Babamı affedemiyorum. Abartıyor muyum?

Iyi işte seçimini yapmış annen tek kalmamak adına, bu demek oluyor ki yanındaki kişi ondan sorumlu. Sen kendi hayatına bak annen çok üstüne gelirse yok dönüp geleceğin yer burası falan muhabbetine giriyorsa.. Olsun benide affediverirsin de.

Yorma kendini yipratma bu kadar.Borclara kredilere de girme.

Annen kendi kararini verebilecek yasta secimlerinin getirdiklerini de gogusler elbet.

Babana dicek lafim yok.Allah islah etsin.

Sen kendi duzenini kur.Doya doya hayatini yasa.

Hepsini bosverin kredi kesinlikle cekmeyin bu prensibiniz olsun benimde babam bana cok kredi cektirmeye calisti sadece bir kez cektim onda da kendi menfaatim icin.o bos beles yediklerini pasa pasa kendi oduyor.benim kredi
..

Anneniz yalnız kalmaktan neden bu kadar korkuyor ki?Esinden ayrılan bir çok insan var.Allah yardımcınız olsun, nankör bir babaya anneniz için bile olsa yardım ediyorsunuz inşallah bir çare bulunur yarın siz de evlenip barklanıp, çocuk sahibi olacaksınız o zaman sizin de harcamalarınız artacak haliyle yani para gönderme durumu devamlılık gösteremeyebilir.

Anneniz, babanızla evlenerek size ve diger çocuklarına kötülük yapmış. Siz de (evlenmeyi düşünüyorsanız) müstakbel çocuklarınıza kötülük yapıyorsunuz. çünkü bu durum sizi hem maddi hem manevi yıpratıyor.
kendinizi düşünme zamanı gelmiş. bana kalirsa annenizle ciddi ama asla sert olmayan bir konuşma yapmali ve yardımınızı çekmelisiniz. Allah kolaylık versin

Anneme üzülüyorum. Bana babanla aranı bozma dönüp dolaşıp geleceğin burası diyor sürekli. Psikolojimi bozdu o da
Anneniz sizi kendisi gibi yapmak istiyor, babanızla aranız bozulmadığı sürece sizi kaz gibi görecek evlat gibi değil. Ben kaz değilim, nasıl kendini düşündü senelerce babalık yapmadı şimdi mi evlat olduğum aklına geldi diyeceksiniz.

Ben ne anneme ne babama zırnık göndermezdim
Babanın zaten size tek hayrı olmamış
Annenizde kendine bir yol seçmiş sonucuna katlansın
Baksın ona kocası
Bunca sene bakmamış nasıl oşsa

Bencede onca şeye kocanı affettin bunun için kızını mı affetmeyecek misin desin

Diyorum zAten. Tek yaşadığımda da gel diyordum suan da da gel diyorum ama istemiyor. Kredi çekmem ben artık diyorum dA anneme söylenmesin diye cekiyorum
Yanlış yaparsınız
Ömür boyu borçtan kendinizi kurtaramazsınız
Seni sadece maddi yardım olarak görüyorlar

Anneme üzülüyorum. Bana babanla aranı bozma dönüp dolaşıp geleceğin burası diyor sürekli. Psikolojimi bozdu o da
Ben babama muhtaç kaldığında nasıl baktığını gördüm
Allah geri döndürmesin derdim
Babanız sizi maddi olarak sömürüyorsa anneniz sizi manevi olarak sömürüyor

Bunca sene ele güne yedirdiği paralarla kursaydı işini deyip çekilin
Ayrıca annenede bunca zaman kocan sana bakmadı madem yeniden aldın otursun baksın sana diye söyleyin
Kardeşlerinizede sadece benim annem babam mı sizin değil mi?
Siz bir ay gönderin ben iki ay gönderirim deyin
Herkesin dört bir yandan sizi baskılamasına izin vermeyin

Son düzenleme:
Annenize cok kizdim.Cocuklarini sefil eden bir babaya mahküm etmis.Simdi de para göndermenizi yaziklar olsun ona.Koca meraki baska bir sey demiyorum.Yok yaslaninca yalniz kalacakmis.Ben olsam hic göndermem , görmeye de gitmem, hakkimi da helal etme.Kusura bakmayin cok sinirlendim.Bir hisimla yazdim.

O ondan bundan para alıp geciniyor. Gönderilen para da yetmiyor borç içinde. Bilmiyorum. Bu arada teşekkür ederim

Annenize üzülmeyin.O sizi düsünse zaten böyle yapmazdi.Bencilin teki.Gidip te tekrar yanina aldigi adama bak.Böyle annenin yüzüne bakmazdim.

Ölsem yollamam o parayı. Neden yolluyorsunuz. Anneniz buna üzülürse üzülsün. Ama siz sırtınıza yük edinirseniz evlenseniz bile kurtulamazsınız. Ayrıca şu hayatta annem hariç kimse için kredi çekmem kefil olmam

Babani sevmen icin hic bir sebep yok. Kendini kötü hissetme. Ben olsam baba demem, suratina bakmam, 5 kurus da göndermem. Fazla bile yapmissin.

Böyle erkekler görünce medeniyetten uzaklaşmak istiyorum.

Annenize iyilik mi kötülük mü bilemedim. Para vermeseniz ne olur? Annenize kötü davranır mı? Ya da para göndermeseniz de evi terketse?

Çok zor ve ilginç bir durum. Babanız yokken annenize yoldaş oldunuz. O sizi hiçe sayıp babayı kabul ediyor. Siz sizi aç bırakan adama para veriyorsunuz. Bunu üvey kardeşlerinizin yapması gerekmez mi? Sonuçta kazancını onlara yedirmiş, siz yokluk çekerken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…