Babamı affedemiyorum. Abartıyor muyum?

Gideceği yer Yok babamın. Ve üvey kardeşler de suan 19 yaşındalar onlar da babamı reddediyor. Canım cünkü sözde omları bırakıp bize gelmis. Evet göndermezsem annneme söyleniyor.

Babani sevmen icin hic bir sebep yok. Kendini kötü hissetme. Ben olsam baba demem, suratina bakmam, 5 kurus da göndermem. Fazla bile yapmissin.
Annem icin yapıyorum ne yapıyorsam. Ama annemin de bu kadar seye rağmen susması cok zoruma gidiyor

Konuşan hep ben oldum bugüne kadar. O yüzden sevmez beni zAten babam. Çünkü yeri geldi mi yüzüne vuruyorum. Ama annem sus sana kızacak olay çıkartacak git özür dile diyor

Çok defa kredi cektim sayısını hatırlamıyorum. İs kurar ümidiyle yapmıştım. Ama ondan bisey beklenmezmiş

Haklısınız. Annem düşkün babama. Öyle olmasa kendi yasadıklarını sineye cekmezdi

Yorma kendini yipratma bu kadar.Borclara kredilere de girme.

Annen kendi kararini verebilecek yasta secimlerinin getirdiklerini de gogusler elbet.

Babana dicek lafim yok.Allah islah etsin.

Sen kendi duzenini kur.Doya doya hayatini yasa.
Öyle yapacağım . Allah razı olsun

Keske gitse de gideceği yeri yok. Gitmez yani

hazır parayı keserseniz gider belki bi deneyin bence. annenize de para vermeyin varsa bir ihtiyacı siz alın gönderin eline geçen parayı da verir gibi geldi bana. kolay gelsin. bir de yazmayı unutmuşum abartmıyorsunuz hatta keşke abartsanız fazla bile iyi davranıyorsunuz

Gideceği yer Yok babamın. Ve üvey kardeşler de suan 19 yaşındalar onlar da babamı reddediyor. Canım cünkü sözde omları bırakıp bize gelmis. Evet göndermezsem annneme söyleniyor.
Gideceği yer olmaması onun derdi.
Sizi niye ilgilendiriyor ki?
Annenizin ona hesap sorması gerekirken onun sizi sömürmesine izin vermeniz yanlış bence.

abartmıyorsun belki az bile anlatıyorsun..kapıdan bir adım içeri girmesine izin vermeyin...oh ne güzel be...8 çocuk bir kadını bırak git başkası ile evlen başka kadın uğruna sizi sersefil bırakıp gidiyor utanmadan geri dönüyor..tabi donunu yıkayacak aş yapacak hasta olduğunda bakacak kimsesi yok mecbur size döndü..birde çektiriyor size ha ve paranızı yiyor..öteki kadın terk etmeseydi bu baban olacak kişi size asla dönmezdi..annende hata bunca yıl erkeksiz yaşamışsın bundan sonrada yaşa..8 çocuk... her ay birine gidip kalabilir ilerde..annende hata.. baban daha çok çektirir size annen bu herifi kabul ettiği sürece..

bu kadar seye ragmen gönderdiğim paraya az der . Söylenir. İs kuracam deyip defalarca kredi çekmemi istedi , cektim de ama gel görki hala evde oturup bizim paramızı yiyor

Ve kuru ekmek yiyecek para bulamıyorduk.

Size bunu yaşatan adama adam da denmez ama nasıl kredi çekip gönderdiniz. Bu adam siz yokluk içindeyken kendine başka bir aile kurmuş. Yapmayın sizi sömürmesine müsade etmeyin.

Annenizin tercihine üzüldüm.. gerçekten affedilecek gibi değil. Hani gidip gelemese, iş bulamasa, parası olamasa anlarım. Ama bilinçli olarak evlenmiş çocuk falan yapmış... Annenizi yanınıza alıp kurtulun bence o adamdan ya da para göndermeyin derim..

Anneniz zamanında terk edildiği kocası, şimdi ona döndü diye egosunu mu tatmin ediyor acaba. Yoksa başka türlü kabul etmez hiç bir kadın. Siz yardımcı olmuşsunuz zaten yeterince. Annenize el harçlığı verebilirsiniz. Ama kredi çekip bütiyük meblağlarla kullandırmayın kendinizi

Annemin psikolojisini ben dde çözemedim. Bilmiyorum. Anneme harçlık verdiğimi ona göndermediğimi bilse anneme cok söylenir

Keske annem yanıma gelmeyi kabul etse

O ne bizi ne annemi seviyor. Bi tartışma esnasında annen ölecek kanser öbür karımı getiricem demisti. Bize yaşattıkları gercekten zor seylerdi. Annem de şahitti bunlara ama kadın kabullendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…