- Konu Sahibi Camille_claudel
Dedim ya once konduramadim yok artik falan dedim. Sonra tum parcalari birlsteirince:
- bir suru erkek is arkadasimiz var. Hepsi gecerken selam verir. Ama kapim aciksa. Bu serefsiz kapim kapali da olsa girip takma disleriyle sirtararak gunaydin diyor?! 6 aydir oradayim daha bazilari odama girmis kul degiller.
- is arkadaslari birlikte kahve icip, yemek yiyebilirler. Ama bu kart zampara ne munasebet bana kahve getirecek? Ust yoneticimiz yemege cikarken beni de davet etti. Ben oruc tutuyordum cikmadim. Adamcagiz uzerinden uc hafta gecti. Ne masama yemek getirdi, ne mail ustune mail atti. Bu niye yapiyor ozaman ?
Titrek ellerine senin, bir de kahve getirecek.
Agzimi bozdum kusura bakMayin ama icimdeki hirs gecmiyor.
Allahim diyorum bana soyle iri yari bir sevgili ver yakin zamanda gelsin soyle buna desin ki; burada icilecek bir kahve varmis, ben sana icirmeye geldim diyip beynini patlatsin morugun.
Ya kusura bakmayın ama çok komik ifade etmişsiniz.
Ya bir de o yaştan sonra genç kadınla ne yapacaksa? Yani yapabileceği şeyler sınırlı ve hatta yok gibi bir şey.
Torunu yaşındaki kıza evli barklı haliyle teklifle gelmesi bile yeterince iğrençken, bir de üstüne ısrar etmesi ayrı iğrenç doğrusu. Şu durumda ne var aşık olmuş falan denemez.