• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamdan büyük adamin bana asilmasi normal mi? Cildirmak uzereyim

Pedofil reşit olmayan ergenle ilişki yaşayandır. Yanlış kullanmayın.

Yaşı büyük erkek ya da kadınları tercih edenlerle ensesti nasıl aynı kefeye koyuyorsunuz? Türkiye’de de Dünya’da da milyonlarca örnek var. Kimisi para için, kimisi şefkat buluyor. Niye tercih ettiklerini bilemeyiz. Ama psikolojik sorunları var demek saçma. Yaş kimisi için sadece rakamdır. Siz tercih etmezsiniz, bunu anlarım da. Tercih edenleri de etiketlemek mantıksız.
Hayatınızda ilk defa mı böyle bir şeyle karşılaştınız? Siz tepkinizi vermişsiniz. Hala devam ederse amirinize şikayet edersiniz. Olmadı karakola şikayet edersiniz.

Bunu yapan kadinlar para icin zaten eskortluk yapmis oluyorlar, sefkat icinse baba figuru olarak goruyorlar.

Her halukarda “normal” romantik bir iliski degil. Yorumunuza katilmasam da tesekkur ediyorum.

Çok sinirlendim ama o kendini bilmeze ayrı, arkadaşlarınıza ayrı sinirlendim. Ben olsam o arkadaslar, bu olaydan sonra arkadaşım olmazdi. Çünkü böyle önemli bir konuda, durumun vehametini anlamayip, dede guzellemesi yapan insanlar yarın başka bir konuda onlara ihtiyacım olunca beni yine yanlis yönlendirebilir.

Sapik Dede bir daha sarkıntılık yaparsa, rezillik çıkartıp, onu orada anasından doğduğuna pişman edin. Mailleri de kanıt.olarak herkese gösterin. Eğer devamı gelmezse, pislik dedeyi kafanıza fazla takmamaya çalışın, sağlığınızdan olacaksınız. Belli ki, bu pislik dede, sizi haklı olarak çok tiksindirmis. İnsallah torunlarına vs sapıklık yapmamıştır. Böyle sapik dedelerin altından başka kötü hikayeler de çıkıyor. Allah'ım sen yasli genc bütün sapiklardan koru insanları!

Off evet. Taciz konusunda hemfikirler. Ancak ikisi de hoslanmis, asik olmus olabilir diyorlar.

Ben evet kendileriyle arkadasligimi gozden geciriyorum, cunku cok etkilendim ve boyle bir konuda ayni dusunmememiz hayata cok farkli baktigimizi gosterdi.

En az 10 defa müfettiş geldi okula. Öğrencilere gönderdiği ses dosyaları mevcut olmasına rağmen hiçbir şey olmadı. Arkası sağlam diyorlar.. Müdürün elinden bir şey gelmiyor. Tek yapabildiği az sınıf verip öğrencilerden uzak tutmak.
Bu aralar da bu olayları sıkça duyar oldum. Benim çalıştığım bölgede de bir müdür ara tatilde okul hemşiresini (Sağlık Meslek Lisesi) göreve çağırıp taciz ediyor. Ara tatilde tüm personel izinliydi. Kadın ses kaydı falan almış. Adam gülerek iki ay sonra gelirim demiş. Gelir de.

Off evet. Taciz konusunda hemfikirler. Ancak ikisi de hoslanmis, asik olmus olabilir diyorlar.

Ben evet kendileriyle arkadasligimi gozden geciriyorum, cunku cok etkilendim ve boyle bir konuda ayni dusunmememiz hayata cok farkli baktigimizi gosterdi.
İstenmeyen ilgi tacizdir. Genç yaşlı farketmez. Sonra çok aşıktım diye indirim alıyorlar bu zihniyet yüzünden. Eşinden korkarsa eşine ve akrabalarına göndermekle tehdit et.

Bundan sonra profesyonel seviyede muhattap oluruz, benim icin sorun olmaz demis. Ozur bile dilemiyor sapik kendine hal goruyor ve rahatsizlik hissetmiyor bile bunak.
pislik
şirket maili miydi attığınız mail
herhangi bişey olursa işyeri görebilir mi diye sordum
görsünler çünkü

şerefsize bak
evet şiddete karşıyız ama iki iri yarı adam bulup ağzını burnunu kırdırmak lazım

Evet. Yazmak hem uzun geldi, hem okuyuculari sikmak istemedim.

