babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

Sanırım çevrenizde bir tokat ile evliliğini sürdüren çok çift var ki normal karşılaşmışsınız
Bir tokat kaç sene idare ediyor?
Malum arkadaş tokat yememiş, defalarca tokatlanmış?

Siz cok dogru yonlendiyorsunuz
Bosansin o zaman tokat yedi diye
Baskasiyla evlenince yine sorunlar olunca hir gur sert cikinca yine dayak yemiyecegi ne malum hem sert cikin bagirin kavga gurultu hemde adam melek gibi dursun karsinda
Ben kavga aninda ilimli olsun demiyorum sorunlar oldugunda ilimli olsn diyorum
Kavga bagirti sen adama her lafi de hakaret vs. Sonrada bu adamdan iyilik bekle kusura bakmayin ama dirdir vs. Bunlara sabreden erkek 100 de 1 dir umarim siz o esi bulmussunuzdur

böyle kadınlar yuzunden bizim gibi hak arayan kadınları farklı görüyorlar sen resmen dayanı yemisin ama sende haketmissin diyosun oldu be kadın gücü yetmiyo diye cenede calmasın dayak yesin sussun otursun bumu kadınlık yuh size bence

Sanırım çevrenizde bir tokat ile evliliğini sürdüren çok çift var ki normal karşılaşmışsınız
Bir tokat kaç sene idare ediyor?
Malum arkadaş tokat yememiş, defalarca tokatlanmış?
Normal degil cnm kimse dayagi haketmez erkeklere karsi dirdir hakaret vs. Siddeti dogurabiliyor yani kacinmak lazim yuksek sesten onlara gucumuz yetmez diyecegim o ki hakaret vs. Kavga aninda cogu erkek sakin kalamaz o raddeye gelmemek lazim anlatabildimmi o raddeye karsilikli gelinmis ben bosanmasina karsiyim

Bu anneleri anlamıyorum, oğlunun evliliği iyi gitsin diye yardım edeceğine resmen çıkmaza girmesi için uğraşıyorlar ,elbette annesi yardım eder ama bazı şeylerin sınırı olmalı haklısınız, ve böyle bi davranış biçiminde bende istemezdim, kv uçak bileti alıyoruz parasını vermek istiyor kabul etmiyorum çünkü iyi niyetli biliyorum ama kötü niyetle yaklaşsa hayatta almam ayrıca eşlerin birbirinden gizli bi şeyler yapması çok büyük sorun bence daha Mutlu olacağınız kesin, en güzel yaşlarımızı bu şekilde üzüntü ile geçirmemek en iyi seçim bence

Ben sana hak veriyorum bacım, hemen bir tokata boşanılır mı ya, bu kadınlar da sapıtmış.
Milletin yuvasında gözü var bunların.
Adam bir kere aldatmış alt tarafı hemen boşan diyolla
Bir tokatın affı olur hem, herkes yiyor dayak.
Erkek dediğin hem döver hem sever...

Şöyle ağzını burnunu kırmadan, yüzüne kezzap döküp yakmadan boşanılır mı?

[/QUOTE]

erkekler şiddete meyilli ne demek ya öyle erkeklere biz şerefsiz diyoruz canım.benimde erkek kardeşim var hele bir kıza vursun kardeşlikten silerim oda yapmaz zaten. senin dşüncene göre kadın sesini kessin, dayağını yesin ,senin tabirinle dırdır yapmasın otursun. senin gibi kadınlar kadınların yüz karası .

Ay tamam ölur kesin bu kadin bosansin o zaman siz benim anlattiklarimi anlayamamissiniz

Yani bizim onlara gücümüz yetmez, eşit miyiz ki biz? Biz onlardan bir adım geriyiz, onlar bizim bir üst modellerimiz. Biz ikinci sınıf insanlarız.
Peki neden? Çünkü biz karşımızdaki adamın ağzını, burnunu hoşafa çevirene kadar dövemiyoruz. Bu bizi ikincil hale getiriyor. Ne kadar geçerli bir sebep değil mi? Birine ölümüne saldıramamak ne büyük eksiklik? Oysa ben bunu insan olmanın gereği olarak görüyorum yani muhakeme yeteneği olmayan yırtıcı hayvanlar olmadığımıza göre?

