babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

üyelerden biri kezzap atınca boşanılıyor dedi ben orda bi güldüm zaten.
önce ilk mesajı okuyup cevap yazmıştım allahtan, yoksa çıldırırdım.

bu tip konular çok sinirimi bozuyor.
Kendilerini birey olarak değil de erkek için özel yaratılmış bir obje olarak gören zihniyet bunlar. Evet bende yeri gelir alttan alırım ama esim de bilir yeri geldiğinde alttan almasını. O nasıl bir birey bir insansa bende öyleyim. Aynen benim de sinirlerimi bozuyor bu durumdakiler bide haklı gibi cemkirmeleri !

evlenen iki insan, artık iki kişilik yeni bir aile olduğunu kavrayabilse böyle konular olmayacak zaten.

hayır efendim, annene para veremezsin sen. ben senin karınım, çalışmıyor olsam bile işe giderken giydiğin dona kadar ben yıkayıp hazırlıyorum, senin karnını ben doyuruyorum, kazandığın her kuruşta benim de hakkım var, benim rızamı almadan annene para veremezsin. eve giren para ortaktır.

kavga falan da yok ortada üstelik, kadın sadece bunlar bunlar olmuş benim neden haberim yok diye sormuş. sormak da sonuna kadar hakkı, çocuğu da var üstelik. adam çocuğunun rızkını vermiş.

bazı oğlan çocukları annesinin artık aile dışı birey olduğunu algılayamıyor.

Umarım kararınızdan dönmezsiniz ama ola ki döndünüz vazgeçtiniz boşanmaktan.
O sinsi pislik görümceyle görüşmeyi kesin evinize sokmayın bence.
Ortalığı sakinleştirmek yerine neler yapmış tam bir sinsi.

bak yazıyorum, "o kadınla görüşmek istemiyorum" dediği an bi daha dayak yer.
orası adamın evi, kadın kim ki kardeşinin gelmesine karışacak?

bu zihniyeti bu kadar iyi bildiğim için bana da yazıklar olsun.

sadece sakin ol. kendini hırpalama. bence gitme kocanı kendine çek kötü biri de değil demişsin çünkü ... akıllıca davran 1 kere kendine bu şansı ver apar topar gıtmek seni çok zorlar

bak yazıyorum, "o kadınla görüşmek istemiyorum" dediği an bi daha dayak yer.
orası adamın evi, kadın kim ki kardeşinin gelmesine karışacak?

bu zihniyeti bu kadar iyi bildiğim için bana da yazıklar olsun.
Kesinlikle üzülerek katılıyorum.İşte bu nedenle asla geri dönmemeli konu sahibi bana göre.Ama tabi ki hayat onun.

Adama bak evliliği kavrayamamış hala bekar gibi kafasına göre gezecek
Eşine hesap vermeden tüm parasını harcayacak oldu canım...artık bir ailesi var önce sizi düşünmek zorunda anne bile bi kenara çocuğunun rızkı söz konusuysa...

Kadinlar cok sert derken? Adam anasina babasina kufrederken peki kocacim, haklisin hayatim mi demeli? Gucumuz erkeklere yetmez demeyin. Sizinki yetmez. Ogrenmissiniz kir dizini otur, kocandir yapar cumlelerini kader deyip yasiyorsunuz.
Bence üye erkek bile olabilir kadınları böyle düşündürmeye çalışanlardan

ben kavga sebebi bişey görmedim. tek erkek cocuksa eger oglundan istemiştir gayet normal. evinizde misafir varken keske biraz daha sakin olsaymissiniz. dayak olayi zaten basli basina bi facia. girumcenizin de o esnada valizini toplamasi bana normal geldi. bakti ayiramiyo napacak sizi mi izleyecekti. belki esiniz o anlik oyle bi plan yapmistir.
yok yere dayak yok yere bosanma

Bence üye erkek bile olabilir kadınları böyle düşündürmeye çalışanlardan

Bu düşünce yapisindaki buldumcuk kadinlar hala var maalesef. Aman basimda bi erkek olsunda istedigini yapsin zihniyetinde. Kadinlari guclu gormek istiyorum sahsen. Kimse kendini doven bir adama mecbur hissetmemeli

Hayret ki hayret, yazik ki yazik!

