- 13 Nisan 2007
- 33.107
- 100.347
- 1.123
- 45
- Konu Sahibi scarlettjohansson
-
Sanırım çevrenizde bir tokat ile evliliğini sürdüren çok çift var ki normal karşılaşmışsınızBak cnm karsilikli tartisma bu
Sinirlilikle tokat atmis evt olmamaliydi cok yanlis ama konu sahibide sesini yukseltmis kavga gurultu yani
Bi tokatla bosanilcaksa kimse evlenmesin
Dayagi desteklemiyorum ama kadinlarda cok sertler eslerine karsi
Bende yasadim ayni seyleri esim annesibe yedirir hep ama karismiyorum artk bende bole hir gur ciksam benim de esimle aram bozulur belki o da sinirine hakim olamayip tokat atar yani diyecegim o ki cok sert cikmamak lazim bizim gucumuz erkeklere yetmez onlari sakince dize getirmeliyiz sikayetlerimizi dirdirla yaptiramayiz
Siz cok dogru yonlendiyorsunuzBir tokat size az geldiyse adam tokatlamis zaten. Bayagi fazla tokat atmis yani.
Sizin zihniyetinize yaziklar olsun. Kendisini doven adama ilimli mi yaklassin konu sahibi? 3. Sayfa haberi olunca siz nasil yardim edeceksiniz peki?
Oturun ve bayildiginiz evliliginize sarilin. Siddeti ovmeyin, insanlari yanlis yonlendirmeyim bu caresiz durumlarinda.
böyle kadınlar yuzunden bizim gibi hak arayan kadınları farklı görüyorlar sen resmen dayanı yemisin ama sende haketmissin diyosun oldu be kadın gücü yetmiyo diye cenede calmasın dayak yesin sussun otursun bumu kadınlık yuh size benceBak cnm karsilikli tartisma bu
Sinirlilikle tokat atmis evt olmamaliydi cok yanlis ama konu sahibide sesini yukseltmis kavga gurultu yani
Bi tokatla bosanilcaksa kimse evlenmesin
Dayagi desteklemiyorum ama kadinlarda cok sertler eslerine karsi
Bende yasadim ayni seyleri esim annesibe yedirir hep ama karismiyorum artk bende bole hir gur ciksam benim de esimle aram bozulur belki o da sinirine hakim olamayip tokat atar yani diyecegim o ki cok sert cikmamak lazim bizim gucumuz erkeklere yetmez onlari sakince dize getirmeliyiz sikayetlerimizi dirdirla yaptiramayiz
Normal degil cnm kimse dayagi haketmez erkeklere karsi dirdir hakaret vs. Siddeti dogurabiliyor yani kacinmak lazim yuksek sesten onlara gucumuz yetmez diyecegim o ki hakaret vs. Kavga aninda cogu erkek sakin kalamaz o raddeye gelmemek lazim anlatabildimmi o raddeye karsilikli gelinmis ben bosanmasina karsiyimSanırım çevrenizde bir tokat ile evliliğini sürdüren çok çift var ki normal karşılaşmışsınız
Bir tokat kaç sene idare ediyor?
Malum arkadaş tokat yememiş, defalarca tokatlanmış?
Ben sana hak veriyorum bacım, hemen bir tokata boşanılır mı ya, bu kadınlar da sapıtmış.Siz cok dogru yonlendiyorsunuz
Bosansin o zaman tokat yedi diye
Baskasiyla evlenince yine sorunlar olunca hir gur sert cikinca yine dayak yemiyecegi ne malum hem sert cikin bagirin kavga gurultu hemde adam melek gibi dursun karsinda
Ben kavga aninda ilimli olsun demiyorum sorunlar oldugunda ilimli olsn diyorum
Kavga bagirti sen adama her lafi de hakaret vs. Sonrada bu adamdan iyilik bekle kusura bakmayin ama dirdir vs. Bunlara sabreden erkek 100 de 1 dir umarim siz o esi bulmussunuzdur
Siz cok dogru yonlendiyorsunuz
Baskasiyla evlenince yine sorunlar olunca hir gur sert cikinca yine dayak yemiyecegi ne malum hem sert cikin bagirin kavga gurultu hemde adam melek gibi dursun karsinda
Kavga bagirti sen adama her lafi de hakaret vs. Sonrada bu adamdan iyilik bekle kusura bakmayin ama dirdir vs. Bunlara sabreden erkek 100 de 1 dir umarim siz o esi bulmussunuzdur
sizin de böyle bir evliliginiz var
ama cesaretini yok diye
belki kaç zaman sonunda böyle bir cesareti bulabilmis birini yolundan dondurmeye çalışmanız ne kadar doğru
bir dahaki şiddette bu kadın ölürse vebalini alabiliyor musunuz
erkekler şiddete meyilli ne demek ya öyle erkeklere biz şerefsiz diyoruz canım.benimde erkek kardeşim var hele bir kıza vursun kardeşlikten silerim oda yapmaz zaten. senin dşüncene göre kadın sesini kessin, dayağını yesin ,senin tabirinle dırdır yapmasın otursun. senin gibi kadınlar kadınların yüz karası .Su hemen bosan diyenlere hayret ediyorum kolay mi o kadar ya bebegi var bi tartismada hemen bitsin hersey boyle diyenlerin evlilikleri bal kaymak sanki
Sinirle hersey yapiliyor dayak kismina karsiyim evt ama sende cok ustune gitmissin erkekler siddet meyilli sesini yukseltmemek lazim ne olursa olsn tokat atmamaliydi ama bi tokatlada bosanilmazki
Sen ilimli ol tatli dilli ol sakin ol bak bakalim esin sana karsi daha ilimli olmuyor mu
Ay tamam ölur kesin bu kadin bosansin o zaman siz benim anlattiklarimi anlayamamissinizBen sana hak veriyorum bacım, hemen bir tokata boşanılır mı ya, bu kadınlar da sapıtmış.
