Yok canım bu kadar da değildir herhalde
İnsanlar bu kadar ezilmeye niye hiç baş kaldırmaz da yıllarca devam ettirir bu eziyeti
ev için anneniz tapuda şerh koyabilir.
onun dşında sen çalışıyosun annen de hala çalışıyorsa nedne boşanıp ayrı eve çıkmıyosunuz?
Öfff bir bırakın ya
Sanki görmüyoruz içini biraz dökenlere de"Baba o baba!!!Büyük harfle BA BA"yazanları.."Keşke babam sağ olsa da beni günde 3 öğün dövse, aç bıraksa,şükret babacığın başında"diyenleri.
Ne desin kız,ne söylese kabahat,klişe oldu bazı yorumlar da ama bıktırdı vallahi
tapuya şerhi
en kısa nasıl haledebilirim
ben birdaha ki ay para vermeyince kıyameti koparacak biliyorum ailesinin üstüne falan evi yapıp malımızı versin istemiyorum
Nasıl mücadele veriyorsunuz? Çok zor. Babayı terk etmelisiniz... Evi mirası bilenler söyler. Ben sadece kolaylıklar diliyorum. Üzüldümçok fazla uzun yazmışım
kısaltacağım birazdan
Bu yorumu yapmak zorunda hissetmenize çok uzuldum. Ne kadar sindirildiginizi anlatiyor aslında bu açıklama çabanız. 30 yaşındasınız. Babaniz şimdiye kadar sizi elestirdi, size değersiz hissettirdi ve sizi yasinizdan büyük davranmaya zorladı belki çok küçük yaslarinizda. O yüzden elestirilme, suclanma kaygısı yasiyorsunuz.dondurmak derken
yanlış anlaşılma olmasın adam ne yapsa da benim babam zarar vermek anlamlı değil bağırıp çağırmaması için lafın gelişi yazdım
başlığı değiştirebiliyor muyum? dondurmak ı yanlış anlayıp zarar vereceğim sanılmasın sakın
babam o benim ağzıma da s.çsa
Konu sahibi bilmeyenlerin yaşamayanların babana öyle deme yapma baskısı ile, belki de toplum baskısı nedeniyle böyle yazmıştır sanıyorum. Bazen zincirlerden kurtulamıyor insan. Sizde haklısınız tabii. Konu sahibi güzellikle çözmek istiyor ama çözülmez.Yorumum biraz klişe olabilir fakat ne yazık ki doğru. Tam hukuki yönlendirme yapacaktım (ki sonra yine yaptım) ilk yorumda açıklama yapmış yanlış anlamayın diye. Babası canıymış kanıymış e o zaman ne hali varsa görsün ne diyim
"Keşke dövseydi,sövseydi ama başımda olsaydı,şükret" diyenler zaten hep belli profiller değil mi?Öfff bir bırakın ya
Sanki görmüyoruz içini biraz dökenlere de"Baba o baba!!!Büyük harfle BA BA"yazanları.."Keşke babam sağ olsa da beni günde 3 öğün dövse, aç bıraksa,şükret babacığın başında"diyenleri.
Ne desin kız,ne söylese kabahat,klişe oldu bazı yorumlar da ama bıktırdı vallahi
dondurmak derken
yanlış anlaşılma olmasın adam ne yapsa da benim babam zarar vermek anlamlı değil bağırıp çağırmaması için lafın gelişi yazdım
başlığı değiştirebiliyor muyum? dondurmak ı yanlış anlayıp zarar vereceğim sanılmasın sakın
babam o benim ağzıma da s.çsa[/QUOTE o adama hala baba diyorsanız burdan da yardım beklemeyin
Bazı yorumlar bana artık kopyala yapıştır yapılıyor gibi geliyor."Keşke dövseydi,sövseydi ama başımda olsaydı,şükret" diyenler zaten hep belli profiller değil mi?
Açıkçası hiç dikkate alınacak türden cümleler değil.
Benim yaşadığım bölgede hayatı bizzat ebeveynleri yüzünden kaydırılmış onlarca kadın var. Ki onlar sadece benim etrafımda olanlar. Bir de sağdan soldan gördüğümüz/duyduklarımız var.
Maalesef çoğunun da ağzında aynı ayet var.
Tabi çocuğuna her türlü pisliği,eziyeti reva gör sonra da "anaya babaya of bile denmez" de.
Hı hı oldu canım. Eminim ki öbür tarafta bazı ebeveynler evlatlarını düşürdükleri hallerden ötürü fena zıplayacaklar.
Bu olay var ya benim eski eşimin "Ben izin vermezsem babanın cenazesine bile gidemezsin" laflarına benziyor.
Sen her türlü ahlaksızlığı,hırsızlığı,sahtekarlığı yap sonra işine gelmeyen konularda da ayet,hadis yumurtla. De get soytarı.
o adama ha
Yav he he deseydin"Keşke dövseydi,sövseydi ama başımda olsaydı,şükret" diyenler zaten hep belli profiller değil mi?
Açıkçası hiç dikkate alınacak türden cümleler değil.
Benim yaşadığım bölgede hayatı bizzat ebeveynleri yüzünden kaydırılmış onlarca kadın var. Ki onlar sadece benim etrafımda olanlar. Bir de sağdan soldan gördüğümüz/duyduklarımız var.
Maalesef çoğunun da ağzında aynı ayet var.
Tabi çocuğuna her türlü pisliği,eziyeti reva gör sonra da "anaya babaya of bile denmez" de.
Hı hı oldu canım. Eminim ki öbür tarafta bazı ebeveynler evlatlarını düşürdükleri hallerden ötürü fena zıplayacaklar.
Bu olay var ya benim eski eşimin "Ben izin vermezsem babanın cenazesine bile gidemezsin" laflarına benziyor.
Sen her türlü ahlaksızlığı,hırsızlığı,sahtekarlığı yap sonra işine gelmeyen konularda da ayet,hadis yumurtla. De get soytarı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?