canım yaşamak istemiyorum ne demek güçlü olmalısın Rabbim sabır versin nur içinde yatsın
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm allahım sabır versin inşbundan 2 bucuk ay önce ansızın bir anda kaybettim babamı.oysa yıllarca ona bişey olursa ben ne yaparım korkusuyla yaşardım hep.gitti.inanamıyorum.kabullenemiyorum.gitmiş olamaz bizi bırakıp bir yere gitmemeli.dayanamıyorum.2 bucuk ay oldu zamanla unutursun diyorlar ama ggün geçtik daha kötü oluyorum.bende yaşamak istemiyorum
Ben dua isteyen, ya da senin gibi konu acanlara yorum yapamazdım, okuyamazdım..
Sanki korktukca basıma gelme olasılıgı artıyormus gibi hissediyordum, ama herseyin bir ilki varmıs sekiz ay önce bende senin gibi bir konu actım, annem hastanede iken bir cok kisinin duasını aldım buradan insallah öbür tarafta anneme dualarımız sefaat eder, ne umutlar bagladık, ne hayaller kurduk, hic kötüsünü düsünmedik olmazdı ki, ölemezdi annem, ama olan oldu annem göcüp gitti daha 52 yasında iken, sapasaglam iken bir anda vurdu tansiyon yıktı annemi, o korkulu bakıslarını unutamıyorum, hareket etmek isteyipte edemedigi anlar cıkmıyor beynimden, erkek kardesime tek eliyle sarılmak istemesi gitmiyor gözümün önünden,zamansız gitti oysa daha cok seyler yapacaktık birlikte, sekiz ay gecti yasıyoruz iste bir sekilde, ömrümüz varmıs demek ki, ama hic birsey eskisi gibi degil, ne kadar gecerse de gecsin biliyorum hic birsey eskisi gibi olmayacak bir yıkım yasadık erkendi bizim icin, hani derler ya kolum kanadım kırık, ömür boyu böyle olacak, annem geri gelmeyecegine göre, bu bosluk, bu acı benimle mezara kadar sürecek..
Allah rahmet eylsin, babanızın mekanı cennet olsun insallah..
ağlattın benı
ben annemın göçüp gitme ıhtımalını düşündükçe bile ölmek ıstıyorum
dayanamam onsuz yapamam kı
o benım yaşama sebebim
yanı Allah sabrını verır dıyolar ama.....
neyse kötü oluyorum ben
mekanı cennet olsun canım anneciğinin
size de,böyle bir kayıp yaşayan herkese de sabırlar versın((
bu sene tam beş yıl oldu babamdan ayrılalı.sana tavsıyem sakın babanı toprak altında curuyor dıye dusunme.bu hem senı cok acıtır hemde babanı.ınanclı ınsanlar olarak bazı seylere tevekkul edıyoruz ama işte acısıda kor gıbı yakıp gecıyor.acısı hıc gecmeyecek ,sen her baba kelımesını duydugunda ıcın sızlayacak,her ozel gun sana anlamsız gelecek ama zamanla ınsan alısıyor boyle yasamaya.yanı ben babamın bedenı olmadan onunla yasıyorum.cok ozledıgımde anılarımdan sesını,yuzunu gozlerımın onune getırıyorum,ısmımı soyleyısını hatırlıyorum.ogluma hıc gormedıgı dedesını anlatıyorum.ama baba kız gorsem ıcım ezılıyor.babamı her ozledıkce anneme sarılıyorum.kokluyorum.ya oda olmasaydı.metanet zamanla gelısıyor gelısmeseydı bunları kelımeye dokecek bu konuda konusacak son ınsan olurdum emın ol kı.
Ben dua isteyen, ya da senin gibi konu acanlara yorum yapamazdım, okuyamazdım..
Sanki korktukca basıma gelme olasılıgı artıyormus gibi hissediyordum, ama herseyin bir ilki varmıs sekiz ay önce bende senin gibi bir konu actım, annem hastanede iken bir cok kisinin duasını aldım buradan insallah öbür tarafta anneme dualarımız sefaat eder, ne umutlar bagladık, ne hayaller kurduk, hic kötüsünü düsünmedik olmazdı ki, ölemezdi annem, ama olan oldu annem göcüp gitti daha 52 yasında iken, sapasaglam iken bir anda vurdu tansiyon yıktı annemi, o korkulu bakıslarını unutamıyorum, hareket etmek isteyipte edemedigi anlar cıkmıyor beynimden, erkek kardesime tek eliyle sarılmak istemesi gitmiyor gözümün önünden,zamansız gitti oysa daha cok seyler yapacaktık birlikte, sekiz ay gecti yasıyoruz iste bir sekilde, ömrümüz varmıs demek ki, ama hic birsey eskisi gibi degil, ne kadar gecerse de gecsin biliyorum hic birsey eskisi gibi olmayacak bir yıkım yasadık erkendi bizim icin, hani derler ya kolum kanadım kırık, ömür boyu böyle olacak, annem geri gelmeyecegine göre, bu bosluk, bu acı benimle mezara kadar sürecek..
Allah rahmet eylsin, babanızın mekanı cennet olsun insallah..
Canım seni o kadar iyi anliyorumki çünkü bende babami kaybettim ve su anda bu mesajı agliyarak yazıyorum
İki yıl oldu ama hala acısı icimde bende kalpkrizinden kaybettim. Cok özlüyorum onu ama elimden birşey gelmiyor, baban için bol bol dua et onlar için ancak bunu yapabiliriz, basın sag olsun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?