Babamı affedemiyorum. Abartıyor muyum?

Hayır cok da yaşlı değiller aslında 55 yasındalar
Aaa anneniz hata yapıyor o zaman.. benim anneannem 55 yaşında inat uğruna 35 senelik eşini bırakıp kendine ev kurdu :) şu an 60 a girecek hala devam ediyor inatla gitmiyor geri... Annenizi dolduramaz misiniz? Çokta genç.. el ele verip yapılabilecek ne güzel şeyler var benim anane yapabiliyorsa her kadın yapar

Annem de cok cekti. Birebir yaşadık hepsini. Ama onu kararından vazgeciremiyoruz. Bilmiyorum anneme kıyamıyorum sadece

Ama annen sana cok iyi kiyiyor. Kürkcü dükkani olmak onun hosuna gidiyor tamam ama senin hosuna gitmiyor. Yanliz kalmak istemiyorsa, fakir fakir yasasin. Zaten alistigi hayat! Ben bir kurus bile yollamazdim. Yok öyle, hem yemegim, hem pastam dursun. Adamin yüzünden 12 yasindaki cocugu calismak zorunda kaldi ve halen "yanliz kalacaam" derdinde.

Ben bir anne olarak o kadar sinirlendim ki. Nasil annene kiyamiyorsun anlamadim. Kusura bakma ama baban babalik yapmamis ama annenden annelik yapmamis, hele simdi. Ben o kadina öyle kiyardim ki. Bence bundan sonra hic para verme.

Konuşan hep ben oldum bugüne kadar. O yüzden sevmez beni zAten babam. Çünkü yeri geldi mi yüzüne vuruyorum. Ama annem sus sana kızacak olay çıkartacak git özür dile diyor
Şu an ne anneniz ne babanız ne kardeşleriniz sizi düşünmüyor
Herkes kendi rahatı için sizi baskı kurmaya çalışıyor bunu unutmayın ona göre cevap verib

O ne bizi ne annemi seviyor. Bi tartışma esnasında annen ölecek kanser öbür karımı getiricem demisti. Bize yaşattıkları gercekten zor seylerdi. Annem de şahitti bunlara ama kadın kabullendi
bela biriymiş desene.evlerden uzak olsun böyle baba müsveddesi.en başından yüzvermeyecek alıştırmayacaktınız rahata.. emek vermeden ekmek elden su gölden..atın kapıya defolup gitsin ..benim sinirim bozuldu..ama annende hata ..bu babalık annenden arka alıyor çünkü annen zaten eve alarak hoş tutmuş

Merhaba arkadaslar. Biraz uzun olacak şimdiden kusura bakmayın.. Babam ben 5 6 yaşındayken yurtdışına çalısmaya gitti. Suan 27 yasındayım. Orda yaklaşık 15 yıl kaldı. İlk 3 4 yıl gayet iyiydi. Arıyordu soruyordu , izne geliyordu. Zaten çalışmaya gitmişti ki ilk 3 4 sene gayet iyi paralar kazandı ve iyi bakıyordu bize. Ama ondan sonrasında doğru dürüst aramadı sormadı. Maddi yönden hic yardımcı olmadı. 8 kardesiz. O zamanlar ilkokuldaydık. Ve kuru ekmek yiyecek para bulamıyorduk. Annemin tarafı da babamın tarafı da yardımcı olmadılar bize o zamanlar. Anneannem dısında. Arada veriyormuş anneme ki ne kadar yetecek bize. Neden çalışmıyordunuz diyeceksiniz. Köy yerinde yasıyorduk hepimiz ilkokul cocuğuydu, diğer kardeslerim de okul yasına Bİle gelmemisti. Zaten 12 yasımda 1 aylığına yazın baska ile çalışmaya da gittik. Daha sonrA da 4 5 sene yazın farklı illere çalışmaya gittik , ben abim ablam. O aralar da babamın istanbuldan baska bi kadınla evlilik yaptığını ve2 cocuğu olduğunu öğrendik. O kadını yurtdışına götürmek icin uğraşmıyormuş o zamanlar. Biz Sefalet içinde yaşarken babam gününü gün ediyormus...Canım annemin de psikolojisi bozulmuştu bu yüzden. Tabi bize de yansıttığı cok oluyordu. Ne kadar da maddi olarak okula göndermicem dese de başarılı olduğumu görünce gönderdi beni annem okula. Arada babam arayıp size para gönderdim gidin bankadan cekin deyip annemlerin bos döndüğünü gördüm... Allah’a bin sükür ki okudum , okuyabildim.. suan öğretmenim. Ve babam 15 yıl sonrA işleri bozulduğu icin geri döndü eve. Tabi o kadın da parası kalmadğı icin bırakmış babamı. Anneme ne kadar affetme biz bize yeteriz desek de dinlemedi. Siz evlenip gideceksiniz tek kalacam deyip durdu. Ve babam o kadar hatasına rağmen döndüğünde bize çektirmediği kalmadı. Erkek kardeşimi bile biz kendimiz evlendirdik. Cebinde beş kuruş parası yok. Ben maddi yönden yardımcı oluyorum. Ve bu kadar seye ragmen gönderdiğim paraya az der . Söylenir. İs kuracam deyip defalarca kredi çekmemi istedi , cektim de ama gel görki hala evde oturup bizim paramızı yiyor. Bazınız gönderme diyecek ama sırf annem üzülmesin diye gönderiyorum.. Ama babamı görünce tuhaf oluyorum. Bir de sürekli borç içinde ... Bıktım artık. Üstüne bi de huzurumuzu bozuyor. Haksız mıyım? Abartıyor muyum? Anlatmadığım cok sey var daha. BunlAr en basiti. Kusura bakmayın uzun oldu. Kendimi bazen kötü hissediyorum ona karşı sevgi besleyemediğim icin :KK43:
Sevmemekte çok haklısın. Ben böyle insanlara 'baba' sıfatını hiç layık görmüyorum. Para da gönderme artık. Annen de bir tuhaf ayrıca, yıllarca çoluğunu çocuğunu yok sayan bir adamı nasıl affedebiliyor? Hem de yıllarca başkasıyla olduğunu bile bile

bela biriymiş desene.evlerden uzak olsun böyle baba müsveddesi.en başından yüzvermeyecek alıştırmayacaktınız rahata.. emek vermeden ekmek elden su gölden..atın kapıya defolup gitsin ..benim sinirim bozuldu..ama annende hata ..bu babalık annenden arka alıyor çünkü annen zaten eve alarak hoş tutmuş
Dua ediyoruz bigün gider diye. İlk baştan annemize söyledik ama dinletemedik

Sevmemekte çok haklısın. Ben böyle insanlara 'baba' sıfatını hiç layık görmüyorum. Para da gönderme artık. Annen de bir tuhaf ayrıca, yıllarca çoluğunu çocuğunu yok sayan bir adamı nasıl affedebiliyor? Hem de yıllarca başkasıyla olduğunu bile bile
Ben de sevemiyorum. Elimde değil. Babalık görmedim cünkü. Anneme de kızıyorum ama onun zorda kalmasını da istemiyorum

X