babamı kaybettim

olcay01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2012
82
2
46
İstanbul
bundan 2 bucuk ay önce ansızın bir anda kaybettim babamı.oysa yıllarca ona bişey olursa ben ne yaparım korkusuyla yaşardım hep.gitti.inanamıyorum.kabullenemiyorum.gitmiş olamaz bizi bırakıp bir yere gitmemeli.dayanamıyorum.2 bucuk ay oldu zamanla unutursun diyorlar ama ggün geçtik daha kötü oluyorum. bende yaşamak istemiyorum

canım yaşamak istemiyorum ne demek güçlü olmalısın Rabbim sabır versin nur içinde yatsın

canım yaşamak istemiyorum ne demek güçlü olmalısın Rabbim sabır versin nur içinde yatsın

güçlü olmak zorundaydım evet daha önce zorundaydım.çünkü bana bir şey olursa babam çok üzülürdü.ben ölürsem babamda ölürdü onun için güçlü olmak zorundaydım.ama şimdi değilim.o orda toprak altında ben burda nasıl günlük yaşantıma devam edeyim.nasıl yiyeyim içeyim güleyim eğleneyim.allhım kavuştursun bizi en kısa zamanda.heresin bir duası olur ya işte benim duam benim isteğimde bu.allh rızası için sizde böyle dua edin benim için bunu dileyin

allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun cnm allahım sabır versin inş

Kaç yaşındasın bilmiyorum ama canım herkes kendi ömrünü yaşıyor.
Bir gün birisi bana şöyle dmişti:
Her insan bir gün öleceğini bilerek yaşıyor.
ama bunu unutarakta yaşıyor.
Baban yalandan, gerçeğe gitti.
Hakka kavuştu.
Mevlana ölüm için düğün gecem, sevdiğime kavuşma anım demiş.

Kaybetmek çok acı biliyorum.
Onsuz yaşamak, yokluğunun yüreğini dağlaması.
Aslında yaşadığın hergün ona yaklaşıyorsun.
Ama ben gidenlerin bizi hissettiğine inanıyorum.
Bu şekilde en çok yine babacığını üzersin.
Ölmen için değil, güzel yaşaman ve sabır etmen için dua edicem sana.

Ben dua isteyen, ya da senin gibi konu acanlara yorum yapamazdım, okuyamazdım..
Sanki korktukca basıma gelme olasılıgı artıyormus gibi hissediyordum, ama herseyin bir ilki varmıs sekiz ay önce bende senin gibi bir konu actım, annem hastanede iken bir cok kisinin duasını aldım buradan insallah öbür tarafta anneme dualarımız sefaat eder, ne umutlar bagladık, ne hayaller kurduk, hic kötüsünü düsünmedik olmazdı ki, ölemezdi annem, ama olan oldu annem göcüp gitti daha 52 yasında iken, sapasaglam iken bir anda vurdu tansiyon yıktı annemi, o korkulu bakıslarını unutamıyorum, hareket etmek isteyipte edemedigi anlar cıkmıyor beynimden, erkek kardesime tek eliyle sarılmak istemesi gitmiyor gözümün önünden,zamansız gitti oysa daha cok seyler yapacaktık birlikte, sekiz ay gecti yasıyoruz iste bir sekilde, ömrümüz varmıs demek ki, ama hic birsey eskisi gibi degil, ne kadar gecerse de gecsin biliyorum hic birsey eskisi gibi olmayacak bir yıkım yasadık erkendi bizim icin, hani derler ya kolum kanadım kırık, ömür boyu böyle olacak, annem geri gelmeyecegine göre, bu bosluk, bu acı benimle mezara kadar sürecek..

Allah rahmet eylsin, babanızın mekanı cennet olsun insallah..

Son düzenleme:
Konyu okurokumaz hemen çıkasın geldi konudan .. İçim sıkıldı ruhum daraldı.. Babam sağ ama senın yerine koydumda kendımı..

Allahım sabırlar versin güçlü oldu evini anneni kardeşlerini düşün hayatta herşey allahtan

ağlattın benı
ben annemın göçüp gitme ıhtımalını düşündükçe bile ölmek ıstıyorum
dayanamam onsuz yapamam kı
o benım yaşama sebebim
yanı Allah sabrını verır dıyolar ama.....
neyse kötü oluyorum ben
mekanı cennet olsun canım anneciğinin
size de,böyle bir kayıp yaşayan herkese de sabırlar versın((

Sakın öyle deme, bende cok derdim insanın korktugu basına gelir nedense, ayrıca bir söz var okudugumdan beri hic aklımdan cıkarmamaya calıstıgım bir söz, Allah sevdiklerine saglık ve uzun ömürler versin..

ALLAH der ki ; Kimi Benden çok seversen, onu senden alırım. . Ve ekler, onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım. . Ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar ; canından saydığın Yâr bile bir gün el olur çıkar. . Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya. . Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur. . Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın. .
En garibi de budur ya ; öldüm der durur, yine yaşarsın. .

