Babamı affedemiyorum. Abartıyor muyum?

Hayır cok da yaşlı değiller aslında 55 yasındalar
Aaa anneniz hata yapıyor o zaman.. benim anneannem 55 yaşında inat uğruna 35 senelik eşini bırakıp kendine ev kurdu :) şu an 60 a girecek hala devam ediyor inatla gitmiyor geri... Annenizi dolduramaz misiniz? Çokta genç.. el ele verip yapılabilecek ne güzel şeyler var benim anane yapabiliyorsa her kadın yapar

Annem de cok cekti. Birebir yaşadık hepsini. Ama onu kararından vazgeciremiyoruz. Bilmiyorum anneme kıyamıyorum sadece

Ama annen sana cok iyi kiyiyor. Kürkcü dükkani olmak onun hosuna gidiyor tamam ama senin hosuna gitmiyor. Yanliz kalmak istemiyorsa, fakir fakir yasasin. Zaten alistigi hayat! Ben bir kurus bile yollamazdim. Yok öyle, hem yemegim, hem pastam dursun. Adamin yüzünden 12 yasindaki cocugu calismak zorunda kaldi ve halen "yanliz kalacaam" derdinde.

Ben bir anne olarak o kadar sinirlendim ki. Nasil annene kiyamiyorsun anlamadim. Kusura bakma ama baban babalik yapmamis ama annenden annelik yapmamis, hele simdi. Ben o kadina öyle kiyardim ki. Bence bundan sonra hic para verme.

Konuşan hep ben oldum bugüne kadar. O yüzden sevmez beni zAten babam. Çünkü yeri geldi mi yüzüne vuruyorum. Ama annem sus sana kızacak olay çıkartacak git özür dile diyor
Şu an ne anneniz ne babanız ne kardeşleriniz sizi düşünmüyor
Herkes kendi rahatı için sizi baskı kurmaya çalışıyor bunu unutmayın ona göre cevap verib

O ne bizi ne annemi seviyor. Bi tartışma esnasında annen ölecek kanser öbür karımı getiricem demisti. Bize yaşattıkları gercekten zor seylerdi. Annem de şahitti bunlara ama kadın kabullendi
bela biriymiş desene.evlerden uzak olsun böyle baba müsveddesi.en başından yüzvermeyecek alıştırmayacaktınız rahata.. emek vermeden ekmek elden su gölden..atın kapıya defolup gitsin ..benim sinirim bozuldu..ama annende hata ..bu babalık annenden arka alıyor çünkü annen zaten eve alarak hoş tutmuş

Sevmemekte çok haklısın. Ben böyle insanlara 'baba' sıfatını hiç layık görmüyorum. Para da gönderme artık. Annen de bir tuhaf ayrıca, yıllarca çoluğunu çocuğunu yok sayan bir adamı nasıl affedebiliyor? Hem de yıllarca başkasıyla olduğunu bile bile

Dua ediyoruz bigün gider diye. İlk baştan annemize söyledik ama dinletemedik

Ben de sevemiyorum. Elimde değil. Babalık görmedim cünkü. Anneme de kızıyorum ama onun zorda kalmasını da istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…