Sen diger yorumlarmi okumamissin cnm ben dayaga karsiyim ama o raddeye gelinmemeli anlatabildimmi
Ayrica erkekler kadinlar gibi degildir daha sert mizaclidir

Sen diger yorumlarmi okumamissin cnm ben dayaga karsiyim ama o raddeye gelinmemeli anlatabildimmi
merak etme hepsini okudum,senin kocan ağzını gözünü dağıtsada kocamdır yapar kafasında ezik bi insansın . seni görünce sinirim tepeme fırladı ayyy seninle bukadar muhattaplık bile çok çok fazla bana ...

Ben dayak yesin otursun demiyorum karsilikli saygi ve sevgi ile o kavga hakaret raddesine gelinmesin diyorum
Dayagi kimse haketmez
O ince cizgiyi kacirmamak lazim
Sozlerinize dikkat edin
Asil size yuhhh

normal insanlar sizin sandığınızdan daha fazla
nasıl bir muameleyi kendinize reva görürseniz onu zaten size yaşatırlar
mesela ben nasıl eşime yalan söylesem beni boşayacağını adım gibi biliyorsam o da bana tek bir tokatında onu terk edeceğimi ve geri dönüşü olmayacağını bilir ve ona göre ilişkimizi yürütürüz.

bu konudaki koca kadını tokat manyağı yapmış
neden?
sesini yükseltti diye!
o zzman vurup kapıyı gitseymiş.
iş yerinde patronu sesini yükseltip hakaret etse susar oturur ama.
kadına gücü yettiğinden ve onu kendisinden aşağı bir varlık olarak gördüğünden tokatlayıvermiş.

lütfen bir gün Allah korusun başınıza gelecek olsa tokatı küfürü affedecekseniz bile eşinize böyle düşündüğünüzü belli etmeyin siz de pamukkiz

Annemle babam 25 senelik evliler. Bakın çeyrek asır olmuş, daha babam annemi hiç dövmedi.
Ki annem görüp görebileceğiniz en otoriter, en lider ruhlu, en geçimsiz insanlardan biridir. 18 yaşıma kadar annemden tırsarak yaşadım, o derece Yani sizin tam aksiniz olan birisi oluyor kendisi. Sizin hesabınıza göre babam annemi her tartışmada dövseydi, annemin haftalık 1 dayağı vardı kesin.
He babam da hanım evladı, light erkek falan değil, bildiğiniz Türk erkeği işte.
Babam adi birisi olmadığı için annemi dövmedi. Olay bu.

Ay aman ben cokmerakliyim senle muhatapliga hahayy

Iki gün sonra it gibi pişman olacak bu adam gelecek kapina,sakinlesince belki farkli düsünüceksin ama düzelmek adina umut vaad eden bi hali yok gibi çünku sen kocanla degil ayni zamanda kaynanan ve görümcenlede yuz göz olmussun ve malesef kocan onlarn lafina bakiyo..diyelimki kendini affettirdi sana ve zaman icinde baktin yine ayni yolda yürüyo bu adam bi dahami seni hirpalamasina izin mi verceksin yada burnunu sürtcen biraz sonra bakarsin ayni devam ediyo kendine eziyet etmeye hic gerek yok.

erkek kadın ayrımı değil insan ayrımı işte ...

Bak canim kendin demissin 1 haftalik dayagi vardi diye annen oyle cekilmez kadinmis ki hakediyor demekki senin tabirin bak bunlar eeee babanin masallahi varmis inan bana boyle erkek bulmak cook zorr ben esime bunlari yapsam kesinlikle siddete basvurur ki simdiye denk bole biseyini gormedim anliyacagin o erkeklerden baban gibi olanindan 100 de bir cikar masallah melek babaniza ama hayati zindandir emin olur oyle bi kadina sabir etmek icin tas olunmali

erkek kadın ayrımı değil insan ayrımı işte ...
Yani, kesinlikle haklısınız.
O aileye para yedirme mevzuusu bizde de yaşandı, babam da harika biri değil hiç de olmadı. Ama bu meseleler yüzünden tartışırken annemi tokat manyağı edip, şerefsizsin sen deyip kapıya koyduğuna hiç şahit olmadım.
Mesele insan gibi tartışabilmek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…