Son düzenleme:
bu sene tam beş yıl oldu babamdan ayrılalı.sana tavsıyem sakın babanı toprak altında curuyor dıye dusunme.bu hem senı cok acıtır hemde babanı.ınanclı ınsanlar olarak bazı seylere tevekkul edıyoruz ama işte acısıda kor gıbı yakıp gecıyor.acısı hıc gecmeyecek ,sen her baba kelımesını duydugunda ıcın sızlayacak,her ozel gun sana anlamsız gelecek ama zamanla ınsan alısıyor boyle yasamaya.yanı ben babamın bedenı olmadan onunla yasıyorum.cok ozledıgımde anılarımdan sesını,yuzunu gozlerımın onune getırıyorum,ısmımı soyleyısını hatırlıyorum.ogluma hıc gormedıgı dedesını anlatıyorum.ama baba kız gorsem ıcım ezılıyor.babamı her ozledıkce anneme sarılıyorum.kokluyorum.ya oda olmasaydı.metanet zamanla gelısıyor gelısmeseydı bunları kelımeye dokecek bu konuda konusacak son ınsan olurdum emın ol kı.

bir an içimde yaşadım acını
başın sağolsun canım çok üzüldüm.
RAbbim sana sabır,güç versin.

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için.benim babamda 53 yaşındaydı.gizli kalp akşam konuştum sabah yok oldu.yıkım oldu bizim için.gecen yıl aynı ayda temmuz ayında düğün yapmıştım.daha bebeğim yoktu.bu yıl planlıyorduk.ama şimdi ne bebek ne başka bir şey hiç bir şey istemiyorum.söylediklerinizin hepsini mantık olarak kabul ediyorum ama kalbim kabul etmiyor işte.olmuyor.yapamıyorum.destek al diyorlar destekte almak istemiyorum.çünkü ben bu duumdan çıkmak istemiyorum.her gece yatağa yattığımda bu günde ölmedim diyip yatıyorum.sanki bende hemen ölecekmişim gibime geliyor.ve zaten her an bekliyorum.benim ilk aşkım ilk arkadaşım herşeyimdi babam.ve hayatta da en çok beni severdi bunu annemde erkek kardeşimde derlerdi herkes bilirdi.yani hissetiklerimi yaşamayan anlayamaz anlasada yarısını anlarmış.ben yaşamadan yarısını anlıyormuşum çünkü.yaşayanlar beni en iyi anlar ama şu psikoloji ile onlar bile belki yarım anlar.bilmiyorum sanki hiç kimse babasını benim kadar sevemezdi diye geliyor aklıma hiç kimsede benim kadar acı çekmezdi diye...(tabiki yanlış biliyorum ama işte öyle geliyor)
hayattayken onu hiç üzmedim o da beni hiçç ama hiçç üzmedi..iyiki olmamış yoksa şimdi birde bu kadar acının içinde vicdan azabları ile uğraşacaktım....hiç bir sözcük teselli etmiyor kalbimi...beynimi ediyor...ama kalbimi asla...

okuyunca yazını içim ürperdi inan Allah sabır versin sana
babamla aramız iyi değildir hiç iyi olmadık hatta bi an böle tamamen yokluğunu düşündümde çook acı çook
GÖLGESİ YETER İŞTE BABANIN

nerde baba kız görsem,yada nerde onun yaşlarında bir adam görsem,yada sevdiği birini sevdiği yemekleri ,kullandığı arabayı,gittiğ geldi yerleri.herşey onu hatırlatıyor ve içim ürperiyor...daha 2 bucuk ay oldu ama bana 25 sene gibi geliyor.sanki hiç yaşamadık beraber diye geliyor.geliyorda geliyor işte aklımaaa nelerrrrrr neelerrrrr geliyor:

sağolasın,seninde annein mekanı cennet olsun .allhım günahlarını affetsin.(fatihasını okudum)ani ve genç oluşu daha bir yıkmıyormu zaten insanı 53 yaşındaydı babam,gizli kalp hiç bir şeyi yoktu 5 dkikada aynen işte kolum kanadım her tarafım kırık.sadece ona kavuşacak gün için yaşıyorum.keşke diyorum artık bir an önce kıyamet kopsa.zaten onların ve bizim kıyamatimiz kopmdı mı.dayanılmıyor işte

Canım seni o kadar iyi anliyorumki çünkü bende babami kaybettim ve su anda bu mesajı agliyarak yazıyorum
İki yıl oldu ama hala acısı icimde bende kalpkrizinden kaybettim. Cok özlüyorum onu ama elimden birşey gelmiyor, baban için bol bol dua et onlar için ancak bunu yapabiliriz, basın sag olsun ...

Allah sabır versin çok üzüldüm böyle durumlarda ne denir bilmiyorum ama annen için dayanmaya çalış...
beni bile bu şekilde etkiledi senin için dahada kötü biliyorum ama dua oku baban orda senin okuduğun dualarla huzurlu olacaktır...
Başın sağ olsun ...

ben artık ağlayamıyorumbile. ruhsuz hissiz birşey oldum.ne düşünebiliyorum ne hissedebiliyorum.bunları yazıyorum yaa ne diyorsunuz yaa demek geliyor içimden benim babam ölmediki baş sağlığına gelenleri boğmak istedim.çünkü benim babam ölmedi.düşüp idirak bile edemiyorum daha.kabullenemedim bile.dua ediyorum her akşam yasin okuyorum günde en yüz defa fatiha ve ihlas.70 bin kelime i tevhid yaptım.tövbe yapıyorum .yani yapıyorum ne varsa nerde ne duysam yapıyorum.yaşadığım sürecede yapacağım.ama

Başın sağolsun, Allahım sabır versin
Çok iyi bilirim bu acıyı, bende canım babamı kaybedeli 8 sene olacak, daha dün gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…