- bu sapik benimle ayni ekipte degil. Ama ortak proje uzerinde calistik. Mesela ondan bir bilgiye ihtiyacim var ya da onaya, mail yaziyorum, sorumun cevabini veriyor, arkasina “ su gun ofiste olucam, kahve icer miyiz?”.

- ben deneme surecimi gecince pasta yaptim is yerine goturdum. Birlikte yiyip kutlamak icin. Bu serefsiz o gun ofiste yokmus. Bana mail yazmis. “ pasta yapmissin, ben yiyemedim ama hayalimde seninle yiyorum” seklinde!

Bunlarin hepsi duruyor.

bunlara cevap verdiniz mi?
mesela kahve içme sorusuna hayır teşekkürler.
pasta mevzusuna münasebetsizlik etmeyin vs gibi.
adam şansını denemiş evli ve yaşça sizden büyük olmasının sizin için önemi olup olmadığını bilemez ya tutarsa demiş ve bence siz bu şekilde davrandığı ilk kişide değilsiniz işyerinde. yılışık yani adam belli.
siz tavrınızı son maille net olarak belirttikten sonra yine devam ederse evet o zaman tacize girer.
arkadaşlarınıza gelince adama çok acıdılarsa onun da kalbi var diye teselli etsinler madem🤷‍♀️
dedeye sahip çıksınlar her gün biri kahve içmeye çıkarsın.

Maile kadarki süreçte tepkinizi yeterince koymadiniz demekki..Benim bir müdürüm vardı rahmetli oldu şimdi.O da kapının arkasına sıkıştırıp iltifatlar ediyordu tavrim belli olunca artık bırakmistı ve beni gördüğü yerde kaş catmaya terslemeye başlamıştı
ne demek yeterli tepki vermediniz ne dediğinizin farkında mısınız!!
sizin dediğiniz sende kuyruk sallamış istemem yan cebime koy yapmışsın diyenler gibi olmuşsunuz
kimi azgın sapık ne yaparsan yap anlamaz dinlemez!!
kimisi de sizinki gibi anlar arkadaş anlamayanına denk gelmiş

inanın emin olun bazılar ne yaparsanız yapın daha da ADİLEŞİYOR

sizin dediğiniz sende kuyruk sallamış istemem yan cebime koy yapmışsın diyenler gibi olmuşsunuz

Ne çirkin bir yorum,kuyruk sallamak da ne ya. Doğru anladığından emin olamayıp tepkisini başlarda net koyamamis olamaz mı insan,oysa kuyruk sallamak bir tepki,tepkisizlik değil.Hicbir şeyden anlamayan arsızlar da tabiki vardır

Ne çirkin bir yorum,kuyruk sallamak da ne ya. Doğru anladığından emin olamayıp tepkisini başlarda net koyamamis olamaz mı insan,oysa kuyruk sallamak bir tepki,tepkisizlik değil.Hicbir şeyden anlamayan arsızlar da tabiki vardır
öyle dediniz demedim o sözü bende hiç sevmem
o diyenlerin lafı gibi olmuş dedim dikkat ederseniz
kimi insanlar hiç inanmaz ya hadi kadın da fingirdemiştir der onların lafına benzemiş dedim
arsız heryerde arsız Allah bildiği gibi yapsın bu herifi de buna benzeyenleri de

Iyi aksamlar arkadaslar,

Is yerinde bir suredir sistematik bir sekilde taciz ediliyorum. Babam 58 yasinda, bu kart zampara minimum 65.

Surekli, sevgililer gununde dahil, kahve icme teklifleri, masama kahve birakmalar, takma disleriyle odama kadar gelip gunaydin demeler. Kanim cekiliyor.

Ben once tuhaf tuhaf beni aramana sevindim (is icin) demesine vs huylandim ama asla konduramadim. Yok artik dedim.

Sonralari kahve tekliflerini hep reddettim, getirdigi khveyi doktum ama igrenerek, fincani bile tutmak istemedim.

En sonunda oturup kendisinden igrendigimi, beni rahat birakmasini anlatan cok sert bir mail yazdim.

Simdi size sorum su; ben bu adamin tacizi bir tarafa, benden hoslanmasinin dahi bir sapiklik oldugunu, resit olsam dahi cocugu yasinda oldugum icin kendisini igrenc, serefsiz bir pedofil olarak gordugumu soyluyorum. Ancak anlattigim bir kac arkadasim onun da insan oldugunu, asik olabilecegini soyluyor. Ben cildirmak uzereyim, bunun neresi normal? Annem babam duysa kalplerine iner herhalde.

