• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamın "evde kaldığımı" ima eden birtakım lafları?

Biz bayanlar biraz daha duygusaliz ve belli bir yaşa gelince alınganlık yapılmayacak şeylere alinabiliyoruz. onun sebebi de şuan sizin de evlenmek istemeniz.

Mesela benim de çocuğum yok iki düşük yaptım bu eksik olduğu için alakasız şeylere alinabiliyorum.

TV karşısında tepsi ile yemek pek hoş görünmüyor çünkü eski zaman kisileri beraberliğe ve aile kavramına özen gösteriyor.

Annene öyle demesinin sebebi ise muhtemelen siizn evlenmek istemediğiniz i düşündüğü ve annenin seninle evlilik güzel bak kızım yuva kur falan diye konuşmasını saglamaktir diye düşünüyorum ama malesef eskiler biraz düz gidiyor
 
Siz gidince ne yapacaklar? Hadi bi hastalık durunlari oldu, ya da iki yasli illa ki evde sizin sesinizi arayacaklar. Eminim evlenseniz bu sefer de "aah görüyor musun hanim evlendi bizi de bi başımıza bıraktı " diye sitem eder. Erkek çocuğu olsaydıniz da o tepsiyi bizzat anneniz ayaginiza getirirdi, değil laf çarpmak.

Bu arada en tiksindiğim şey, sonradan uydurulmuş "sofrada şöyle yemek yenir, oturma odasında şöyle oturulur, çatal şu şekilde tutulur , aile hep bir arada yemek temelidir" gibi değişik kurallara anlam yükleyip bundan karakter analizi yapmak. Kardeşim kim nasıl isterse öyle yesin. Sanki 7 yaşındaki çocuğa terbiye veriyorsun.


Bence imkânınız varsa o evden ayrilin.
 
Benim arkadaşım da (25 yaş) dolap almak istiyordu - ki çalışan kız. Kendi maaşıyla alacaktı.
Ailesi 'birkac seneye evlenirsin, ne gerek var' dediler,aldirmadilar. Hakikaten de kız birkaç aya biriyle tanıştı sonra da evlendi :)
Boşver aldırma. Zaten böyleymiş eskiden beri. Eminim bekar olmak baban gibi bir adamın karısı olmaktan daha iyidir.
 
Back
X