babamın evine dönüyorum yaktım gemileri

Esine mahkum kadinlari umursamayin.

Darp raporu alabildiniz mi?

Görünürde morluğum yaram herhangi bi bulgu olmadığı için gitmedim darp raporu almaya.. vücudumdan öte ruhumda açıldı aslında yara bereler ...
En kısa zamanda boşanma davamı açıyorum

Genel bilgi olsun diye yaziyorum, morlugunuz olmasina gerek yok. Hekim tokatlandiginizi anlayabilir.

Dogru bir karar aldiginiz asikar. Umarim cocugunuz ve siz cok mutlu olursunuz.

Kadının en büyük düşmanı gerçekten yine kadın. Sizi bebekli konudan hatırlıyorum. demekki gerçekten herşeyde bir hayır varmış. Allah hayatınıza kolaylıklar ve güzellikler versin.

Ben muhtemelen anasına babasına aldığı bilete karışmaya hak görmezdim. bu para meselelerinde bazı özel alanlar olmalı. Ben de anneme kardeşime olsun annaneme olsun hep bir şeyler yapmaya çalışırım eşime bahsetmem. Eşim de bahsetmez. Bunları bilince gerçekten insanın ister istemez kalbine kötülük düşüyo. Bunu konunun giriş kısmı için yazıyorum.

Siz küçücük bir lafla eşinizin içinde pisliği çılarmışsınız ortaya ama iyi olmuş. Böyle adamları alttan almican. Hele şu çeyrek meselesi. Aklınca gözünü korkutuyo. Ceza veriyo ki faZla konuşmayın. Şimdi al hepsini de. Sonra nasılsa çocuğuna çatır çatır göndericek.

çok borçları varmış ama. konu annesine para gönderdi meselesi değil, bunca borcun içinde eşinden habersiz annesine yüklü meblağlar veriyor olması.

çok borçları varmış ama. konu annesine para gönderdi meselesi değil, bunca borcun içinde eşinden habersiz annesine yüklü meblağlar veriyor olması.

Evet ne şartlarda yaşadıklarını bilmiyorum tabi. Çocuğunun rızkını annesinin gezmelerine harcamak kabul edilemez.

Şiddet gören kadına suçlu iması yapan, ama sen de şöylesin böylesin diyen insanlara acıyorum ben. Böyle şeyleri yaşamak çok uzak zannediyorlar.

Eşim tek evlat değil kendi hariç 6 kardeşi daha var...
evlendiğimizde kv min iğnesini görmedim
Görmediğim gibi gitti bana borç altın yapıp takmış ve sonra ödersiniz diyip üzerimize yıktı ev kurduk biz kendi çabalarımızla kurduk...
Kp kv diğer evlatlarına dara düşse yardım ediyor ama bize gelince yok ve tam tersi eşime hep eksik çıkartırlar onu al bunu al şunu al ...
Ben buzamana kadar bunu söylemedim lafını etmedim amaa çoğu şeylerin benden saklandığını anlayınca,ailesinden duymayan yok bilmeyen yok tek benden saklanıyor ..
Odaya çekilip konuştum neden gizlediğini sordum ve adam panik halinde laf saydırmaya başladı,devamıda kötü oldu
Şimdi peşimde dolanıyor ..
Ancak dolanır artık

ya borcunuz olmayabilir, her şey yolundayken bile senden gizli ailesine para vermesi kabul edilmez bana göre.
ki bu durumda... dolansın bırak. geçti.

Öncelikle cok gecmis olsun bacim.

En dogrusu valizi toplayip gitmen. Gorumcene laf anlatmaya çalışmak ile yanlis yapmissin. Al abisini vur kardesine. It itin kuyguruguna basar mi hic? Ayni delige yapiyorlar affedersin. Valla cok sinirlendim ne yazsam az gibi geliyor.

ALLAH yardimcin olsun.oyle bir adamin yaninda kizinda saglikli yasayamazen son durumlar ne bilmeden yaziyorum.

Görünürde morluğum yaram herhangi bi bulgu olmadığı için gitmedim darp raporu almaya.. vücudumdan öte ruhumda açıldı aslında yara bereler ...
En kısa zamanda boşanma davamı açıyorum
Tatlım sen gerçekten boşanmak istiyorsan darp raporunu sakın ihmal etme ilerde çok işine yarayacak sonra kafanı vurursun duvarlara tazminat hakkından çocuğun vesayetine kadar herşeyi senin istediğin gibi olmasını sağlayacak darp raporunu hemen al alt tarafı acile gidip eşim darp etti diyeceksin raporu eline verecekler o kadar

canım benım Allah yardımcın olsun üzülme herşey geçecek bak ne güzel evladına sarıl yine de evladın var şanslısın. su akar yolunu bulur üzme canım kendini

canım benım Allah yardımcın olsun üzülme herşey geçecek bak ne güzel evladına sarıl yine de evladın var şanslısın. su akar yolunu bulur üzme canım kendini

Ben harcadığım zamana üzülüyorum boşa geçen 3 yılım kucağımda bebek onun için yarım kalan eğitimim...
Değmezmiş hiçbiri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…