Bu pisligin evli oldugunu belirtmeme gerek yok sanirim.

Siz ne dusunuyorsunuz? Bu yaslilarin genclerin, cocugu yasindaki kadinlarin pesine dusmesi bir tek benim mi mide mi bulandiriyor? Yani kendine bakmadan bana nasil bu tekliflerde bulunabilir inanilir gibi degil.
Ben olsam rezil ederdim , kart zamparaya bak sen , arkadaşlarınız da çok genişler maşallah

pislik
şirket maili miydi attığınız mail
herhangi bişey olursa işyeri görebilir mi diye sordum
görsünler çünkü

şerefsize bak
evet şiddete karşıyız ama iki iri yarı adam bulup ağzını burnunu kırdırmak lazım
Evet sirket mailinden yazdim, kendi yazdiklari da sirket maili.

Yok ben siddete karsi degilim, dayak cennetten cikma bunun gibiler icin.

bunlara cevap verdiniz mi?
mesela kahve içme sorusuna hayır teşekkürler.
pasta mevzusuna münasebetsizlik etmeyin vs gibi.
adam şansını denemiş evli ve yaşça sizden büyük olmasının sizin için önemi olup olmadığını bilemez ya tutarsa demiş ve bence siz bu şekilde davrandığı ilk kişide değilsiniz işyerinde. yılışık yani adam belli.
siz tavrınızı son maille net olarak belirttikten sonra yine devam ederse evet o zaman tacize girer.
arkadaşlarınıza gelince adama çok acıdılarsa onun da kalbi var diye teselli etsinler madem🤷‍♀️
dedeye sahip çıksınlar her gün biri kahve içmeye çıkarsın.
Yuzyuze kahve icme tekliflerini hep reddettim. Hani acik kapi da birakmadim.

Pasta mevzuuna cevap vermedim. Cevap vermeyerek, hayir diyerek anlamasi gerekiyordu aslinda.

Mesela arkadasim kahve almaya gidiyorum sen de gelir misin diyor, hatir diyorum, bakiyorum bir daha bir daha gelmiyorlar. Ama bu boyleydi serefsiz.

Arkadaslarim da evet dedeyi alip, kalan gunlerinde hayrini gorsunler.

Evet ben bakiyorum zaten hayir demis, defalarca hem de. Yani arif olan anlar. Bu adam anlamak istemedi.

Daha once de yazdim;
- erkek is arkadasim kapim acikken kahve almaya gidiyorum, gelmek ister misin demisti. Yok hayir istemiyorum dedim, ne o gun icinde ne baska zaman hadi hadi demedi?!

- yine yoneticimin ustu, yemege gidiyorum gelmek ister misin dedi. Hayir tesekkur ederim dedim. Adam bir daha ne mail yazdi, ne cat kapi geldi. Hayir yani bu adam sapik. Herkes anliyorsa bu nasil anlamiyor?

Soyle dusunuyorum; ben zaten cekingen bir insanim, hep kafam onumdedir. Benimle flort etmek isteyen erkekler bile cok zorlandilar. Bu sapik bile isteye geldi ve rahatsiz etti beni.

Ve ben defalarca hayir dedim. Ha son mailimde kendisinden igrendigimi soyledim. Bunu duyunca geri basmak Zorunda kaldi kart esek.

bekarken benim de vardi boyle bir sapığım, belediye iscilerinin amiri gibi bir şeydi.
is yerimizin onunde asfalt calismasi yaparlarken patronun ricasiyla çay ikram etmistik adam kafayi takmisti.
her yerde karşıma çıkıyodu resmen.
muhtemelen aynı semtte yakin mahallelerde oturuyorduk ama beni her gordugunde kostur kostu pesimden gelip sohbet falan edip salak salak sorular soruyodu en son karısını buldum haber yolladim 😂
bidaha da takılmadı peşime.

Arkadaşım kendini bu kadar kötü hissederken, kalkıp böyle teselli vermem ben mesela. Sırf arkadaşıma kendini bu kadar kötü hissettirdi diye nefret ederim o pislikten. Her arkadaş gerçek arkadaş olamiyor maalesef. Sizi tanimamama rağmen, ben bile nasıl öfke duydum o kendini bilmeze, düşünün.

Back