Milletin yuvasında gözü var bunların.
Adam bir kere aldatmış alt tarafı hemen boşan diyolla
Bir tokatın affı olur hem, herkes yiyor dayak.
Erkek dediğin hem döver hem sever...
Şöyle ağzını burnunu kırmadan, yüzüne kezzap döküp yakmadan boşanılır mı?
Yani bizim onlara gücümüz yetmez, eşit miyiz ki biz? Biz onlardan bir adım geriyiz, onlar bizim bir üst modellerimiz. Biz ikinci sınıf insanlarız.Ben sana hak veriyorum bacım, hemen bir tokata boşanılır mı ya, bu kadınlar da sapıtmış.
Milletin yuvasında gözü var bunların.
Adam bir kere aldatmış alt tarafı hemen boşan diyolla
Bir tokatın affı olur hem, herkes yiyor dayak.
Erkek dediğin hem döver hem sever...
Şöyle ağzını burnunu kırmadan, yüzüne kezzap döküp yakmadan boşanılır mı?
Sen diger yorumlarmi okumamissin cnm ben dayaga karsiyim ama o raddeye gelinmemeli anlatabildimmierkekler şiddete meyilli ne demek ya öyle erkeklere biz şerefsiz diyoruz canım.benimde erkek kardeşim var hele bir kıza vursun kardeşlikten silerim oda yapmaz zaten. senin dşüncene göre kadın sesini kessin, dayağını yesin ,senin tabirinle dırdır yapmasın otursun. senin gibi kadınlar kadınların yüz karası .
merak etme hepsini okudum,senin kocan ağzını gözünü dağıtsada kocamdır yapar kafasında ezik bi insansın . seni görünce sinirim tepeme fırladı ayyy seninle bukadar muhattaplık bile çok çok fazla bana ...Sen diger yorumlarmi okumamissin cnm ben dayaga karsiyim ama o raddeye gelinmemeli anlatabildimmi
Ayrica erkekler kadinlar gibi degildir daha sert mizaclidir
Ben dayak yesin otursun demiyorum karsilikli saygi ve sevgi ile o kavga hakaret raddesine gelinmesin diyorumböyle kadınlar yuzunden bizim gibi hak arayan kadınları farklı görüyorlar sen resmen dayanı yemisin ama sende haketmissin diyosun oldu be kadın gücü yetmiyo diye cenede calmasın dayak yesin sussun otursun bumu kadınlık yuh size bence
Siz cok dogru yonlendiyorsunuz
Annemle babam 25 senelik evliler. Bakın çeyrek asır olmuş, daha babam annemi hiç dövmedi.Sen diger yorumlarmi okumamissin cnm ben dayaga karsiyim ama o raddeye gelinmemeli anlatabildimmi
Ayrica erkekler kadinlar gibi degildir daha sert mizaclidir
Ay aman ben cokmerakliyim senle muhatapliga hahayymerak etme hepsini okudum,senin kocan ağzını gözünü dağıtsada kocamdır yapar kafasında ezik bi insansın . seni görünce sinirim tepeme fırladı ayyy seninle bukadar muhattaplık bile çok çok fazla bana ...
erkek kadın ayrımı değil insan ayrımı işte ...Annemle babam 25 senelik evliler. Bakın çeyrek asır olmuş, daha babam annemi hiç dövmedi.
Ki annem görüp görebileceğiniz en otoriter, en lider ruhlu, en geçimsiz insanlardan biridir. 18 yaşıma kadar annemden tırsarak yaşadım, o dereceYani sizin tam aksiniz olan birisi oluyor kendisi. Sizin hesabınıza göre babam annemi her tartışmada dövseydi, annemin haftalık 1 dayağı vardı kesin.
He babam da hanım evladı, light erkek falan değil, bildiğiniz Türk erkeği işte.
Babam adi birisi olmadığı için annemi dövmedi. Olay bu.
Bak canim kendin demissin 1 haftalik dayagi vardi diye annen oyle cekilmez kadinmis ki hakediyor demekki senin tabirin bak bunlar eeee babanin masallahi varmis inan bana boyle erkek bulmak cook zorr ben esime bunlari yapsam kesinlikle siddete basvurur ki simdiye denk bole biseyini gormedim anliyacagin o erkeklerden baban gibi olanindan 100 de bir cikar masallah melek babaniza ama hayati zindandir emin olur oyle bi kadina sabir etmek icin tas olunmaliAnnemle babam 25 senelik evliler. Bakın çeyrek asır olmuş, daha babam annemi hiç dövmedi.
Ki annem görüp görebileceğiniz en otoriter, en lider ruhlu, en geçimsiz insanlardan biridir. 18 yaşıma kadar annemden tırsarak yaşadım, o dereceYani sizin tam aksiniz olan birisi oluyor kendisi. Sizin hesabınıza göre babam annemi her tartışmada dövseydi, annemin haftalık 1 dayağı vardı kesin.
He babam da hanım evladı, light erkek falan değil, bildiğiniz Türk erkeği işte.
Babam adi birisi olmadığı için annemi dövmedi. Olay bu.
Yani, kesinlikle haklısınız.erkek kadın ayrımı değil insan ayrımı işte ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?