babamı kaybettim

Babayı kaybetmenin acısını pekala iyi bilirim.
Adamı yakıp kavurur.
Cayır cayır kayar tutuşturur içini.
Ben de kaybedeli 8sene oldu.Ama hala dün gibi tazedir yarası.
Kabuk tutmuştur ama her anımsamamda kanar o kabuk.
Senin de başın sağolsun.
Rabbim sana ailene.uzun ömür sabır versin.
Hiç kolay değil.
Unutulmaz.Unutulamaz...
Senin sayende birkez daha geldi babamın o melek yüzü gözümün önüne.
İnşalah bugün rüyamda görürüm.
Çok özledim çook.....

Başınız sağolsun, Allah sabır versin. Unutmayın ki aslında ölüm sadece bedene. Ruhlarımız daima yaşıyor ancak farklı boyutta. babanız şu an berzah aleminde yani kabir hayatında. Emnimki cennetten bir pencere açılmış huzurlu bir kabir hayatını yaşamakta. Bu ayrılık kısa bir ayrılık hepimiz kısa ömrümüzü tamamlar tamamlamaz yanlarında olacağız.

inşallh.benim de tek tesellim bu.tek ümidim bu ayrılığın daim olmayacağı.ömrümü tamamladıktan sonra onunla orda tekrar görüşebilmek:)tek teselli bu işte!!!

içinde 40 mum yanar hergün biri söner en son 1 tane kalır demişlerdi.benim içimde 120 mum yanıyor .hergeçen gün hafiflemiyor dahada yanıyor içim.ilk günler farkında değilmişim babam benim ölür mü hiç o efsana adam herşeyi bilen herşeyi çözen adam ölürmü hiç şaka yapıyordur bir gün çkar gelir bir yerden herhalde diyordum .ama 6 ay geçti hala babam yok ..babam nerde???çok özledim babam.melek babam.canım babam.herşeyim babam.hayatım babam.nerdesin babam..sensiz yaşamak hiç güzel değilki...

başın sağolsun, mekanı cennet olsun...
16 sene oldu babamı kaybedeli,
ilk zamanlar hep rüyamda gördüm,
ölmemişti, kayıptı...
haberi gelirdi bulundu diye...
hep de hastane bulurlardı, bizden gizlice tedavi olmuş iyileşmiş...
hep koşardım ona rüyalarımda, ama hiç kavuşamadım
bazen telefon açardı gel yanıma ben şurdayım diye,
yollara düşerdim de yine bir engel çıkardı önüme gidemezdim...
zamanla azaldı bu rüyalar sonra hiç görmemeye başladım...
rüya görmemeye başladığım zaman anladım ben kabullenmiştim ölümü,
yoktu ve hiç gelmeyecekti

başınız sağolsun Allah sabır versinn..
bende 7 sene önce kaybettim babamı,ilk günler ''acısı hiç geçmeyecek heralde hergün böyle ağlayacağım'' dedim..
geçmiyor gerçekten de ama özleme dönüşüyorr.
hani biri uzağa gider çok uzağa,görmek istediğin an göremezsin ya öyle gibi geliyor bana,
hergün ağlamıorum ama aklıma her geldiğinde her ondan bahsettiğimde hala ağlıyorum..
yine de hayat devam ediyor,
yapabileceğimiz tek şey unutmamak ve onlar için dua etmek..

2gün sonra 2.yıldönümü. Çok üzgünüm heryer babam kokuyor her an aklımda ilk günlere geri döndüm. Nur içinde uyu can babam

Babamı 10 yaşındayken kaybettim. Evde hastalanan hep annem olurdu hep annemin daha önce öleceğini düşünür ve üzülürdüm babamdan hiç beklemezdim ona çok bağlıydım ve talihsizlikler yüzünden yani evde kavgalar tartışmalar yüzünden sürekli Antalyaya gider babamdan aylarca ayrı kalırdım. Hiç beklemediğim bi anda gitti 15 gün yoğun bakımda kaldı aklımda sadece o yoğun bakımdaki görüntüsü ve çok eski bi görüntüsü var sadece 2 fotoğraf karesi gibi. Sesini bile unuttum. İlk zamanlar çok zor geldi ve anneme düşman olmuştum ne yapsa her hareketi batıyodu sanki bana babamla onun yüzünden ayrı kaldığımı düşünüyodum. Ama çocukken bile farkındaydım ki babamı yani en hassas noktamı bana karşı kullanabilecek insanlar vardı. O yüzden hiçbirinin yanında babam demedim yaptığım hiçbi hataya onun olmayışını onsuz büyüdüğümü bahane etmedim. İnsan çünkü bilirsin kullanırlar gün gelir. Yıllar emin ol seni daha olgunlaştıracak bu acınla. Özlemi hasreti sürekli kalacak içinde ama yaşamayı öğrenceksin. Güleceksin yine hayatının devam ettiğini anlayacaksın. Ben babamdan sonra daha güçlü oldum daha çok tutundum çünkü o olmadığı zaman kendimi hep tek başıma hissettim. Ailenle ol, yanında kalanlarla ol hayata bağlan, baban seni mutlu görmek ister. Ama herkes yalnız herkes tek başına bunu unutma. İçindeki bu acıyıda tek başına yeneceksin yalnızlığınıda hayatıda. O yüzden kimseye zayıf olduğun bu günleri belli etme kim ne derse desin ben onun evladıyım diyip yoluna devam etmelisin. Allah yardımcın olsun canım, başın sağolsun.

ALLAH sabır versin çok kötü oldum
babanızında toprağı bol mekanı cennet olsun...
sözün bittiği yer daha fazla bişey yazamıyorum

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

29 temmuz 2012 tam bir yıl oldu babam.yıldönümünde gittik toplandık hepimiz başında o günü birdaha yaşadık.dedem gelemedi.babannem güçlükle geldi tüm kardeşlerin ordaydı ben annem kardeşim,..evet ilkgünki gibi acımıyorum ama ilkgünkinden çok daha fazla özlüyorum seni.sen benim hayatımdaki herşeyimdin...canımdın...bizde geleceğiz inşallh ,orda yine hep bir arada olacaz..

Seni o kadar iyi anlıyorum ki basın sağolsun... benim babamda öleli daha 6ay oldu alıstım mı? zamanla gecti mi? kesinlikle hayır günden güne daha zor oluyor cünkü sesini duymak istiyorsun,kokusunu duymak istiyorsun hele de babalar gününde,bayramlarda ilk kez onsuz gecirmek yok mu yıkıyor , onun elini öpmek varken mezarını ellemek... Rabbim kimseye bu acıyı yasatmasın bunları acın tazelensin diye anlatmıyorum zaten acın taze kalacak sadece seni ne kadar anladığımı anla diye söyledim, ben acımı ancak babama dualar okuyarak dindirebiliyorum zaten tek yapacağımız sey bu değil mi?

Tesadüf sanırım benimde 2.5 ay oldu Babamı kaybettim ne oldu anamadık bile Hastaneden çıkıcak diye bekliyorduk şokunu atlatamadım sanki biyerden çkıp gelicek gibi Nurlar içinde yatsın senin Babana Benim babamda onlar ölmedi dünya değiştirdi haber alıyolar bizlerden yok olduklarına inanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…