sizin bu kadar aşırı meraklı olmanız rahatsız etti beni. ne var annesine bilet almışsa. her bir kuruş için hesap vermek zorunda mı ?? bence hayır. şimdi burda deseydin ki: kardeşime bilet aldım eşim sorun etti diye. eşini gömerdik valla. ki burda haksızsınız. üstelik evde de misafir var. misafir gitsin güzel güzel konuş. ha çok da merak edileecek bişey yokmuş. eşim hergün ailesini doktora götürü ciddi paralar harcar. ben aileme beyaz eşya, ıvır zıvır alırım hiç oturup anlatmayız da sormayız da.

amaaaaa eşin psikopat. sırf bu yüzden boşanılır. defalarca tokat atmak hırpalama, namusu olan kadına küfür etmek , gelin kızınızı alın demek, iki kardeş birleşip üzerinize gelmek en iğrenç şeydir. her ailede olan şeyler değil malesef. ve şiddete başvurmayan %1 erkek falan yoktur. baya da fazladır böyle insan olan erkek.
bence zaman kaybetme git darp raporu al. madem kararlısın raporsuz adım atma memlekete. kucağında bebeğinle git al raporunu. ve hakkın neyse al. neden o adama çocuğunun rızkını bırakasın ki??

ha ama geri adım atacaksan da çok rezil olursun. görümcenin önünde ezildin, o kadar dayak yedin, bundan sonra şiddeti artarak devam eder. eşin olacak adamın ailesinden hiçbiri sana saygı duymaz. haberin ola.

+1
konu sahibinin yüzüne böyle söylüyor görümce daha evden dışarı çıktığında anneme aldığı bilete laf söyledi kardeşim de ağzının üstüne iki tane yapıştırdı ohh olsun falan da diyebilir
orada olup etrafı kızıştırmaktan başka bir şey yapmamış
benim abim yengemi dövmeye kalksa araya ben girerim en azından ne yapıyorsun lan sen falan diye bağırırım yengem ne kadar haksız olursa olsun (ki bu konu da konu sahibine hak veriyorum )
o sessizce odaya geçip dinlemiş bir de valiz toplamış hanımefendi!

ha tabii kadın çalışacak mesela annesinin her beyaz eşyası bozulduğunda yenisini alacak evi borç içindeyken ailesine para akıtacak biletler alacak adam da bu ne iş bile demeyecek
kesinlikle öyle olur

ben de böyle düşünüyorum
yarın sabah derken öğle derken o evden çıkamayacak konu sahibi
görümcesi oradayken kalkıp darp raporu da alamaz henüz ailesine bile haber verememiş
adamın attığı dayak yanına kar kaldı

ha tabii kadın çalışacak mesela annesinin her beyaz eşyası bozulduğunda yenisini alacak evi borç içindeyken ailesine para akıtacak biletler alacak adam da bu ne iş bile demeyecek
kesinlikle öyle olur

ben kendimden yola çıkarak dedim. biz böyleyiz. bizim ailemiz kıymetli. ne eşim bişey der ne de ben. borçlarımızda var. olsun önemli değil. Allah sağlık versin onları da öderiz biz.
son olarak para akıtma derken çok komik olmuş.

ben kendimden yola çıkarak dedim. biz böyleyiz. bizim ailemiz kıymetli. ne eşim bişey der ne de ben. borçlarımızda var. olsun önemli değil. Allah sağlık versin onları da öderiz biz.
iyi de o sizin eşiniz evliliğiniz için geçerli nice adı erkek var kendi ailesine sürekli yardım yapan karısı ailesine 50 lira gönderse boşanmaya kalkan
tek çeyrek altın için karısını boşayan adam vardı konular da
ki konu sahibinin eşi de hiç öyle banada yapalım senin ailene de yapalım diyen bir adam değil
kendi kızına ona ait olan altınları vermeyen bir tip
daha ne diyeyim bilemedim

ya zaten ben genel olarak konuştum. konu sahibi dese ki ben aileme bir çöp alsam savaş çıkıyor. herşeyin hesabını soruyor o zaman da ona göre cevap verirdim. zaten konu eşine hesap vermeden çıkmış. psikolojik ve fiziksel şiddete dönmüş.
il paragrafımda kadını eleştirdim geri kalan eşinin psikopatça haline yorum yaptım. sizde gidip ilk paragrafı çekip beni iğnelediniz kendinizce.
bence konu sahibine yorum yapalım daha faydalı olur. umarım mantıklı bir çıkış yolu bulur.

mesaja sonradan eklemeler yapmışsınız
evet para akıtmak diye bir deyim var o yöne çok para harcamak anlamında
neyse uzatmak istemiyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…