- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 37
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
yazdigim.mesaji anlayamayanlardan biri dahaHayret ki hayret, yazik ki yazik!
Yorum cok normal, biz sorunluyuz o halde?!yazdigim.mesaji anlayamayanlardan biri daha
görümce kendi dayak yemiş gibi bavul toplama triplerindeYorum cok normal, biz sorunluyuz o halde?!
Tamam annesine maddi destek verebilir, orda hemfikiriz de, karisini adam yerine koymayarak yapamaz bunu.. Ikisine karşı da sorumluluklari var..
Gorumcenin nesine hak verilebilir, adam büsbütün cosmus hanfendi esyalarini toplama tribine girince.. Yetmemis, kardeşiyle bir olmus, evin hanimini ezmis.. Benim annem dayilarimin gozunu oyar yengelerime el kaldirsalar.. Hakli/haksiz farketmez..
Evet durduk yere bi dayak olayi var da, bosanma nasil 'durduk yere' burda; onu anlayamadim?
Ya insan orda sırf ortalik sakinlessin diye yapici olmaya calisir geline hak vermese bile.. Boyle hainlik, sinsilik olmaz.. Ne kotu insanlar var.. Orda kendi şovunu yapmis; guya kavga ortaminda duramiyo hatun.. Diyecek cok sey var da neyse..görümce kendi dayak yemiş gibi bavul toplama triplerinde
ağzında ki laf annesi değil mi yapacak kadına bak
konu sahibi görümcesiyle iyi anlaşıp anlaşmadığını bir düşünsün bence
değil görümce dışarıdan gören herhangi bir komşu- arkadaş araya girmeye çalışırdıYa insan orda sırf ortalik sakinlessin diye yapici olmaya calisir geline hak vermese bile.. Boyle hainlik, sinsilik olmaz.. Ne kotu insanlar var.. Orda kendi şovunu yapmis; guya kavga ortaminda duramiyo hatun.. Diyecek cok sey var da neyse..
Konu sahibi, boyleleri ne degisir ne de duzelir.. Keske olumlu konusabilseydim..
Cnmm benim esimde oyle gider annesine para verir beyaz esyasini alir bi yere gidilcekse biletleri alinir ayni yani tipatipp hatta fazlasi eminn ol aylik 500 u gecgin para veriyor kv cook savurgan ve kp yok gorumcemle yasiyor neyse
Ben karismiyorum artik ne yedirirse yedirsin benim yicek ekmegim var mi var acmiyim aciktamiyim hayirr o halde takmiyorum hicbirseyi alincak varsa hayatim suna ihtiyacim var diyorum aliyor harclik verdiginde atiyorum kenara birikim yapiyorum o parayi yok sayiyorum harclik verir zaten istemeden yani diyecegim o ki bosver karisma ben biraktim bunlara kafa yormayi mutluyum sikinti yok kendini ve bebegini dusun duzelir hersey evlenmek kolay bosanmak zor bebekde var tek sikintiniz ailesine yedirmesiyse bosver gormezden gel emin ol mutlulugu bulacaksin ben oyle yapıyorum bu dusunce sayesinde esim daha duskun oldu bana ona tam aksi tatli dille yaklasiyorum pozitif bakiyorum herseye varsin yedirsin varsin alsin biletini hicbisey senden daha onemli degil
oyle annelere sinir oluyorum ya sankı kuma gibi al barı koynuna yat uyu tobe tobe..bu ne kardeşim bnde de var bacılar ayrı oturduğumuz halde evlerımız pek yakın olmadığı halde esim sabah akşam uğrar anasına birde ustune pazara çıkarlar gun paralarını verır bılmem ne...Cevremde de var bu tipler.oglu evlenir hala maddi yardm bekler alacagi gelini kendine hizmet edecek kizlardan secerler
Of bi dusun su cocuklarnizin yakasindan
Bilet parasi veremiyosan gitme bi yere.
O yanına kar kalacak..İyi güzel de defalarca tokat atmış? ?? O nolcak
Cok itici.bu adamlar bastan belli etmiyo mu kendini hic?oyle annelere sinir oluyorum ya sankı kuma gibi al barı koynuna yat uyu tobe tobe..bu ne kardeşim bnde de var bacılar ayrı oturduğumuz halde evlerımız pek yakın olmadığı halde esim sabah akşam uğrar anasına birde ustune pazara çıkarlar gun paralarını verır bılmem ne...
ama artık hepsine son verıyorum BOŞANICAM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?