay belki 1 yil sonra biri cikar karsina tüm gecmisi bile unutturabilir belki Yani ama daha mutlu olacagin sebepler insanlar olacaktir. Ben en cok kucucuk bedeni olan o yavrucaga icim gitti hele bunun yaninda birde beyinsiz bir baba ise o cocuk icin daha zor olacaktir. Bosanmis bir ailenin cocugu olarak hayat bize daha o zamandan 1-0 yenik baslatiyor ne soylenir ki Allah caresini yaninda biran evvel versin.

Aileniz arkanızdaysa bence gitmeyin derim ö bEnimm n kuzenimin eşi de böyle Aileciydi kuzenim bi affetti iki affetti en son bi kulağı sağır kaburgası kırık bi şekilde baba evine döndü kızı da vardı 6 yaşında hala korkudan altına yapıyor konuşamıyor Rabbim yardımcın olsun

SAKIN DÖNMEYİN O EVE BOŞANMA DAVANIZI AÇIN. EZDİRMEYENİZ DAHA FAZLA KENDİNİZİ HAKKINIZIDA ALIN BIRAKMAYIN TERBİYESİZ HERİF

İğney boşverin. Bu adam (!) size dayak atmış. Alın darp raporunu da tazminat alın. Sonra da böyle birinden ve böyle bir aileden kurtulduğunuza dua edin.

yazdigim.mesaji anlayamayanlardan biri daha
Yorum cok normal, biz sorunluyuz o halde?!
Tamam annesine maddi destek verebilir, orda hemfikiriz de, karisini adam yerine koymayarak yapamaz bunu.. Ikisine karşı da sorumluluklari var..
Gorumcenin nesine hak verilebilir, adam büsbütün cosmus hanfendi esyalarini toplama tribine girince.. Yetmemis, kardeşiyle bir olmus, evin hanimini ezmis.. Benim annem dayilarimin gozunu oyar yengelerime el kaldirsalar.. Hakli/haksiz farketmez..
Evet durduk yere bi dayak olayi var da, bosanma nasil 'durduk yere' burda; onu anlayamadim?

görümce kendi dayak yemiş gibi bavul toplama triplerinde
ağzında ki laf annesi değil mi yapacak kadına bak
konu sahibi görümcesiyle iyi anlaşıp anlaşmadığını bir düşünsün bence

görümce kendi dayak yemiş gibi bavul toplama triplerinde
ağzında ki laf annesi değil mi yapacak kadına bak
konu sahibi görümcesiyle iyi anlaşıp anlaşmadığını bir düşünsün bence
Ya insan orda sırf ortalik sakinlessin diye yapici olmaya calisir geline hak vermese bile.. Boyle hainlik, sinsilik olmaz.. Ne kotu insanlar var.. Orda kendi şovunu yapmis; guya kavga ortaminda duramiyo hatun.. Diyecek cok sey var da neyse..
Konu sahibi, boyleleri ne degisir ne de duzelir.. Keske olumlu konusabilseydim..

değil görümce dışarıdan gören herhangi bir komşu- arkadaş araya girmeye çalışırdı
diğer odada sinsice olanları dinlemezdi
ilahi adalet büyüktür ama kocası vardır bakalım ne kadar dayanabilir kocası ailesine sürekli yardım ederse

Ben anlamıyorum çocugunu sömürmeye calısan aileleri. Adam derse tamam anne hic zahmet etme ben alırım diye neyse anne kendisi istiyor. Büyüttü diye almak zorunda mı buzdolabı falan. Emekli maaşı falan varsa kendisi alsın kimse kimseye yük olmak zorunda degil hayret bir sey. İkincisi bir kardesin araya girmemesi lazım ları koca konussun görümcene ne yani. Üçüncüsü sana dayak atması ne demek Kuran'ı kerimde bile övülüyor kadın bu adamlar karısı diye dövmeyi hak mı görüyor kendinde. Dördüncüsü de bes tane ceyrek ne kadar yapar artık esin onu da mı kıskanıyor ki sen bütün altınlarını borc vermişken. Ne kv ne kp karışmasın bu evliliklere insanların yuvalarını bozuyorlar.

İyi güzel de defalarca tokat atmış? ?? O nolcak

Cevremde de var bu tipler.oglu evlenir hala maddi yardm bekler alacagi gelini kendine hizmet edecek kizlardan secerler

Of bi dusun su cocuklarnizin yakasindan

Bilet parasi veremiyosan gitme bi yere.
oyle annelere sinir oluyorum ya sankı kuma gibi al barı koynuna yat uyu tobe tobe..bu ne kardeşim bnde de var bacılar ayrı oturduğumuz halde evlerımız pek yakın olmadığı halde esim sabah akşam uğrar anasına birde ustune pazara çıkarlar gun paralarını verır bılmem ne...
ama artık hepsine son verıyorum BOŞANICAM

Cok itici.bu adamlar bastan belli etmiyo mu kendini hic?
Anlamadiniz mi peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…